2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Canım merhaba yanlış anlama ama bence doktora git uzatma hiç bana hemen gelmen iyi olmuş su an yerleşme mi baska bir şey mi anlamak zor diyip tedbir amaçlı ilaç verdi. Biz önlemimizi alalım dedi her leke masum değil ama her leke de düsük riski değil dedi sen tedbirini almış olursun

Kızlar ben doktora gittiğimde kese boyutunun haftasına göre biraz küçük olduğunu söyledi. 5,5 ml. 5 hafta 5 günlükmüş. Bu çarşamba günü tekrar çağırdı. Gerekirse alttan kalp atışına bakarız dedi. 3 4 gündür moralim çok bozuk. Buraya girip yazıları bile okuyamıyorum. Sizce büyür mü yada gerçekten çok mu küçük.

Hahahaynen öyle sürekli bişey ister canım
O yüzden eşim diyor ki hamile misin değil misin hiç anlamıyorum, hep canın bişey istiyor
Sizlerin gece uykularınız nasıl ben hiç uyuyamıyorum geceleri 3 te 4 te kalkıp sabahı bekliyorum gerçi gündüz de uyuyamıyorum uykuya dalmakta aşırı sorun yaşıyorum bitik haldeyim.
Benim uyku düzenim iyice bozuldu. Gece sürekli uyanıyorum, karmaşık rüyalar görüyorum, rahat uyuyamıyorum. Sürekli yorgun ve bitkinim bende
Çok uyuyorum uyanamıyorum bende. Sadece farklı olarak çok iştahsızm bişi yiyemiyorum 2 haftada 1 1.5 kilo vermişim
Valla bende de iştahsızlık var canım. Mide bulantım var, o yüzden de yiyemiyorum. Bebek beslenemez diye korkuyorum
Canım bende keseye batırmaya gittiğimde takvime göre 5+3tüm. Doktor ultrason da 4+3 dedi. Bir hafta geriden gelmesi normal dedi. Seninde öyle olabilir mi acaba?

Ultrasonla bakmadan önce sat'a göre 5+5 dedi . Ultrasonla baktıktan sonra bu tarz bişey demedi. Haftasına göre küçük olduğunu söyledi. Bu çarşamba ya da perşembe gittiğimde ne kadar büyüdüğü önemliymiş.

İnşallah bir problem yoktur. Bence yok çünkü şiddetli bir ağrı oluyormuş riskli durumlarda. Yani ne kadar yüksek olsada ağrı eşiği hissederdiniz.
Sağ ol canım inşallah
Çok haklısın, fırsatım olsa bugün giderdim gerçekten. Acile gitmekten çekindim, çünkü devlet hastanesinin acillerinde bazen çok moral bozuyorlar. Belki hiç gerek yokken moral bozacaklar. O yüzden kendi doktoruma gitmek istiyorum. İlk fırsatta zaman kaybetmeden haklısın.
Sizin normalde gününüz kaç? İnşallah çarşamba günü her şeyin yolunda olduğunu öğrenirsiniz

İnşallah güzel haberler alırız. Bugün tam 6 hafta 1 gün olarak gösteriyor uygulama. 27 aralık son adet dönemim.

İnşallah güzel büyümüştür canım hemen üzme kendini, streste iyi gelmez bebeğe.
Sat 9 Ocak
ikinci bebeğim
28 yaşındayım
tahmini doğum 16 ekim
Ekliyorum canım hayırlı olsun

İlk
3 ay bebiş zaten çok bişey almıyomuş inşallah bir sıkıntı olmaz Allah koruryersem kusarım yiyemiyorum o yüzden

5+1 haftalık olduk bugun acilden beta baktırdım 4091 çıktı kızlar 3 ocak son adet..aynı tarihlerde olup beta baktıran var mı cumartesi kendim testle öğrenmiştim..

Uykusuzluk sorunu bende var maalesef gece kesik kesik uyuyorum rahat uyuyamıyorum... Düşük sonrası gebeliği olan varmı aramızda 1 ekimde düşük yaptım 16 haftalık içimde acaba yine aynı mı olacak diye kuşku da var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…