2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Gün içinde kırk defa ruh hali değişiyor insanın bir an bebeğim içimde ve çok sağlıklı diye düşünüp mutlu oluyorum, bir an sonra kendimi ya bir terslik varsa diye korkarken buluyorum. Sanırım anneliğin kaderi bu. En azından günümüzde. Benim de oğlumda hiçbir bulantım falan olmamıştı. Tekmelerini hissetmeye başlayana kadar endişelerim azalmadı. İnşallah sağlıklı ve sorunsuz hamilelikler yaşarız. İçinizi ferah tutmaya çalışın ve en iyisi için dua edin. Ben öyle yapmaya çalışıyorum. Yavrularımıza kavuşana kadar çok yolumuz var daha

Merhaba kizlar Allah hepinizin bebeklerini sag salim kucaginza almayı nasip etsin...

Ben arkadaşım için yazıyorum 4 şubatta bhgc 250 çıkmış
10 şubatta 1300 çıkmış

Son adet tarihine göre 6 haftalık ama aşılama yaptırdığı tarihi göre 3+5 haftalık bugun alttan ultrosonda görünmemis kese doktor yarin bi daha bakacak

Bhgc az mi artmış dis gebelikten supheleniliyor basina böyle bisey gelen varmi

merhaba benim onceki hamileligimde cok az artti 4 gun boyunca..dis gebelik olabilir denildi.ama sonra birden cok artti kese falan gorundu dis gebelik degilmis.ancak sonra gelisimi durdu sonlandi.cok iyi takip edilmesi gerekiyor yukselis ve ultrason acisindan

Evet artık hergun kontrole gidecek ne oldugu anlaşılan kadar sonra duruma göre yapılması gerekenler yapılacakmış inşallah sağlıklı gebeliktir

Kedilervekitaplar
Merhaba dün pozitif alınca koştum geldim buraya
Hem de tüpten bebek. (Bebekler de olabilir)
31 yaşındayım
Sat: 15 Ocak
İlk çocuğum olacak
Tahmini doğum 22 Ekim 2021
Merhaba canım, ne güzel haber maşallah hayırlı uğurlu olsun inşallah, sağlıkla kucağına alırsın gün içinde ekliyorum canım listeye hoşgeldin

Selam kızlarr Sat 10 ocak olan arkadaşlar vardı burada bi el kaldırabilirler mi keseyi gören var mı acaba

bak saglama yapiorum gebelik kesesi çapi+30 bölü 7 bize gebelik haftasini verir yani 30+9 39/7=5.5eder tam olarak.gordun mu canim tam senin 15 inde denk geliyokendini gerersiz yere strese sokma
Canım ultrason resminde kesenin boyutu yazar mı bana demedi de doktor şu kadar boyu diye sadece haftanla kesen uyumlu güzel gelişmiş dedi

6 Şubat'ta 500 8 Şubat'ta 1000 10 Şubat'ta 2000 olması lazımdı en az evet canım değer biraz az artmış doktoruyla gorssun doktoru bilgi verecektir umarım herşeyi istediği gibi sağlıkla ilerler

Hosgeldin canım. Günlerimiz aynı. Bana 15 gün sonra gel dedi ama keseyi görebilmek için
doktor bana sende erken döllenme olmuş olabilir dedi hem erken öğrendiğim için hem de kese boyutuna göre. normalde 4+5tim sata göre hesapladığımda doktor 5 haftalık ama tabi 2 gün eksik fazla olabilir dedi. senin geç döllenme olmuştur muhtemelen canım görürsün gittiğinde kalbi de duyabilirsin belki tek seferde

Selam kızlarr Sat 10 ocak olan arkadaşlar vardı burada bi el kaldırabilirler mi keseyi gören var mı acaba

benim 10 ocak canim ama cumartesi gidicem kesin gorebilmek icin

benim 8 ocak bugun 17.00de kontrolüm var umarım keseyi görürüm paylaşırım sizinle :) dua edin kızlar

benim sat 7Ocaktı. Salı günü keseyi gördüm kızlar, inşallah siz de görürsünüz sağlıklı bir şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…