7mm yani 5+2 canim0.75 cm yazıyor kuzum
cm olarak deil canim mm olarak hesapBen yaptım ama 15 haftalık çıkıyor ne alaka0.75 cm yazıyor canım
Oh maşallah ne güzel büyümüş kesen. Darısı kalp atışlarını duymaya olsun canım.Ben de bugun randevusu olanlardanim.Keseyi gecen hafta adet tarihine gore küçük bulmuştu. Bu hafta oyuzden cok kritikti. 2 katı büyümüş 1 cm olmuş icinde yolk salk i da gördü ama henüz kalp atışını duymadik. Sanırım hesap geriden geliyor. Bebeği gordugumüz an onun ölçüsüne gore haftayı tekrar belirleyecekmis. Bi daha 2 hafta sonraya çagirdi.
İnşallah canım kızımın duyulmamıştı tabi her gebelik Farklı bakalım inşallah canım şu pandemi sürecinde çok sık gitmek istemiyorum aslında hastaneye6.haftada kalp atışı duyan çok kişi var canım. Sende güzel haberle gelirsin inşallah.Bizi de haberdar et lütfen
İnşallah kalp atışı da duyulur yakında canımBen de bugun randevusu olanlardanim.Keseyi gecen hafta adet tarihine gore küçük bulmuştu. Bu hafta oyuzden cok kritikti. 2 katı büyümüş 1 cm olmuş icinde yolk salk i da gördü ama henüz kalp atışını duymadik. Sanırım hesap geriden geliyor. Bebeği gordugumüz an onun ölçüsüne gore haftayı tekrar belirleyecekmis. Bi daha 2 hafta sonraya çagirdi.
Çok normal canım rengi şeffaf ise bi sıkıntı yoktur inşallahMerhaba kızlar
Akıntım oluyor sürekli bugünde hep su gibi akıntım oldu telâşlandım biraz sizde de oluyormu normal mi acaba
Amin inşallah. Hayatimda bugün ki yaşadığım stresi yasamadim ben. Cok korktum büyümemiş diyecek diye.. Şükür bugüne. Simdi sizce 2 hafta sonra mi gitmeliyim yoksa haftaya mi?Oh maşallah ne güzel büyümüş kesen. Darısı kalp atışlarını duymaya olsun canım.
Kaç haftalık canım doktorun ne zaman gel dedi ? 7. Haftada başlar büyük ihtimalleAmin inşallah. Hayatimda bugün ki yaşadığım stresi yasamadim ben. Cok korktum büyümemiş diyecek diye.. Şükür bugüne. Simdi sizce 2 hafta sonra mi gitmeliyim yoksa haftaya mi?
Haha valla ya hayır pek kullanmayı da bilmiyorum burayıKuzum korkma, hiç korkulacak bişey yok. Bundan sonrakiler sağlıklı olsun inşallah.
Evet canım vajinal. Valla hepimizin rahatlaması lazım canım ya. Bende saçma sapan şeylere stres yapıyorum. Birazcık rahat bıraksa kendimizi aslında iyi olacakta
Ben artık kim ne zaman gidecek falan not alıcam en sonunda ya. Sormak istiyorum sonra unutuyorum isimleri
Canım benimde kese gözükmedi ama progestanve kanı sulandırıcı verdi pıhtılaşma sıkıntısı yaşamayalım diye önlem olsun istedi ben senin yerinde olsam geciktirmem giderim zaten bir düşük yaşamışsinArkadaşlar benimde son adet tarihim 6 ocak adet olmadim test yaptım pozitif allahim nasip ederse Ekim annesiyim insaallah sorunsuz gebelik olur hepimiz için benim ilk gebeliğim maalesef ki dusukle sonuçlandı ben şubatın 26sina randevu aldım kan tahlili falanda yaptırmadim sizce yanlış mı yaptım gittiğimde herseyini tam net görmek istedim yorum yapar mısınız lütfen
Canım bende o hep oluyor başından beri ıslaklık hep var bana dr normal dedi amaMerhaba kızlar
Akıntım oluyor sürekli bugünde hep su gibi akıntım oldu telâşlandım biraz sizde de oluyormu normal mi acaba
Prezervatif kullanılır başka bir şey olacağını sanmıyorum . İnce olanlardandırKızlar vajinal muayene olanlar cihaza takılan seye dikkat ettiniz mi netten baktım prezervatif kullanılıyormuş ama benim bugün gittim yerde eminim prezervatif değildi şeffaf başka bir şeydi dikkat eden var mı
Canım şeffaf eldiven kullananlarda var .Prezervatif kullanılır başka bir şey olacağını sanmıyorum . İnce olanlardandır
Benimde duydugum kadarıyla normal diyorlar ama bu süreçte gerçekten insan herşeye korkuyor cevabın için teşekkür ederim canımCanım bende o hep oluyor başından beri ıslaklık hep var bana dr normal dedi ama
Aynen bugün yürüdüm belim kaşığım ağrıdı oturup dinlendim geçti geçen yürüyüşte de öyle oldu. Vücut sinyal veriyor ağrıdımı dinleneceğiz Allah’ın izniyle bir şey olmazKızlar merhaba ya benim hareket ettiğim zaman yürüdüğümde falan adet ağrısı gibi ağrım oluyor kasigimda yatıp dinlendigimde sorun yok aranızda hafif ağrı yaşayan var mı dayanilmicak bir ağrı değil hafif bir ağrı
Çok geçmiş olsun. Eğer bir hata yoksa sıkıntılı bir durum var gibi görünüyor. Olumsuz bir şey söyleyip moralinizi bozmak istemem ama her şeye hazırlıklı olmak gerekiyor. İnşallah sorunsuz hallolur. Yaşıyorsa ne güzel ama eğer kimyasal gibiyse umarım kısa zamanda biter süreciniz. Haber verin bize de.Yarın canım inşallah kanamam olur da biter inşallah operasyon gerektiren bi durum yoktur gerçekten çok korkuyorum
Bende de sürekli oluyor sürekli iç çamaşırımı kontrol ediyorum :) normaldir heraldeMerhaba kızlar
Hadi inşallah iyi haberlerinizi bekliyoruz.Ben yarın gidiyorum 6+3 umarım keseyle beraber kalp atışını da duyarız
Renksiz ya da soluk sarıysa sıkıntı değil diyorlar canım. Miktar artıyor, hamilelik boyunca böyle gidiyor.Merhaba kızlar
İnşallah her şey yolundadır. İnşallah iyi haberler alırsınız. Bu süreç biraz böyle hepimiz için. Her şey yolunda olduğunda bile insan bir sıkıntı var mı diye merak ediyor. Haftaya mı gideceksiniz? Doktor mu o zaman çağırdı?Selam kızlar sat 7 ocak 10 gune yakın sürmüştü reglim 4 şubatta 42 ile başlamıştım sonra 49 ,84 ve dün 233 çıkmıştı yarını bekliyorum biraz sızı gibi kasık ağrım var akintim vardi azar azar bugün de akıntıyla beraber sumukumsu kahverengi cizik bir şeyler gördüm perşembe gidicem dr a hala iğne başlanmadı pıhtılaşma için keseyi görmeyi bekliyorlar zaman geçmiyor bazen ümitsizliğe kapılmıyor değilim