Kişiden kişiye değişiyor ama o anlık kramplar bende de çok yoğun sanırım tutunma evresinde normal bu kramlarBenim cok kasilmam oluyor kramplar giriyor sizde de boyle belirtiler varmi oldugum yerden kalkamiyorum
Pek bilgim yok fakat benim 1138 çıktığında dr bu değer 2500 lere çıktığında keseyi göreceğiz 72 saatte bir beta ver demişti bende görmek için sabırsızlanıyorumKızlar merhaba sonuçların çıktı beta 485.3 çıktı kontrole gittim bugün doktor herşey güzel şuan için bı sorun yok haftasına göre değeri gayet iyi dedi yarın tekrar kan istedi ultrason da görünmez şuan dedi ne zaman ultrasonda görebiliriz bilgisi olan varmı ilk gebelik çünkü
Canım değerin az yükselmiş doktorun birşey demedi mi perşembeden pazartesiye 4 gün var 2 günde bir 2 kat artması lazımTeşekkür ederim sizinde hayirli olsun. Allah Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Doktora gittim ama cok bisey demedi ilk carsamba günü ogrendim persembe kan verdim 167 cikti dunde doktora gittim cok yeni daha dedi degerine bakicaz dedi kan verdim yine 438 e yüksekmiş hafta olarak 5. Hafta oluyor sanırım cokta bilmiyorum en sonki adet tarihinden sayiliyormus
6 hafta gorulur canimKızlar merhaba sonuçların çıktı beta 485.3 çıktı kontrole gittim bugün doktor herşey güzel şuan için bı sorun yok haftasına göre değeri gayet iyi dedi yarın tekrar kan istedi ultrason da görünmez şuan dedi ne zaman ultrasonda görebiliriz bilgisi olan varmı ilk gebelik çünkü
Amin canım benimSağlıklı olsunlar da bu günler geçer inşallah canımkesinlikld bünyeye göre hamilelik süreci allah hepimize kolaylıklar nasip etsin
Kaç haftalıkta 1cm acaba benim 4+6 günlük 1.3 cm1 cm dedi
Badem de severim yiyelim bakalımKesinlikle dr da önerdi çiğ olmasına dikkat et canımkreker yiyordum tuz oranı için dikkat etmelesin dedi çiğ badem öneririm dedi
Badem de severim yiyelim bakalımkraker de sıkıyor bir süre sonra ya
Ayyy cnm inşallah sanki zaman geçmiyor günler geçmiyor gibi yarın tekrar vericem kan takipleselim seninle o zaman tatlımPek bilgim yok fakat benim 1138 çıktığında dr bu değer 2500 lere çıktığında keseyi göreceğiz 72 saatte bir beta ver demişti bende görmek için sabırsızlanıyoruminşallah yakın zamanda görürüz
Teşekkür ederim bitanem6 hafta gorulur canim
Ben hem nazlıyım hem hamileyimBazen kendime diyorum deniz çok mu nazlısın diye ama yani o bulantı hissi çok kötü
Takipleşelim canım güzel düşünelim güzel olsun bende yarın tekrar vereceğimAyyy cnm inşallah sanki zaman geçmiyor günler geçmiyor gibi yarın tekrar vericem kan takipleselim seninle o zaman tatlım
Güzel düşünelim kızlar hamile kalmadan önce 4 ay psikolejik de yaşadım ben bunları bu ay da öyle sanıyorfum ki değilmişBen hem nazlıyım hem hamileyimbirde benim gaz sancısı ve bulantı aynı anda gelince sabah bana kabus oldu cidden
Hosgeldin canım insallah saglikla ilerler doğumlarımızı da paylaşırız buradanMerhabalar
Bende yeni katildim
Nasil ilerledigini de bilmiyorum
27 yasindayim
07.01.2021
Benimde ilk
Bana 15 gün sonra gel anca görünür dedi. Sizin bayağı artmış ne güzel.Bende öyle cuma gittim 5 şubat yani beta 196 çıktı 8 şubat dün tekrar ettim 1138 e yükseldi dr 2500 gibi keseyi görürüz dedi perşembe randövüm var yakınız birbirimize umarım en yakın zamanda keseyi görürüz
İnsallah canimHosgeldin canım insallah saglikla ilerler doğumlarımızı da paylaşırız buradan
Benimde 438Kızlar merhaba sonuçların çıktı beta 485.3 çıktı kontrole gittim bugün doktor herşey güzel şuan için bı sorun yok haftasına göre değeri gayet iyi dedi yarın tekrar kan istedi ultrason da görünmez şuan dedi ne zaman ultrasonda görebiliriz bilgisi olan varmı ilk gebelik çünkü
Yok bisey demedi tekrar kan versem mi acabaCanım değerin az yükselmiş doktorun birşey demedi mi perşembeden pazartesiye 4 gün var 2 günde bir 2 kat artması lazım
Hcg 2.000 üzeri olması gerekiyorKızlar merhaba sonuçların çıktı beta 485.3 çıktı kontrole gittim bugün doktor herşey güzel şuan için bı sorun yok haftasına göre değeri gayet iyi dedi yarın tekrar kan istedi ultrason da görünmez şuan dedi ne zaman ultrasonda görebiliriz bilgisi olan varmı ilk gebelik çünkü