- 26 Mart 2018
- 238
- 283
Gün içinde kırk defa ruh hali değişiyor insanınInsallah ama nedense istemsizce moralim bozuluyor hiç mide bulantısı falan yok ilk gebeligimdede yoktu mide bulantısı bundandı hissetmiyorum hamile olduğumu hiç acaba tekrar kan vermeye gerek var mi sağlık ocağındaki doktor gerek yok dedi 20 gun sonra kese icin dogum doktoruna gidebilirsiniz dedi
merhaba benim onceki hamileligimde cok az artti 4 gun boyunca..dis gebelik olabilir denildi.ama sonra birden cok artti kese falan gorundu dis gebelik degilmis.ancak sonra gelisimi durdu sonlandi.cok iyi takip edilmesi gerekiyor yukselis ve ultrason acisindanMerhaba kizlar Allah hepinizin bebeklerini sag salim kucaginza almayı nasip etsin...
Ben arkadaşım için yazıyorum 4 şubatta bhgc 250 çıkmış
10 şubatta 1300 çıkmış
Son adet tarihine göre 6 haftalık ama aşılama yaptırdığı tarihi göre 3+5 haftalık bugun alttan ultrosonda görünmemis kese doktor yarin bi daha bakacak
Bhgc az mi artmış dis gebelikten supheleniliyor basina böyle bisey gelen varmi
Evet artık hergun kontrole gidecek ne oldugu anlaşılan kadar sonra duruma göre yapılması gerekenler yapılacakmış inşallah sağlıklı gebeliktirmerhaba benim onceki hamileligimde cok az artti 4 gun boyunca..dis gebelik olabilir denildi.ama sonra birden cok artti kese falan gorundu dis gebelik degilmis.ancak sonra gelisimi durdu sonlandi.cok iyi takip edilmesi gerekiyor yukselis ve ultrason acisindan
Merhaba canım, ne güzel haber maşallahKedilervekitaplar
Merhaba dün pozitif alınca koştum geldim buraya
Hem de tüpten bebek. (Bebekler de olabilir)
31 yaşındayım
Sat: 15 Ocak
İlk çocuğum olacak
Tahmini doğum 22 Ekim 2021
benim 10 ocak canim ama cumartesi gidicem kesin gorebilmek icinSelam kızlarrSat 10 ocak olan arkadaşlar vardı burada bi el kaldırabilirler mi keseyi gören var mı acaba
benim 8 ocak bugun 17.00de kontrolüm var umarım keseyi görürüm paylaşırım sizinle :) dua edin kızlarSelam kızlarrSat 10 ocak olan arkadaşlar vardı burada bi el kaldırabilirler mi keseyi gören var mı acaba
kaç günde 3 katına çıktı benim doktorum 2 katı ve üzeri yükselme olmasını takip edelim diyordu hep...Günaydın canlarım beta hgcmiz 1248 olmuş 3 katına çıkmış iyimi
Canım ultrason resminde kesenin boyutu yazar mı bana demedi de doktor şu kadar boyu diye sadece haftanla kesen uyumlu güzel gelişmiş dedibak saglama yapiorum gebelik kesesi çapi+30 bölü 7 bize gebelik haftasini verir yani 30+9 39/7=5.5eder tam olarak.gordun mu canim tam senin 15 inde denk geliyokendini gerersiz yere strese sokma
Canım inşallah görürsünbenim 10 ocak canim ama cumartesi gidicem kesin gorebilmek icin
6 Şubat'ta 500 8 Şubat'ta 1000 10 Şubat'ta 2000 olması lazımdı en az evet canım değer biraz az artmış doktoruyla gorssun doktoru bilgi verecektir umarım herşeyi istediği gibi sağlıkla ilerlerMerhaba kizlar Allah hepinizin bebeklerini sag salim kucaginza almayı nasip etsin...
Ben arkadaşım için yazıyorum 4 şubatta bhgc 250 çıkmış
10 şubatta 1300 çıkmış
Son adet tarihine göre 6 haftalık ama aşılama yaptırdığı tarihi göre 3+5 haftalık bugun alttan ultrosonda görünmemis kese doktor yarin bi daha bakacak
Bhgc az mi artmış dis gebelikten supheleniliyor basina böyle bisey gelen varmi
İnşallah canımbenim 8 ocak bugun 17.00de kontrolüm var umarım keseyi görürüm paylaşırım sizinle :) dua edin kızlar
doktor bana sende erken döllenme olmuş olabilir dedi hem erken öğrendiğim için hem de kese boyutuna göre. normalde 4+5tim sata göre hesapladığımda doktor 5 haftalık ama tabi 2 gün eksik fazla olabilir dedi. senin geç döllenme olmuştur muhtemelen canım görürsün gittiğinde kalbi de duyabilirsin belki tek seferdeHosgeldin canım. Günlerimiz aynı. Bana 15 gün sonra gel dedi ama keseyi görebilmek için
Selam kızlarrSat 10 ocak olan arkadaşlar vardı burada bi el kaldırabilirler mi keseyi gören var mı acaba
benim 10 ocak canim ama cumartesi gidicem kesin gorebilmek icin
benim 8 ocak bugun 17.00de kontrolüm var umarım keseyi görürüm paylaşırım sizinle :) dua edin kızlar
yazıyor canım resimde xx mm diye illaki yazıyordur bir yerlerdeCanım ultrason resminde kesenin boyutu yazar mı bana demedi de doktor şu kadar boyu diye sadece haftanla kesen uyumlu güzel gelişmiş dedi
Ayyy inşallah canım benimbenim sat 7Ocaktı. Salı günü keseyi gördüm kızlar, inşallah siz de görürsünüz sağlıklı bir şekilde