Dr sor canım istersen 7ama 2 saatte bir vermeyi öneriyorlar takip açısından yükselir stres yapma bence ama 15 günü bekleme beta ver istersenYok bisey demedi tekrar kan versem mi acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dr sor canım istersen 7ama 2 saatte bir vermeyi öneriyorlar takip açısından yükselir stres yapma bence ama 15 günü bekleme beta ver istersenYok bisey demedi tekrar kan versem mi acaba
Hadi hayırlı olsun hoş geldin aramıza28 yaş
08.01.2021
ilk dış gebelik oldu temmuzda , bu nasip olur inşallah
15 ekim 2021 - ekler misiniz
Teşekkürler,Hadi hayırlı olsun hoş geldin aramıza
Artış çok güzel belki kalp atışını bile duyarsınTeşekkürler,
4.2.21-253 hcg
6.2.21-557 hcg
8.2.21-1433 hcg çıktı değerlerim,perşembe günü randevu var umarım keseyi görebilirim.
canımm tam anlayamadım 2 saatte ne vermeyi öneriyorlar, biraz yabancısıyım böyle seylere yeni yeni öğreniyorum herseyi de. benim verdiklerim kan testi zaten beta oluyor değil mi? hasta olmam gereken gün ben test yaptım sabırsızım dayanamadım tabi ertesi gün sağlık ocaığına gidp kan verdim 167 cıktı erken davrandın dedi doktor geçikmemin üzerinden 4 gün geçti 438 olmuştu normaldir dimi.Dr sor canım istersen 7ama 2 saatte bir vermeyi öneriyorlar takip açısından yükselir stres yapma bence ama 15 günü bekleme beta ver istersen
aynı zamanlarda kalmışız sanırım hoşgeldin aramıza. senin değerlerin ne çıktı benim galiba düşük biraz28 yaş
08.01.2021
ilk dış gebelik oldu temmuzda , bu nasip olur inşallah
15 ekim 2021 - ekler misiniz
167 ile 438 çıkan değerler arasında yaklaşık 3 gün var yani normalde iki günde iki katına çıkmış olması bekleniyor canını sıkacak bir durum yok bence canım birini öğleden sonra birimi sabah verdiysen bile saat farkı bile etkiliyor sonucucanımm tam anlayamadım 2 saatte ne vermeyi öneriyorlar, biraz yabancısıyım böyle seylere yeni yeni öğreniyorum herseyi de. benim verdiklerim kan testi zaten beta oluyor değil mi? hasta olmam gereken gün ben test yaptım sabırsızım dayanamadım tabi ertesi gün sağlık ocaığına gidp kan verdim 167 cıktı erken davrandın dedi doktor geçikmemin üzerinden 4 gün geçti 438 olmuştu normaldir dimi.
ikisinide sabah aç karnına vermiştim.167 ile 438 çıkan değerler arasında yaklaşık 3 gün var yani normalde iki günde iki katına çıkmış olması bekleniyor canını sıkacak bir durum yok bence canım birini öğleden sonra birimi sabah verdiysen bile saat farkı bile etkiliyor sonucu
72 saate bir canım o yazamamışım benim de gecikme günüm 196 çıkmıştı ondan 2 gün sonra da 1138 çıkmıştı yani 2 ye katlaması gerekiyormuş ama değerin normal gibi bende senin gibi sabırsız olanlardanım keseyi görmemize daha var yanicanımm tam anlayamadım 2 saatte ne vermeyi öneriyorlar, biraz yabancısıyım böyle seylere yeni yeni öğreniyorum herseyi de. benim verdiklerim kan testi zaten beta oluyor değil mi? hasta olmam gereken gün ben test yaptım sabırsızım dayanamadım tabi ertesi gün sağlık ocaığına gidp kan verdim 167 cıktı erken davrandın dedi doktor geçikmemin üzerinden 4 gün geçti 438 olmuştu normaldir dimi.
Hadi güzel haberler inşallahAkşam doktora gidiyorum canlar melegimin kalp atışını duyacağız inşallah
Yaaaa haydi inşallah sağlıklaAkşam doktora gidiyorum canlar melegimin kalp atışını duyacağız inşallah
Bence hiç sıkıntı yok canım 160 iken iki gün sonra 320lerde ertesi günde 480 lerde olması lazım ufak tefek oynamalar olabilir elbette yaklaşık olarak hesaplanıyor zatenikisinide sabah aç karnına vermiştim.
İnsallah bisey olmaz korkuyorum da cok etrafimda o kdar düsuk yapn var ki bide bu kadar bekleyip olmamasi72 saate bir canım o yazamamışım benim de gecikme günüm 196 çıkmıştı ondan 2 gün sonra da 1138 çıkmıştı yani 2 ye katlaması gerekiyormuş ama değerin normal gibi bende senin gibi sabırsız olanlardanım keseyi görmemize daha var yani
Teşekkür ederim canım doktorda bisey derdi heralde ama farkli yerlerde yaptirdim testleri onlar goremiyormus devlet hastanesiyle özel sacma ama bilemedimBence hiç sıkıntı yok canım 160 iken iki gün sonra 320lerde ertesi günde 480 lerde olması lazım ufak tefek oynamalar olabilir elbette yaklaşık olarak hesaplanıyor zaten
Hayır hayır sakin ol kuzum her şey yolunda gidecek İnan bunaİnsallah bisey olmaz korkuyorum da cok etrafimda o kdar düsuk yapn var ki bide bu kadar bekleyip olmamasi
Bence bunları düşünüp kendini strese sokma bende öyleyim fakat her gebelik risk taşır dua edelim bizimle kalmalarını bekleyelim güzel olacak tadını çıkartalımİnsallah bisey olmaz korkuyorum da cok etrafimda o kdar düsuk yapn var ki bide bu kadar bekleyip olmamasi