2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Günaydın
Pazartesi idrar testi ile öğrenmiştim hamileliği bugünde kan testi yaptrdım sonucum 2418 çıktı. Değerler 2 günde bir mi iki katına çıkıyordu yoksa hergun mu iki kat oluyordu

Günaydın
Pazartesi idrar testi ile öğrenmiştim hamileliği bugünde kan testi yaptrdım sonucum 2418 çıktı. Değerler 2 günde bir mi iki katına çıkıyordu yoksa hergun mu iki kat oluyordu
2 günde diye biliyorum canım ama daha bilgili arkadaşlar vardı onlar daha iyi bilir sanırım🤔

Canım ultrason resminde kesenin boyutu yazar mı bana demedi de doktor şu kadar boyu diye sadece haftanla kesen uyumlu güzel gelişmiş dedi
canim orda keseyi isaretlediyse cizgo halinde olcu aldiysa kagidin bi yerinde yaziodu.gs miydi neydi adı tam hatirlamiom.gs: 9mm seklinde yada gs: 0,9cm seklinde.ama o gs miydi adi tam emin deilim

Canım beta hcg 2000 2500 arası kese görünür dedi dr bana ben 4+4 deyim bugün gideceğim

Günaydın
2 günde bir 2 katı yada 2 katından biraz daha fazla arttığı durumlarda sağlıklı bir gebelik izlemi olur demişti benim dr.

Ben tahlilleri giderken biraz su içip gitmiştim ama yanlış yaptım galiba. Kandaki üre ve idrardaki bir madde biraz düşük çıkmış.

Ayrıca kızlar TSH tahlillerini unutmayın, geçe bırakmayın. Ben ilaç kullandığım halde hamilelikle birlikte yükselmiş. Doz ayarlatacagim tekrardan.

YouTube'ta gebelik hakkinda Dr. kağan kocatepe'nin videoları var, hepsi çok bilgilendirici ve rahatlatıcı. İzlemenizi tavsiye ederim.

• Beğen
Reactions: rnz
Merhaba ben de kısmetse Ekim annesi olacağım. Bugün regl günüm ama 4 gün önce çift çizgiyi görmüştüm. 4 gündür de kaset testlerle koyulaşmayı takip ediyorum. Pazartesi kan vermeyi değere göre de randevu almayı planlıyorum. İnşallah herkesin gebeliği sağlıklı bir şekilde ilerler ve yavrularımızı kucağımıza alırız🙏

X