Maalesef canım benim adet tam gününde geldi her zamanki gibi hiç sekmez bir kere bile heyecanlandırmazBenimde sat 10 ocak canım 4 haftalık benim miniğim belirtiler bence kişiden kişiye değişiyor ama ben belirtilerden şüphenelenip erken gebelik testinde öğrenmiştim çok sık idrara çıkıyordum ciddi bir uyku halsizlik göz altlarım morarmıştı ve kasık ağrılarım oluyordu ara ara umarım sende hamilensindir
Geç döllenme olabilir canım. O yüzden geç gelişiyodur. İnşallah bebeğin seninledir, endişelenme gönlünü ferah tutMuayeneden geldim kızlar 5 haftalık son dedi 2 hafta sonra vajinal olarak kalp atışı duyulur dedi ama kesede ben bebek görmedim kese rahme yerleşmiş 9 mm dedi burda bebek büyüyecek dedi kalp atışı duyulur dediğine göre bebek vardır dimi
Hadi gözün Aydın canımBugün 6+4 de minicik kalp atışını gördükdarısı bekleyen herkesin başına
Daha erken canım 5. Haftada benim kese bile görünmemişti 7. Haftada başlamıştı kızımın kalp atışıMuayeneden geldim kızlar 5 haftalık son dedi 2 hafta sonra vajinal olarak kalp atışı duyulur dedi ama kesede ben bebek görmedim kese rahme yerleşmiş 9 mm dedi burda bebek büyüyecek dedi kalp atışı duyulur dediğine göre bebek vardır dimi
Yaa 5+ kaç onu da demedi karından mi baktılar belki ondan gozukmemistirHadi gözün Aydın canım
Daha erken canım 5. Haftada benim kese bile görünmemişti 7. Haftada başlamıştı kızımın kalp atışı
Ben hiç vajinal ultrason olmadım canım karındandı hep son adet tarihine göre kendin de hesaplayabilirsin aslında ilk sayfadan baktım şimdi son adet tarihine göre 6 hafta 2 günlük canım ama geç döllenmeden kaynaklı 5 haftalık çıkmış olabilir tabiYaa 5+ kaç onu da demedi karından mi baktılar belki ondan gozukmemistir
Son adet tarihine göre olmaz çünkü 14 15 ocakta yumurtlama gördüm benBen hiç vajinal ultrason olmadım canım karındandı hep son adet tarihine göre kendin de hesaplayabilirsin aslında ilk sayfadan baktım şimdi son adet tarihine göre 6 hafta 2 günlük canım ama geç döllenmeden kaynaklı 5 haftalık çıkmış olabilir tabi
Son adet tarihi yumurtlama günün değil ki kuzum zaten gebelik haftası hesaplanırken son adet gününden itibaren hafta hesaplaması yapılıyorSon adet tarihine göre olmaz çünkü 14 15 ocakta yumurtlama gördüm ben
Vardır da neden 5 hafta geç döllenme mi olmuşMuayeneden geldim kızlar 5 haftalık son dedi 2 hafta sonra vajinal olarak kalp atışı duyulur dedi ama kesede ben bebek görmedim kese rahme yerleşmiş 9 mm dedi burda bebek büyüyecek dedi kalp atışı duyulur dediğine göre bebek vardır dimi
Canım bende bugün gittim sadece keseyi gördük 5 haftalık zaten kalp atışı olmaz banada 2 hafta sonraya gün verdi kalbide bebeğide ozaman görecegiz reglime göre 5+4 gunluktu doktor tam 5 haftalık dedi 5 haftalıksa zaten 6 dan sonra duyuluyor 7. Haftada gideceğiz duyarız ozamanMuayeneden geldim kızlar 5 haftalık son dedi 2 hafta sonra vajinal olarak kalp atışı duyulur dedi ama kesede ben bebek görmedim kese rahme yerleşmiş 9 mm dedi burda bebek büyüyecek dedi kalp atışı duyulur dediğine göre bebek vardır dimi
Ben bir üç hafta sonra giderim muhtemelenBenimkisi de aynı 2 hafta sonra inşallah
Amin inşallah darısı bizlere inşallah hayırlısı ilebugün kalp atışını da duyduk çok şükür Allahım isteyen herkese nasip etsin hamile olan herkese evlatlarını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
Merhaba canım acilde kan verdim beta için ultrasonla bakılmadı..Cuma günü genetik test sonucum için gideceğim o gün randevu bulabilirsem gitcem. 5+3 bugun adet tarihine göreMerhaba canım benim de son adet tarihim 1 ocakti test yaptım çift çizgi çıktı doktora gittik bugün beta 5370 çıktı ama keseyi göremedik siz girebildiniz mı keseyi felan doktorun ne dedi
merhaba canim yumurtlaman ne zman oldugunu bilemeyebilirsin7 haftalik hesapladigin gec yumurtlamadan 5 haftalik olabilir.mesela ben yumurtlama olarak dusundum tarihten 5 gun once falan yumurtlamisim sasirdik hamile oldugumu ogrenince...kese bildigim kadariyla her gun 1.1 mm buyur.yolk sac 13mm den sonra izlenir( yani senin 9mm ise 3 gun sonra falan) embriyoda kesenin 17 mm oldugu zamanlarda gorulmeye baslar.ondan sonra kese degil emriyo boyutu takibi baslar..sabret canim senin daha erkenMuayeneden geldim kızlar 5 haftalık son dedi 2 hafta sonra vajinal olarak kalp atışı duyulur dedi ama kesede ben bebek görmedim kese rahme yerleşmiş 9 mm dedi burda bebek büyüyecek dedi kalp atışı duyulur dediğine göre bebek vardır dimi
Canım genetik testi ne için yaptırdın çok özel olmazsa bizimde öyle Bir durumumuz varda onun için soruyorum benzer şeyler miMerhaba canım acilde kan verdim beta için ultrasonla bakılmadı..Cuma günü genetik test sonucum için gideceğim o gün randevu bulabilirsem gitcem. 5+3 bugun adet tarihine göre
Bu sene kız senesiymis galiba kizlar çok inanmam böyle şeylere ama
Ben ovulasyon testi yaptım o yüzden biliyorum yumurtlama tarihimi 14 ve 15 di iki günde değerlendirildimerhaba canim yumurtlaman ne zman oldugunu bilemeyebilirsin7 haftalik hesapladigin gec yumurtlamadan 5 haftalik olabilir.mesela ben yumurtlama olarak dusundum tarihten 5 gun once falan yumurtlamisim sasirdik hamile oldugumu ogrenince...kese bildigim kadariyla her gun 1.1 mm buyur.yolk sac 13mm den sonra izlenir( yani senin 9mm ise 3 gun sonra falan) embriyoda kesenin 17 mm oldugu zamanlarda gorulmeye baslar.ondan sonra kese degil emriyo boyutu takibi baslar..sabret canim senin daha erken
Sizin son adet ne zaman benim 28 aralik ama ovulasyon testiyle 14 ocakta gördüm yumurtlamaCanım bende bugün gittim sadece keseyi gördük 5 haftalık zaten kalp atışı olmaz banada 2 hafta sonraya gün verdi kalbide bebeğide ozaman görecegiz reglime göre 5+4 gunluktu doktor tam 5 haftalık dedi 5 haftalıksa zaten 6 dan sonra duyuluyor 7. Haftada gideceğiz duyarız ozaman