- 9 Ekim 2020
- 189
- 260
- 33
30 ocakda gördün sanırım dimi canım hayırlı olsunArkdaşlar merhaba, bende şubat 30 da test ile gebeliği mi öğrendim, yarın kadın doğuma gideceğim inşallah keseyi görürüm
2 günde diye biliyorum canım ama daha bilgili arkadaşlar vardı onlar daha iyi bilir sanırımGünaydın
Pazartesi idrar testi ile öğrenmiştim hamileliği bugünde kan testi yaptrdım sonucum 2418 çıktı. Değerler 2 günde bir mi iki katına çıkıyordu yoksa hergun mu iki kat oluyordu
Evet canım yanlış yazmışım 30 ocakta testte pozitif ti, sizce cumartesi kese görünür mü?30 ocakda gördün sanırım dimi canım hayırlı olsun
canim orda keseyi isaretlediyse cizgo halinde olcu aldiysa kagidin bi yerinde yaziodu.gs miydi neydi adı tam hatirlamiom.gs: 9mm seklinde yada gs: 0,9cm seklinde.ama o gs miydi adi tam emin deilimCanım ultrason resminde kesenin boyutu yazar mı bana demedi de doktor şu kadar boyu diye sadece haftanla kesen uyumlu güzel gelişmiş dedi
2 günde bir 2 katı yada 2 katından biraz daha fazla arttığı durumlarda sağlıklı bir gebelik izlemi olur demişti benim dr.Günaydın
Pazartesi idrar testi ile öğrenmiştim hamileliği bugünde kan testi yaptrdım sonucum 2418 çıktı. Değerler 2 günde bir mi iki katına çıkıyordu yoksa hergun mu iki kat oluyordu
Maşallah canımSelam kızlar, doktordan geldim şimdi. 6+1 de kalp atışını duyduk çok şükürDarısı başınıza inşallah
Hayırlı olsun canım. Vajinal mı baktı normal mi?Selam kızlar, doktordan geldim şimdi. 6+1 de kalp atışını duyduk çok şükürDarısı başınıza inşallah
Amin canim sağol6 Şubat'ta 500 8 Şubat'ta 1000 10 Şubat'ta 2000 olması lazımdı en az evet canım değer biraz az artmış doktoruyla gorssun doktoru bilgi verecektir umarım herşeyi istediği gibi sağlıkla ilerler
2 gün sonra 3 kat yukseldikaç günde 3 katına çıktı benim doktorum 2 katı ve üzeri yükselme olmasını takip edelim diyordu hep...
yanlış yönlendirmek istemiyorum ama bence yükselme gayet iyi ...
Insallah öyledir Allah hepimizin kucağına sag salim almamızı nasip etsin inşallahKuzum her şey yolunda Allah’ın izniyle ben 6. Haftamdayım benim de bulantım yok şimdilik kızımda da geç başlamıştı bulantılarım
sevindim canim.benimde cok yukseldi 4 gunde 107den 706ya merak ediodumDoktorum a yazdım whatsaptan artış gayet iyi dedi kizlar
Keseyi de ultrasonla gördük canım kalp atışını da. Hiç alttan bakmadı. Darısı başına inşallahKızlar akşamüstü ben de doktora gideceğim. 6+2 bugün. Bakalım neler olacak. Umarım akşam güzel haberlerle gelirim
Hayırlı olsun canım. Vajinal mı baktı normal mi?