2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Maalesef canım benim adet tam gününde geldi her zamanki gibi hiç sekmez bir kere bile heyecanlandırmaz inşallah gelecek ay alırım güzel haberi sende sağlıkla kucağına al inşallah

Geç döllenme olabilir canım. O yüzden geç gelişiyodur. İnşallah bebeğin seninledir, endişelenme gönlünü ferah tut

Bugün 6+4 de minicik kalp atışını gördük darısı bekleyen herkesin başına
Hadi gözün Aydın canım
Daha erken canım 5. Haftada benim kese bile görünmemişti 7. Haftada başlamıştı kızımın kalp atışı

Yaa 5+ kaç onu da demedi karından mi baktılar belki ondan gozukmemistir
Ben hiç vajinal ultrason olmadım canım karındandı hep son adet tarihine göre kendin de hesaplayabilirsin aslında ilk sayfadan baktım şimdi son adet tarihine göre 6 hafta 2 günlük canım ama geç döllenmeden kaynaklı 5 haftalık çıkmış olabilir tabi

Son adet tarihine göre olmaz çünkü 14 15 ocakta yumurtlama gördüm ben

Vardır da neden 5 hafta geç döllenme mi olmuş

Canım bende bugün gittim sadece keseyi gördük 5 haftalık zaten kalp atışı olmaz banada 2 hafta sonraya gün verdi kalbide bebeğide ozaman görecegiz reglime göre 5+4 gunluktu doktor tam 5 haftalık dedi 5 haftalıksa zaten 6 dan sonra duyuluyor 7. Haftada gideceğiz duyarız ozaman

Merhaba canım benim de son adet tarihim 1 ocakti test yaptım çift çizgi çıktı doktora gittik bugün beta 5370 çıktı ama keseyi göremedik siz girebildiniz mı keseyi felan doktorun ne dedi
Merhaba canım acilde kan verdim beta için ultrasonla bakılmadı..Cuma günü genetik test sonucum için gideceğim o gün randevu bulabilirsem gitcem. 5+3 bugun adet tarihine göre

merhaba canim yumurtlaman ne zman oldugunu bilemeyebilirsin7 haftalik hesapladigin gec yumurtlamadan 5 haftalik olabilir.mesela ben yumurtlama olarak dusundum tarihten 5 gun once falan yumurtlamisim sasirdik hamile oldugumu ogrenince...kese bildigim kadariyla her gun 1.1 mm buyur.yolk sac 13mm den sonra izlenir( yani senin 9mm ise 3 gun sonra falan) embriyoda kesenin 17 mm oldugu zamanlarda gorulmeye baslar.ondan sonra kese degil emriyo boyutu takibi baslar..sabret canim senin daha erken

Merhaba canım acilde kan verdim beta için ultrasonla bakılmadı..Cuma günü genetik test sonucum için gideceğim o gün randevu bulabilirsem gitcem. 5+3 bugun adet tarihine göre
Canım genetik testi ne için yaptırdın çok özel olmazsa bizimde öyle Bir durumumuz varda onun için soruyorum benzer şeyler mi

Ben ovulasyon testi yaptım o yüzden biliyorum yumurtlama tarihimi 14 ve 15 di iki günde değerlendirildi

Sizin son adet ne zaman benim 28 aralik ama ovulasyon testiyle 14 ocakta gördüm yumurtlama

Kızlar merhaba benim son adet tarihim 24 aralık . Geçen hafta doktor kontrolünde bebeğin 4 haftalık olduğunu çok küçükte olsa kesenin göründüğünü söyledi. Bir hafta sonra kalp atışı için gel dedi. Keseye göre bu hafta 5 haftalık olacak ama uygulamaya göre 6+6 olacak . Salı günü için gel demişti ben cuma günü için randevu aldım ama kalp atışı için erken mi acaba ? Doktor gel dedi ama bilemedim

Kızlar vajinal muayene olanlar cihaza takılan seye dikkat ettiniz mi netten baktım prezervatif kullanılıyormuş ama benim bugün gittim yerde eminim prezervatif değildi şeffaf başka bir şeydi dikkat eden var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…