anladim canim ozman sen 5+5falan oluyosun 15inde hamile kaldiysan3 hafta 5 gun gecmis geriye dogru + 2 hafta daha eklenir( yumurtlamadan once 2 haftada dahil ediliyo ya canim oyuzden) 7. hafta yazio bilgilerinde bence doktor senin son adetini degistircek.oyle yapiyorlar genelde.5.hafta icinde de normal sadece kese izlenirBen ovulasyon testi yaptım o yüzden biliyorum yumurtlama tarihimi 14 ve 15 di iki günde değerlendirildi
bak saglama yapiorum gebelik kesesi çapi+30 bölü 7 bize gebelik haftasini verir yani 30+9 39/7=5.5eder tam olarak.gordun mu canim tam senin 15 inde denk geliyoBen ovulasyon testi yaptım o yüzden biliyorum yumurtlama tarihimi 14 ve 15 di iki günde değerlendirildi
Duyulur inşallah canımKızlar merhaba benim son adet tarihim 24 aralık . Geçen hafta doktor kontrolünde bebeğin 4 haftalık olduğunu çok küçükte olsa kesenin göründüğünü söyledi. Bir hafta sonra kalp atışı için gel dedi. Keseye göre bu hafta 5 haftalık olacak ama uygulamaya göre 6+6 olacak . Salı günü için gel demişti ben cuma günü için randevu aldım ama kalp atışı için erken mi acaba ? Doktor gel dedi ama bilemedim
benim dikkat ettigim ozelde seffaf biseydi devlette prezarvatifti canimKızlar vajinal muayene olanlar cihaza takılan seye dikkat ettiniz mi netten baktım prezervatif kullanılıyormuş ama benim bugün gittim yerde eminim prezervatif değildi şeffaf başka bir şeydi dikkat eden var mı
Çok teşekkür ederim ya doktorda keşke böyle açıklama yapsaydı 5 sn sürdü muayne ama 3 marta aldım randevu başka bir doktora gideceğim orda yaptıracağım takibianladim canim ozman sen 5+5falan oluyosun 15inde hamile kaldiysan3 hafta 5 gun gecmis geriye dogru + 2 hafta daha eklenir( yumurtlamadan once 2 haftada dahil ediliyo ya canim oyuzden) 7. hafta yazio bilgilerinde bence doktor senin son adetini degistircek.oyle yapiyorlar genelde.5.hafta icinde de normal sadece kese izlenir
Sen nerden biliyorsun bu kadar bilgiyi masaAllah çok teşekkür ederimbak saglama yapiorum gebelik kesesi çapi+30 bölü 7 bize gebelik haftasini verir yani 30+9 39/7=5.5eder tam olarak.gordun mu canim tam senin 15 inde denk geliyokendini gerersiz yere strese sokma
ozele mi gidiyorsun canim.orda 6+2 de falan kalp atisi duyuluyor.Kızlar merhaba benim son adet tarihim 24 aralık . Geçen hafta doktor kontrolünde bebeğin 4 haftalık olduğunu çok küçükte olsa kesenin göründüğünü söyledi. Bir hafta sonra kalp atışı için gel dedi. Keseye göre bu hafta 5 haftalık olacak ama uygulamaya göre 6+6 olacak . Salı günü için gel demişti ben cuma günü için randevu aldım ama kalp atışı için erken mi acaba ? Doktor gel dedi ama bilemedim
Canım devlet hastanesinden tıbbi genetik bölümüne randevu alıp eşimle gittik.. Doktorum ileri hafta da düşük yaptığım için yaptır dedi. 1 ekimde 16 haftalık bebeğimi kaybettim kalp atışı yok dediler. Normal kontrole gitiiğimde fark ettim 1 hafta olmuş kalbi duralı.. Genetik bölümündeki dr ilk düşük olduğu için gerek yok dedi önce, ama kadın doğum dru ileri hafta mutlaka yaptır dedi. Benden kan aldılar sadece eşimden almadılar 1 ay sonra da sonuç geldi..Canım genetik testi ne için yaptırdın çok özel olmazsa bizimde öyle Bir durumumuz varda onun için soruyorum benzer şeyler mi
Pazartesi günü arayıp randevu alırım muhtemelen 6. Haftadan sonra çağırır ilk çocuğumdada aynı dr. gitmiştik hem keseyi hemde kalp atışlarını duymuştukAynı günümüzhoşgeldin doktora nezaman gideceksin
ben onceki gebeligimde asiri sorunlar yasadim canim kesem az buyuyodu her hafta geriye dusuyordu.sorunlu oldugundan hep arastiriyordum beklenende oldu gelisimi durdu canim oyuzden baya bilgi edindimSen nerden biliyorsun bu kadar bilgiyi masaAllah çok teşekkür ederim
Yaa geçmiş olsun rabbim birdaha yasatmasinben onceki gebeligimde asiri sorunlar yasadim canim kesem az buyuyodu her hafta geriye dusuyordu.sorunlu oldugundan hep arastiriyordum beklenende oldu gelisimi durdu canim oyuzden baya bilgi edindim
amin canim insallahYaa geçmiş olsun rabbim birdaha yasatmasin
Devlete gidiyorum canmozele mi gidiyorsun canim.orda 6+2 de falan kalp atisi duyuluyor.
devlette cihazin kalitesine gore 8. haftada bile duyanlar var canim bilgin olsunDevlete gidiyorum canm
Sag ol canım ben özelde hiç dikkat etmedim devlette dikkat ettim şeffaf eldiven gibi bir şeydi korktum güvenli midir hastalık falan kaparım diye devlet diye böyle demek ki dedim ama özellerde de bu şekilde olabiliyor demekbenim dikkat ettigim ozelde seffaf biseydi devlette prezarvatifti canim
1 Ocak canım ama ben 33 günde adet oluyorum benimki 14 ocaktan sonraya denk geliyor canım doktorum bugün tam.5 haftalık dediSizin son adet ne zaman benim 28 aralik ama ovulasyon testiyle 14 ocakta gördüm yumurtlama
Hayırlı olsun. Artış iki gün arayla iki kat artmış, bence sıkıntı yok içiniz rahat olsun. Güzel bir hamilelik dilerimSat 9 ocak
8 şubat 212
10 şubat 444
Saglik ocağında tahlil verdim Kafama çok takıldı sizce deger nasil kizlar moralim bozuldu inşallah sağlıklıdır
Insallah ama nedense istemsizce moralim bozuluyor hiç mide bulantısı falan yok ilk gebeligimdede yoktu mide bulantısı bundandı hissetmiyorum hamile olduğumu hiç acaba tekrar kan vermeye gerek var mi sağlık ocağındaki doktor gerek yok dedi 20 gun sonra kese icin dogum doktoruna gidebilirsiniz dediHayırlı olsun. Artış iki gün arayla iki kat artmış, bence sıkıntı yok içiniz rahat olsun. Güzel bir hamilelik dilerim
Kuzum her şey yolunda Allah’ın izniyle ben 6. Haftamdayım benim de bulantım yok şimdilik kızımda da geç başlamıştı bulantılarımSat 9 ocak
8 şubat 212
10 şubat 444
Saglik ocağında tahlil verdim Kafama çok takıldı sizce deger nasil kizlar moralim bozuldu inşallah sağlıklıdır