2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Teşekkür ederim canım doktorda bisey derdi heralde ama farkli yerlerde yaptirdim testleri onlar goremiyormus devlet hastanesiyle özel sacma ama bilemedim
Laboratuvar farkı bile etkilemiştir canını sıkma canım kızım da ben ne sıkıntılar yaşadım boş gebelik diye kürtaja alınıyordum şimdi kızım 3 yaşına girecek

o zaman ben persembe günü tekrar gideyim bide kasilmalarim falan var ya korktum cok. Doktor bana baya pahali bir folik asit verdi midemide mahvetti siz ne kullaniyorsunuz
Ben folidoce 400 mcg kullanıyorum canım birde düşük önleyici fitil

Bana verdiginde hersey varmis takviye edici gidalar omega 3 vitaminler flan insallah yararlidir ama bayagi kuvvetli midemde patlayinca tadi agzima geliyor
Ben hiç bunu araştırmadım kim ne verse yutacağım o moddayım elbette yararlı folik asit çok önemli düzenli kullanalım

22
2

22 yaş
Sat 03.01.2021
Doğum tarihi 10.10.2021
Ilk cocuk https://www.kadinlarkulubu.com/uyeler/kedilervekitaplar.1009378/

Bence hiç sıkıntı yok canım 160 iken iki gün sonra 320lerde ertesi günde 480 lerde olması lazım ufak tefek oynamalar olabilir elbette yaklaşık olarak hesaplanıyor zaten
Canım 3 gün yokki arada Perşembe vermiş arkadaş cumartesi 320 lerde olması lazım. Pazartesi tekrar 480 çıkmış normalde 600 küsur olması lazımdı pazartesi günü

Ya bende olsun istiyorum yemek yemiyeyimnkilo vereyim fazla kiloluyum çünkü ne kadar başta versem kardır belki bendede 8 10 da başlar

Benimde 164 çıkmıştı 8 9 gün sonra 3840 çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…