2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Taze nane üzerine kaynamış iki dk beklemiş içme suyu dökün iyi gelir. Hamilelikte içilebilir diye biliyorum ama rica etsem siz de kontrol eder misiniz? Emin olalım. Umarım iyi gelir, geçmiş olsun.
Gece kuru naneyi kaynatıp süzüp içtim, uyudum, şu anda ağrım yok çiğ şeyler de yemedim. Umutluyum. :) Birçok yerde hamilelikte içilebilir yazıyordu, bazılarında da dikkatli kullanılmalıdır diye okudum. 1 fincanı aşmadıkça sorun olmaz diye düşünüyorum. Tekrar teşekkürler.

Ya bende hiç birşey yok ne bulantı ne başka bişey 🤦
Ne güzel işte canım maşallah benim ilk gebeliğimin başında da öyleydi kesin bi sorun var diyordum 8-10. Hafta gibi başlamıştı bulantılar şimdi de göğüs hassasiyeti ve ara sıra kasık ağrım haricinde bi şeyim yok benim de
Rezene ve kimyon için aşırı tüketilirse rahim kaslarında kasılma yapar ve erken doğum riski oluşturur diyor. O yüzden bitkisel şeyler içerken iyice bakmak lazım kızlar aklımızda olsun. :KK43:
İyi ki bakmışsın canım Allah korusun

Merhaba arkadaşlar, galiba hayirlisiyla araniza katiliyorum. Beta hcg değerleriniz kaç çıktı ve yumurtlamanin kacinci gununde? Benim yumurtlama sonrasi 13 yada 14.günde 195 çıktı normal mi?

Anladım canım şuan var mı senin de bulantın?
Şöyleki ben bata 8 kala öğrendim bütün belirtileri çok ağır yaşadım mide bulantısı dışında oh şükür diyordum ki yeni yeni midem bulanıyor bir de düşük önleyicci ilaç kullanıyorum onunda fazla etkisi var sanırım😒

Şöyleki ben bata 8 kala öğrendim bütün belirtileri çok ağır yaşadım mide bulantısı dışında oh şükür diyordum ki yeni yeni midem bulanıyor bir de düşük önleyicci ilaç kullanıyorum onunda fazla etkisi var sanırım😒
Bende bir hafta kala öğrendim bulantım yeni başlıyor sizin erken olmuş ilacın etkisinden olabilir yada bünyeye göre değişiyor sanırım bu durum. Sağlıkla kavuşalım bebişlerimize inşallah♥️🤲

Bende bir hafta kala öğrendim bulantım yeni başlıyor sizin erken olmuş ilacın etkisinden olabilir yada bünyeye göre değişiyor sanırım bu durum. Sağlıkla kavuşalım bebişlerimize inşallah♥️🤲
Sağlıklı olsunlar da bu günler geçer inşallah canım 😍 kesinlikld bünyeye göre hamilelik süreci allah hepimize kolaylıklar nasip etsin

Hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah 😍 kaç haftalık çok yakınız birbirimize
Teşekkür ederim sizinde hayirli olsun. Allah Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Doktora gittim ama cok bisey demedi ilk carsamba günü ogrendim persembe kan verdim 167 cikti dunde doktora gittim cok yeni daha dedi degerine bakicaz dedi kan verdim yine 438 e yüksekmiş hafta olarak 5. Hafta oluyor sanırım cokta bilmiyorum en sonki adet tarihinden sayiliyormus

Merhaba arkadaşlar, galiba hayirlisiyla araniza katiliyorum. Beta hcg değerleriniz kaç çıktı ve yumurtlamanin kacinci gununde? Benim yumurtlama sonrasi 13 yada 14.günde 195 çıktı normal mi?
Hayırlı olsun. Değeriniz bence iyi. İki gün arayla kan verip artış oranını takip edebilirsiniz. Değerler farklılaşabiliyor, önemli olan artış oranı. İnşallah güzel ve sağlıklı bir hamilelik yaşarsınız.
Merhabalar
Bende yeni katildim
Nasil ilerledigini de bilmiyorum
27 yasindayim
07.01.2021
Benimde ilk 🥰🥰
Hayırlı olsun, hoşgeldiniz. Bebeğiniz de hoşgeldi 🤗

Benim cok kasilmam oluyor kramplar giriyor sizde de boyle belirtiler varmi oldugum yerden kalkamiyorum 😭

Teşekkür ederim sizinde hayirli olsun. Allah Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Doktora gittim ama cok bisey demedi ilk carsamba günü ogrendim persembe kan verdim 167 cikti dunde doktora gittim cok yeni daha dedi degerine bakicaz dedi kan verdim yine 438 e yüksekmiş hafta olarak 5. Hafta oluyor sanırım cokta bilmiyorum en sonki adet tarihinden sayiliyormus
Bende öyle cuma gittim 5 şubat yani beta 196 çıktı 8 şubat dün tekrar ettim 1138 e yükseldi dr 2500 gibi keseyi görürüz dedi perşembe randövüm var yakınız birbirimize umarım en yakın zamanda keseyi görürüz😍😍😍😍

Kızlar merhaba sonuçların çıktı beta 485.3 çıktı kontrole gittim bugün doktor herşey güzel şuan için bı sorun yok haftasına göre değeri gayet iyi dedi yarın tekrar kan istedi ultrason da görünmez şuan dedi ne zaman ultrasonda görebiliriz bilgisi olan varmı ilk gebelik çünkü

X