- 14 Ekim 2020
- 3.614
- 6.961
Martta gidebileceğim ancak canım. O yüzden doğal yöntemler arıyorum. Yoksa kendi kendine kıvrana kıvrana zor geçiyorBen de sabah 6 da bulantı ile uyandım. Doktora danışmak lazım aslında bunları ben haftaya gideceğim bakalım ne diyecek.
Doğal yöntemleri hiç bilmiyorum ben deMartta gidebileceğim ancak canım. O yüzden doğal yöntemler arıyorum. Yoksa kendi kendine kıvrana kıvrana zor geçiyor
Kese görünüyorsa beta ya bakılmaz gebelik oluşmuştur çünküKizlar size ilk kontrolde hangi hormonlara bakıldı acaba? Benim bir tek TSH oranima bakıldı. Doktor hatta beta HCG bile bakmadı kese görünüyor diye
Benim de aynı gün randevum var sat 28 Aralık. Bakalım inşallah duyarızMerhaba kızlar kalp atışı duyan var mı ?benim de sat: 29 Aralık kızımın kalp atışı geç başlamıştı cuma günü yani 6+3 için kadın doğum randevusu aldım umarım duyarız kalp atışını
Hadi inşallah canımBenim de aynı gün randevum var sat 28 Aralık. Bakalım inşallah duyarız
Ay hadi inşallah duyarsınız. Sat aynı bizim. Bende cuma gidicem inşallahBenimde 28 aralik çarşamba gideceğim doktora
Benim vajinal 4+5 teKızlar hepinizin kese karından ultrason ile mi bakıldı?
Bende kusma yok bulantı var. Tuzlu çubuk kraker yiyorum bulantı için. Gaz sancısı bendede yavaştan başladı ona bir çözüm bilemiyorum cnmKızlar gaz sancısına çözüm bulan var mı?bu sabah gaz sancısı ve mide bulantısı ile uyandım. Banyoya zor gittim bayılacaktım nerdeyse. Akşam midem bulanıyor diye içtiğim iki yudum limonlu suyu zar zor kustum, hâlâ mide bulantım ve gaz sancım var. Doktora martta gidebileceğim ancak, çözüm bulan var mı ya hiç iyi değilim
Ee bunkar olacak amaKızlar gaz sancısına çözüm bulan var mı?bu sabah gaz sancısı ve mide bulantısı ile uyandım. Banyoya zor gittim bayılacaktım nerdeyse. Akşam midem bulanıyor diye içtiğim iki yudum limonlu suyu zar zor kustum, hâlâ mide bulantım ve gaz sancım var. Doktora martta gidebileceğim ancak, çözüm bulan var mı ya hiç iyi değilim
Çok erken başlamış kuzum baya hassas geçiyorsun anladığım kadarıyla sabır sabır gaz sancısına kimyon, rezene iyi gelir de gebelikte tüketmek doğru olur mu bilmiyorumKızlar gaz sancısına çözüm bulan var mı?bu sabah gaz sancısı ve mide bulantısı ile uyandım. Banyoya zor gittim bayılacaktım nerdeyse. Akşam midem bulanıyor diye içtiğim iki yudum limonlu suyu zar zor kustum, hâlâ mide bulantım ve gaz sancım var. Doktora martta gidebileceğim ancak, çözüm bulan var mı ya hiç iyi değilim
Ya bende hiç birşey yok ne bulantı ne başka bişeyBende kusma yok bulantı var. Tuzlu çubuk kraker yiyorum bulantı için. Gaz sancısı bendede yavaştan başladı ona bir çözüm bilemiyorum cnm
İnsaAllah yarın muaynede herşey çok güzel olurHayır canım betan çok güzel artmışsevinmelisin bence
Bie çözüm bulursam söylerim canımDoğal yöntemleri hiç bilmiyorum ben deama kivrana kivrana geçmesini bekliyorum senin gibi
Bende kraker başladım bakalım. Gaz sancısı için üşümüyorum, yediklerime dikkat ediyorum ama yine de oluyor sanırımBende kusma yok bulantı var. Tuzlu çubuk kraker yiyorum bulantı için. Gaz sancısı bendede yavaştan başladı ona bir çözüm bilemiyorum cnm
Ekliyorum canım hayırlı olsunMerhabalar arkadaşlar beni de eklermisiniz
Sat 10 ocak tahmini doğum 17 ekim 2021ilk bebeğim olacak
Normalde de midem hassas olunca hamilelikte ekstra zor geçiyor ya. Aman sağlıklı olsunlar da dayanırım canım. Haklısın o bulantı kusmayı bile hasretle bekleyenler var. Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.Ee bunkar olacak amasabretmek gerek umarım kısa sürer kızımdada sürekli çıkardım mahvoluyordum ama 3ay sürdü sabretmekten baska bişy gelmez.söyle düşün tek hamıle olayımda sürekli cıkarayım dıyen cok
Erken oldu galiba kuzum yaÇok erken başlamış kuzum baya hassas geçiyorsun anladığım kadarıyla sabır sabır gaz sancısına kimyon, rezene iyi gelir de gebelikte tüketmek doğru olur mu bilmiyorum
Maşallah de aman, olmasında yaYa bende hiç birşey yok ne bulantı ne başka bişey
Bende de iki sabahtır başladı bulantılar gece de oluyor birazKızlar gaz sancısına çözüm bulan var mı?bu sabah gaz sancısı ve mide bulantısı ile uyandım. Banyoya zor gittim bayılacaktım nerdeyse. Akşam midem bulanıyor diye içtiğim iki yudum limonlu suyu zar zor kustum, hâlâ mide bulantım ve gaz sancım var. Doktora martta gidebileceğim ancak, çözüm bulan var mı ya hiç iyi değilim
Kraker yemekten artık gına geldi ama iyi geliyor biraz. Birde dediğin gibi bende siyah zeytin ve beyaz peynir yedim sabah, o da iyi gelmişti canım.Bende de iki sabahtır başladı bulantılar gece de oluyor birazsabah zeytin ekmek yedim pekmez yedim açlık gidince kendime geldim lavaboya gitsem kuscak durumdaydım zar zor yedim az bişey . Gaz sancım da var karnım gurul gurul
dolanıyorumAllah yardımcımız olsun inşallah sağlıklı sorunsuz hepbirlikte geçiririz bu zorlu süreci
Kraker bastırır evet canım beyaz leblebi deKraker yemekten artık gına geldi ama iyi geliyor biraz. Birde dediğin gibi bende siyah zeytin ve beyaz peynir yedim sabah, o da iyi gelmişti canım.
Valla ben kusunca rahatlıyorum ama o aşamaya gelene kadar zorluyorAmiin amin sağlıklı olsunlar da dayanırız canım Napalım