- 14 Ekim 2020
- 3.614
- 6.961
Amin canım aminnKraker bastırır evet canım beyaz leblebi de
iyi geliyormuş ne uygunsa deniycez artıkAllah dayanma gücü versin hepimize
Deneyelim canım hem faydalı da kuruyemiş.Kızlar bende çiğ badem yiyorum iyi geliyor bana
Kesinlikle dr da önerdi çiğ olmasına dikkat et canımAmin canım aminn
Deneyelim canım hem faydalı da kuruyemiş.
Gece kuru naneyi kaynatıp süzüp içtim, uyudum, şu anda ağrım yok çiğ şeyler de yemedim. Umutluyum. :) Birçok yerde hamilelikte içilebilir yazıyordu, bazılarında da dikkatli kullanılmalıdır diye okudum. 1 fincanı aşmadıkça sorun olmaz diye düşünüyorum. Tekrar teşekkürler.Taze nane üzerine kaynamış iki dk beklemiş içme suyu dökün iyi gelir. Hamilelikte içilebilir diye biliyorum ama rica etsem siz de kontrol eder misiniz? Emin olalım. Umarım iyi gelir, geçmiş olsun.
Ne güzel işte canım maşallah benim ilk gebeliğimin başında da öyleydi kesin bi sorun var diyordum 8-10. Hafta gibi başlamıştı bulantılar şimdi de göğüs hassasiyeti ve ara sıra kasık ağrım haricinde bi şeyim yok benim deYa bende hiç birşey yok ne bulantı ne başka bişey
İyi ki bakmışsın canım Allah korusunRezene ve kimyon için aşırı tüketilirse rahim kaslarında kasılma yapar ve erken doğum riski oluşturur diyor. O yüzden bitkisel şeyler içerken iyice bakmak lazım kızlar aklımızda olsun.
Teşekkürler canım bende yiyorum aradaKızlar bende çiğ badem yiyorum iyi geliyor bana
Sata göre 4+2 ama dr göre 3 hafta canımTeşekkürler canım bende yiyorum aradakaç haftalıksın
Anladım canım şuan var mı senin de bulantın?Sata göre 4+2 ama dr göre 3 hafta canım
Şöyleki ben bata 8 kala öğrendim bütün belirtileri çok ağır yaşadım mide bulantısı dışında oh şükür diyordum ki yeni yeni midem bulanıyor bir de düşük önleyicci ilaç kullanıyorum onunda fazla etkisi var sanırımAnladım canım şuan var mı senin de bulantın?
Bende bir hafta kala öğrendim bulantım yeni başlıyor sizin erken olmuş ilacın etkisinden olabilir yada bünyeye göre değişiyor sanırım bu durum. Sağlıkla kavuşalım bebişlerimize inşallahŞöyleki ben bata 8 kala öğrendim bütün belirtileri çok ağır yaşadım mide bulantısı dışında oh şükür diyordum ki yeni yeni midem bulanıyor bir de düşük önleyicci ilaç kullanıyorum onunda fazla etkisi var sanırım
Merhabalar28 yaş
02.01.2021
Nasipse ilk
9 ekim 2021
Sağlıklı olsunlar da bu günler geçer inşallah canımBende bir hafta kala öğrendim bulantım yeni başlıyor sizin erken olmuş ilacın etkisinden olabilir yada bünyeye göre değişiyor sanırım bu durum. Sağlıkla kavuşalım bebişlerimize inşallah
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallahMerhabalar
Bende yeni katildim
Nasil ilerledigini de bilmiyorum
27 yasindayim
07.01.2021
Benimde ilk
Ne güzel maşallah. Ben bugün daha iyiyim sanki benimde azaldı. Ama hala iştahsızlık varYa bende hiç birşey yok ne bulantı ne başka bişey
Teşekkür ederim sizinde hayirli olsun. Allah Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Doktora gittim ama cok bisey demedi ilk carsamba günü ogrendim persembe kan verdim 167 cikti dunde doktora gittim cok yeni daha dedi degerine bakicaz dedi kan verdim yine 438 e yüksekmiş hafta olarak 5. Hafta oluyor sanırım cokta bilmiyorum en sonki adet tarihinden sayiliyormusHayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallahkaç haftalık çok yakınız birbirimize
Hayırlı olsun. Değeriniz bence iyi. İki gün arayla kan verip artış oranını takip edebilirsiniz. Değerler farklılaşabiliyor, önemli olan artış oranı. İnşallah güzel ve sağlıklı bir hamilelik yaşarsınız.Merhaba arkadaşlar, galiba hayirlisiyla araniza katiliyorum. Beta hcg değerleriniz kaç çıktı ve yumurtlamanin kacinci gununde? Benim yumurtlama sonrasi 13 yada 14.günde 195 çıktı normal mi?
Hayırlı olsun, hoşgeldiniz. Bebeğiniz de hoşgeldiMerhabalar
Bende yeni katildim
Nasil ilerledigini de bilmiyorum
27 yasindayim
07.01.2021
Benimde ilk
Geçtiğimiz haftalarda benim de kasık ağrılarım oldu. Rahim kasları esniyor, rahim gelişiyor. O yüzden normal diyorlar. Yine de takipte kalmakta fayda var sanırım.Benim cok kasilmam oluyor kramplar giriyor sizde de boyle belirtiler varmi oldugum yerden kalkamiyorum
Bende öyle cuma gittim 5 şubat yani beta 196 çıktı 8 şubat dün tekrar ettim 1138 e yükseldi dr 2500 gibi keseyi görürüz dedi perşembe randövüm var yakınız birbirimize umarım en yakın zamanda keseyi görürüzTeşekkür ederim sizinde hayirli olsun. Allah Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Doktora gittim ama cok bisey demedi ilk carsamba günü ogrendim persembe kan verdim 167 cikti dunde doktora gittim cok yeni daha dedi degerine bakicaz dedi kan verdim yine 438 e yüksekmiş hafta olarak 5. Hafta oluyor sanırım cokta bilmiyorum en sonki adet tarihinden sayiliyormus