2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Ben ovulasyon testi yaptım o yüzden biliyorum yumurtlama tarihimi 14 ve 15 di iki günde değerlendirildi
anladim canim ozman sen 5+5falan oluyosun 15inde hamile kaldiysan3 hafta 5 gun gecmis geriye dogru + 2 hafta daha eklenir( yumurtlamadan once 2 haftada dahil ediliyo ya canim oyuzden) 7. hafta yazio bilgilerinde bence doktor senin son adetini degistircek.oyle yapiyorlar genelde.5.hafta icinde de normal sadece kese izlenir

Ben ovulasyon testi yaptım o yüzden biliyorum yumurtlama tarihimi 14 ve 15 di iki günde değerlendirildi
bak saglama yapiorum gebelik kesesi çapi+30 bölü 7 bize gebelik haftasini verir yani 30+9 39/7=5.5eder tam olarak.gordun mu canim tam senin 15 inde denk geliyokendini gerersiz yere strese sokma

Duyulur inşallah canım

Kızlar vajinal muayene olanlar cihaza takılan seye dikkat ettiniz mi netten baktım prezervatif kullanılıyormuş ama benim bugün gittim yerde eminim prezervatif değildi şeffaf başka bir şeydi dikkat eden var mı
benim dikkat ettigim ozelde seffaf biseydi devlette prezarvatifti canim

Çok teşekkür ederim ya doktorda keşke böyle açıklama yapsaydı 5 sn sürdü muayne ama 3 marta aldım randevu başka bir doktora gideceğim orda yaptıracağım takibi

bak saglama yapiorum gebelik kesesi çapi+30 bölü 7 bize gebelik haftasini verir yani 30+9 39/7=5.5eder tam olarak.gordun mu canim tam senin 15 inde denk geliyokendini gerersiz yere strese sokma
Sen nerden biliyorsun bu kadar bilgiyi masaAllah çok teşekkür ederim

ozele mi gidiyorsun canim.orda 6+2 de falan kalp atisi duyuluyor.

Canım genetik testi ne için yaptırdın çok özel olmazsa bizimde öyle Bir durumumuz varda onun için soruyorum benzer şeyler mi
Canım devlet hastanesinden tıbbi genetik bölümüne randevu alıp eşimle gittik.. Doktorum ileri hafta da düşük yaptığım için yaptır dedi. 1 ekimde 16 haftalık bebeğimi kaybettim kalp atışı yok dediler. Normal kontrole gitiiğimde fark ettim 1 hafta olmuş kalbi duralı.. Genetik bölümündeki dr ilk düşük olduğu için gerek yok dedi önce, ama kadın doğum dru ileri hafta mutlaka yaptır dedi. Benden kan aldılar sadece eşimden almadılar 1 ay sonra da sonuç geldi..

Hayırlı olsun. Artış iki gün arayla iki kat artmış, bence sıkıntı yok içiniz rahat olsun. Güzel bir hamilelik dilerim
Insallah ama nedense istemsizce moralim bozuluyor hiç mide bulantısı falan yok ilk gebeligimdede yoktu mide bulantısı bundandı hissetmiyorum hamile olduğumu hiç acaba tekrar kan vermeye gerek var mi sağlık ocağındaki doktor gerek yok dedi 20 gun sonra kese icin dogum doktoruna gidebilirsiniz dedi

Sat 9 ocak
8 şubat 212
10 şubat 444
Saglik ocağında tahlil verdim Kafama çok takıldı sizce deger nasil kizlar moralim bozuldu inşallah sağlıklıdır
Kuzum her şey yolunda Allah’ın izniyle ben 6. Haftamdayım benim de bulantım yok şimdilik kızımda da geç başlamıştı bulantılarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…