2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Arkadaşlar selam bende inşallah Ekim annesiyim ❤️ takvim uygulamamda 5+6 yazıyor cumartesi kese görmeye gideceğiz. İnşalalh bende kese görüp rahatlarım çok heyecanlıyım 🙏
Canım hayırlı sağlıklı olsun inşallah 🙏kesen gözükür umarım, bebişin seninle olsun ♥️
Gerçekten hiç bitmiyor hamile kalmak için stres, kese görüncekmi diye stres, sonra kalp atışı duyacak mıyım, cinsiyet için.... Çok zor işimiz. Allah hepimizin yardımcısı olsun :)
Valla Anneliğin yarısından çoğu endişe imiş, onu anlıyorum ben. 😇
Canım 1 saat önce karından ultrason ile gördük keseyi dr çok küçük daha dedi sata göre 4+5 deyim daha kese göründü şükür cuma günü tekrar gideceğim haftya kese takibi için
Canım hayırlı olsun. ♥️Bende keseyi gördüğümde 4+3tüm. Küçük olması çok normalmiş. İnşallah kesen de bebeğinde sağlıkla büyür ♥️😍

Canım 1 saat önce karından ultrason ile gördük keseyi dr çok küçük daha dedi sata göre 4+5 deyim daha kese göründü şükür cuma günü tekrar gideceğim haftya kese takibi için
Gözün aydın canım, ben daha cumartesi sabah gidicem 5+5oluyo sata göre beta falan da hic baktirmadim, bizi ne bekliyor bakalim

Kızlar merhaba pazartesi 732 olan değerim bugün 628e düşmüş kimyasal olabilir mi bu durumu yaşayan var mi daha önce ilk basta 2 kat artmamıştı değerim dış gebelik olsa düşüş olur mu bilgisi olan var mi nolur bana yardımcı olun doktora yarin gitcem için içimi yiyor

Kızlar merhaba pazartesi 732 olan değerim bugün 628e düşmüş kimyasal olabilir mi bu durumu yaşayan var mi daha önce ilk basta 2 kat artmamıştı değerim dış gebelik olsa düşüş olur mu bilgisi olan var mi nolur bana yardımcı olun doktora yarin gitcem için içimi yiyor
Canım dış gebelikte düzensiz orantısız artışlar oluyor. Seninki kimyasal olabilir belki. 😔 Testi aynı yerde mi yaptırdın? Belki hastaneden hastaneye fark falan olabilir mi acaba?

Canım dış gebelikte düzensiz orantısız artışlar oluyor. Seninki kimyasal olabilir belki. 😔 Testi aynı yerde mi yaptırdın? Belki hastaneden hastaneye fark falan olabilir mi acaba?
Aynı yerde yaptırdım canım pazartesi ye gore düşük çıktı hic artmamış 10 gün geçti gecikmenin üstünden kimyasal bu kadar uzun sürer mi ki

Lütfen ne yaptın da bulantın ve şişkinliğin azaldı paylaş bizimle 🙈günlerdir bulantıdan ruh gibi dolanıyorum. Markete gittim gözümü kaçırıyorum yiyeceklerden, o derece midem bulanıyor.

Maşallah canım, kalp atışı duyduğumuz günler de gelir inşallah 😍

😄😄 valla en son ikindide yemek yedim sonradan bir meyve armut ya da ayva. Böyle 3 gün yaptım işte. Şeker un falan tüketmedim hiç. Bugün kendimi iyi hissedip afedersiniz etli ekmek yedim ayran içtim midem krizde yine. Demek ki tükettiklerimiz tetikliyor şişkinliği.

Aynı yerde yaptırdım canım pazartesi ye gore düşük çıktı hic artmamış 10 gün geçti gecikmenin üstünden kimyasal bu kadar uzun sürer mi ki
Ya düşme varsa kanama falan olup artık gebeliğin sonlanması gerekir. Sende böyle birşey yok ki bir hata olmalı.

Ya düşme varsa kanama falan olup artık gebeliğin sonlanması gerekir. Sende böyle birşey yok ki bir hata olmalı.
Hic anlamadım ki pazartesiden perşembeye düşmüş değer kanama falan yok lekeleme bile yaşamadım sadece ağrım oluyordu

Canım hayırlı olsun. ♥️Bende keseyi gördüğümde 4+3tüm. Küçük olması çok normalmiş. İnşallah kesen de bebeğinde sağlıkla büyür ♥️😍
Canım kese kaç mm di senin diyorum ya hep endişe yok kese mi küçük yok büyük mü 🤔şimdi dr takip edeceğim keseni haftaya gel diyince enerjim düştü yaaa

Canım bir sıkıntı olmalı ya, normal değil bu durum. 😔Doktor randevun yarın mı?
😄😄 valla en son ikindide yemek yedim sonradan bir meyve armut ya da ayva. Böyle 3 gün yaptım işte. Şeker un falan tüketmedim hiç. Bugün kendimi iyi hissedip afedersiniz etli ekmek yedim ayran içtim midem krizde yine. Demek ki tükettiklerimiz tetikliyor şişkinliği.
Mide bulantım geçse yeter ya, başka bişey istemem şuanlık🤣ayva bende yiyorum bakalım
Canım kese kaç mm di senin diyorum ya hep endişe yok kese mi küçük yok büyük mü 🤔şimdi dr takip edeceğim keseni haftaya gel diyince enerjim düştü yaaa
0.56 cm yazıyor canım. Takvime göre 5+3tüm doktor 4+3sün, bir hafta geride olması normal dedi. O da sanırım adet süresi bir hafta ya o yüzden.

Canım bir sıkıntı olmalı ya, normal değil bu durum. 😔Doktor randevun yarın mı?

Mide bulantım geçse yeter ya, başka bişey istemem şuanlık🤣ayva bende yiyorum bakalım

0.56 cm yazıyor canım. Takvime göre 5+3tüm doktor 4+3sün, bir hafta geride olması normal dedi. O da sanırım adet süresi bir hafta ya o yüzden.
Yarın canım inşallah kanamam olur da biter inşallah operasyon gerektiren bi durum yoktur gerçekten çok korkuyorum

Vajinal ultrason ile sanırım dimi canım benimkide işte 4 mm yazıyor ne bilim aman valla gerildikçe geriliyorum rahatlamam lazım 😍böyle kendime zarar

Yarın canım inşallah kanamam olur da biter inşallah operasyon gerektiren bi durum yoktur gerçekten çok korkuyorum
Kuzum korkma, hiç korkulacak bişey yok. Bundan sonrakiler sağlıklı olsun inşallah. 🙏♥️
Vajinal ultrason ile sanırım dimi canım benimkide işte 4 mm yazıyor ne bilim aman valla gerildikçe geriliyorum rahatlamam lazım 😍böyle kendime zarar
Evet canım vajinal. Valla hepimizin rahatlaması lazım canım ya. Bende saçma sapan şeylere stres yapıyorum. Birazcık rahat bıraksa kendimizi aslında iyi olacakta 🙈
Bugün saar 5 de dr randövüsü olan arkadaş haydi güzel haberini bekliyoruz 😍😍😍 ay böyle takip etmek de çok heycan verici
Ben artık kim ne zaman gidecek falan not alıcam en sonunda ya. Sormak istiyorum sonra unutuyorum isimleri🤣

Ben de bugun randevusu olanlardanim.😍 Keseyi gecen hafta adet tarihine gore küçük bulmuştu. Bu hafta oyuzden cok kritikti. 2 katı büyümüş 1 cm olmuş icinde yolk salk i da gördü ama henüz kalp atışını duymadik. Sanırım hesap geriden geliyor. Bebeği gordugumüz an onun ölçüsüne gore haftayı tekrar belirleyecekmis. Bi daha 2 hafta sonraya çagirdi.

X