Canım merhaba yanlış anlama ama bence doktora git uzatma hiç bana hemen gelmen iyi olmuş su an yerleşme mi baska bir şey mi anlamak zor diyip tedbir amaçlı ilaç verdi. Biz önlemimizi alalım dedi her leke masum değil ama her leke de düsük riski değil dedi sen tedbirini almış olursunKızlar 5+6dayım. Birkaç gündür ara ara kahverengi akıntı geliyor. Düne kıyasla bugün daha az. Anormal bir ağrım olmadı. Akıntı normal olabilir, olmayabilir de, o yüzden insan stres yapıyor. Haftasonu gitmeyi düşünüyorduk ama yarın gideceğiz muhtemelen.
Aslında tedirginliğimin sebebi doktorların söylediğine göre ağrı eşiğim yüksekmiş o yüzden, bazı ağrıları pek hissetmiyorum. Ya bir terslik varsa ama hissetmediğim için yok sanıyorsam diye düşündüm. Moralim biraz bozuk o yüzden açıkçası.
Bu sabah midem bulanınca sevindim, inşallah her şey yolundadır.
Sizde nasıl durumlar? Umarım herkes ve hepimizin bebişi iyidir.
O yüzden eşim diyor ki hamile misin değil misin hiç anlamıyorum, hep canın bişey istiyorHahahaynen öyle sürekli bişey ister canım
Benim uyku düzenim iyice bozuldu. Gece sürekli uyanıyorum, karmaşık rüyalar görüyorum, rahat uyuyamıyorum. Sürekli yorgun ve bitkinim bendeSizlerin gece uykularınız nasıl ben hiç uyuyamıyorum geceleri 3 te 4 te kalkıp sabahı bekliyorum gerçi gündüz de uyuyamıyorum uykuya dalmakta aşırı sorun yaşıyorum bitik haldeyim.
Valla bende de iştahsızlık var canım. Mide bulantım var, o yüzden de yiyemiyorum. Bebek beslenemez diye korkuyorumÇok uyuyorum uyanamıyorum bende. Sadece farklı olarak çok iştahsızm bişi yiyemiyorum 2 haftada 1 1.5 kilo vermişim
Canım bende keseye batırmaya gittiğimde takvime göre 5+3tüm. Doktor ultrason da 4+3 dedi. Bir hafta geriden gelmesi normal dedi. Seninde öyle olabilir mi acaba?Kızlar ben doktora gittiğimde kese boyutunun haftasına göre biraz küçük olduğunu söyledi. 5,5 ml. 5 hafta 5 günlükmüş. Bu çarşamba günü tekrar çağırdı. Gerekirse alttan kalp atışına bakarız dedi. 3 4 gündür moralim çok bozuk. Buraya girip yazıları bile okuyamıyorum. Sizce büyür mü yada gerçekten çok mu küçük.
Ultrasonla bakmadan önce sat'a göre 5+5 dedi . Ultrasonla baktıktan sonra bu tarz bişey demedi. Haftasına göre küçük olduğunu söyledi. Bu çarşamba ya da perşembe gittiğimde ne kadar büyüdüğü önemliymiş.O yüzden eşim diyor ki hamile misin değil misin hiç anlamıyorum, hep canın bişey istiyor
Benim uyku düzenim iyice bozuldu. Gece sürekli uyanıyorum, karmaşık rüyalar görüyorum, rahat uyuyamıyorum. Sürekli yorgun ve bitkinim bende
Valla bende de iştahsızlık var canım. Mide bulantım var, o yüzden de yiyemiyorum. Bebek beslenemez diye korkuyorum
Canım bende keseye batırmaya gittiğimde takvime göre 5+3tüm. Doktor ultrason da 4+3 dedi. Bir hafta geriden gelmesi normal dedi. Seninde öyle olabilir mi acaba?
2 gün sonra tekrarlayalım dedi canım bu günler çok zor geçiyor inşallah bakalım canımEvet canım biraz yavaş ilerliyor ama hemenn kendini üzme doktorunla görüş o sana ne yapman gerektiğini söyleyecektir inşallah saglikla ilerler gebeliğin
Sağ ol canım inşallahİnşallah bir problem yoktur. Bence yok çünkü şiddetli bir ağrı oluyormuş riskli durumlarda. Yani ne kadar yüksek olsada ağrı eşiği hissederdiniz.
Çok haklısın, fırsatım olsa bugün giderdim gerçekten. Acile gitmekten çekindim, çünkü devlet hastanesinin acillerinde bazen çok moral bozuyorlar. Belki hiç gerek yokken moral bozacaklar. O yüzden kendi doktoruma gitmek istiyorum. İlk fırsatta zaman kaybetmeden haklısın.Canım merhaba yanlış anlama ama bence doktora git uzatma hiç bana hemen gelmen iyi olmuş su an yerleşme mi baska bir şey mi anlamak zor diyip tedbir amaçlı ilaç verdi. Biz önlemimizi alalım dedi her leke masum değil ama her leke de düsük riski değil dedi sen tedbirini almış olursun
Sizin normalde gününüz kaç? İnşallah çarşamba günü her şeyin yolunda olduğunu öğrenirsinizKızlar ben doktora gittiğimde kese boyutunun haftasına göre biraz küçük olduğunu söyledi. 5,5 ml. 5 hafta 5 günlükmüş. Bu çarşamba günü tekrar çağırdı. Gerekirse alttan kalp atışına bakarız dedi. 3 4 gündür moralim çok bozuk. Buraya girip yazıları bile okuyamıyorum. Sizce büyür mü yada gerçekten çok mu küçük.
İnşallah güzel haberler alırız. Bugün tam 6 hafta 1 gün olarak gösteriyor uygulama. 27 aralık son adet dönemim.Sağ ol canım inşallah
Çok haklısın, fırsatım olsa bugün giderdim gerçekten. Acile gitmekten çekindim, çünkü devlet hastanesinin acillerinde bazen çok moral bozuyorlar. Belki hiç gerek yokken moral bozacaklar. O yüzden kendi doktoruma gitmek istiyorum. İlk fırsatta zaman kaybetmeden haklısın.
Sizin normalde gününüz kaç? İnşallah çarşamba günü her şeyin yolunda olduğunu öğrenirsiniz
İnşallah güzel büyümüştür canım hemen üzme kendini, streste iyi gelmez bebeğe.Ultrasonla bakmadan önce sat'a göre 5+5 dedi . Ultrasonla baktıktan sonra bu tarz bişey demedi. Haftasına göre küçük olduğunu söyledi. Bu çarşamba ya da perşembe gittiğimde ne kadar büyüdüğü önemliymiş.
Ekliyorum canım hayırlı olsunSat 9 Ocak
ikinci bebeğim
28 yaşındayım
tahmini doğum 16 ekim
Aynen canım tam sevincimizi bile yaşayamıyoruz korkudan gişe olur mu diyeAy gerçekten yaaa. Önceden böyle bişi yoktu. Şimdi sevincimizi paylaşmaktan korkuyoruz çok üzücü
Dua edicem canım senin için inşallah yavaş yavaştan bianda hızlanır güzel gider öyle olanlarda gördüm az az gidip sonra düzenli artışı olan ins seninde öyle olur2 gün sonra tekrarlayalım dedi canım bu günler çok zor geçiyor inşallah bakalım canım
3 ay bebiş zaten çok bişey almıyomuş inşallah bir sıkıntı olmaz Allah korurO yüzden eşim diyor ki hamile misin değil misin hiç anlamıyorum, hep canın bişey istiyor
Benim uyku düzenim iyice bozuldu. Gece sürekli uyanıyorum, karmaşık rüyalar görüyorum, rahat uyuyamıyorum. Sürekli yorgun ve bitkinim bende
Valla bende de iştahsızlık var canım. Mide bulantım var, o yüzden de yiyemiyorum. Bebek beslenemez diye korkuyorum
Canım bende keseye batırmaya gittiğimde takvime göre 5+3tüm. Doktor ultrason da 4+3 dedi. Bir hafta geriden gelmesi normal dedi. Seninde öyle olabilir mi acaba?
Erkekler daha sabırsız yaaaaBugün keseyi görmeye gittik çok şükür gördük de. Ben kan tahlili vermeye giderken bizimkinin arayıp haber vermediği kalmamış resmen. Bari kalp atışını bekleseydik
İnşallah sıkıntı yoktur. İyi haberlerinizi bekliyoruz. Mümkün olduğunca stres yapmamamız lazımİnşallah güzel haberler alırız. Bugün tam 6 hafta 1 gün olarak gösteriyor uygulama. 27 aralık son adet dönemim.
Bir de bana diyordu şimdilik kimseye söyleme diyeErkekler daha sabırsız yaaaa