- 26 Mart 2018
- 238
- 283
Çok sevindim canım. Allah sağlıkla kavuştursun.Hatırlarsanız bat dan bir gün önce gebelikle birlikte oluşan kistim patlamıştı ve çok ağrım olmuştu. Bugün 10 gün geçtiği için üzerinden ve kontrole gittim. Allahıma şükürler olsun kese yerli yerinde ve sağlam
İlk 3 aydan snr çok dikkatli beslenmek gerekir. Şuan 0.2 0.8 gram arası bişilerValla benim eşim de öyle, hemen paylaşmış her yerde
Kussam rahatlarım belki ama o da olmuyor. Annenin depolarından alır bebek birşey olmaz diyorlar da insan düşünüyor işte acaba bebek besleniyor mu diye
Benimki de 3 ay demeyelim kimseye diyordu benden önce herkese duyurdu
Ben de kendimi biraz zorlayınca belim ağrıyor canımKizlar bel ağrınız varmı ne durumdasınız ? Ben 6 haftanın içindeyim bugün biraz ağrı var ama biraz fazla dışarıda isim vardı git gel yaptm.belki ondan ağrıyor. En başında sadece ağrım olmuştu adeti beklerken sonrasında olmamisti
İlk 3 aydan snr çok dikkatli beslenmek gerekir. Şuan 0.2 0.8 gram arası bişilerValla benim eşim de öyle, hemen paylaşmış her yerde
Kussam rahatlarım belki ama o da olmuyor. Annenin depolarından alır bebek birşey olmaz diyorlar da insan düşünüyor işte acaba bebek besleniyor mu diye
Benimki de 3 ay demeyelim kimseye diyordu benden önce herkese duyurdu
Randevum çarşamba günü. Midem bulanmıyor kesinlikle :) biraz halsizliğim var ve ayakta fazla duramıyorum. Kanamam ya da lekelenmem yok. Bakalım ya artık hayırlısı bir çarşamba gelsin deCanım senin doktor randevun ne zaman? Belirtilerin nasıl?
ben de 2 dusukten sonra testeleri yaptirdim canim.kromozom analizi onemli.pihtilasma olayi soru isaretleriyle dolu dipsiz bir kuyu.mesela cok sayida pihtilasma genine sahip olup hic igne kullanmadan doguran da var , sadece 1 geninde pihtilasma olup igne kullanmasina ragmen dusurendeKızlar doktordan geldim. Rahime ve yumurtalıklarda baktı hiç bı sıkıntı yok dedi. Herhangi parça vs zaten kimyasal gebeliklerde olmaz dedi. Ayrıca ileri tetkik yapılması genetik tarama pıhtılaşma bozukluğu gibi testlerin yapılması gerekiyor dedi. Ve benim Araştırma hastanesine gitmemi istedi. İlk bebeğimin de düşük olduğunu söyledim. Bı sıkıntı var bu belli dedi. Bu gebeliğin normal devam edip ilerleyen zamanlarda kalbide durabilirdi o zaman daha çok uzulurdun dedi. Biraz rahatladım kızlar. Bu testleri yaptırmadan gebelik düşünme dedi
Evet doktor haklı, bana da öyle demişlerdi. Bebeğin sağlıklı olması da önemli, üstelik hamilelik ilk 3 aydan oluşmuyor, sonra çıkan sıkıntı daha üzücü olurdu.Kızlar doktordan geldim. Rahime ve yumurtalıklarda baktı hiç bı sıkıntı yok dedi. Herhangi parça vs zaten kimyasal gebeliklerde olmaz dedi. Ayrıca ileri tetkik yapılması genetik tarama pıhtılaşma bozukluğu gibi testlerin yapılması gerekiyor dedi. Ve benim Araştırma hastanesine gitmemi istedi. İlk bebeğimin de düşük olduğunu söyledim. Bı sıkıntı var bu belli dedi. Bu gebeliğin normal devam edip ilerleyen zamanlarda kalbide durabilirdi o zaman daha çok uzulurdun dedi. Biraz rahatladım kızlar. Bu testleri yaptırmadan gebelik düşünme dedi
İnş çok tşk ederimMerhaba canım. Seni de aramıza bekliyoruz inşallah 6 gün sonra
zaten en az %60ilerlemeyi sağlıklı buluyorlar canım. Bazılarının da %100 artıyor.
Sende bendensin desenecanı sürekli bişey çekenler kulübü
Canım doktora göründün mü? Belki ilaç filan verir. İlk zamanlar akıntı normal diyorlar ama görünmekte fayda var. Rengi kırmızıya dönmeden gözük istersen.
Önce yoktu canım sonra baslamistiEvet doktor haklı, bana da öyle demişlerdi. Bebeğin sağlıklı olması da önemli, üstelik hamilelik ilk 3 aydan oluşmuyor, sonra çıkan sıkıntı daha üzücü olurdu.
Canım bu arada senin lekelenmen başladığında ağrın da başladı mı?
Canım benim korkum genetik sorun olması pıhtılaşma bozukluğu bir şekilde halledilirben de 2 dusukten sonra testeleri yaptirdim canim.kromozom analizi onemli.pihtilasma olayi soru isaretleriyle dolu dipsiz bir kuyu.mesela cok sayida pihtilasma genine sahip olup hic igne kullanmadan doguran da var , sadece 1 geninde pihtilasma olup igne kullanmasina ragmen dusurendefaktor 5 die bi gen var o harici doktor bana onemli deil dedi.erken dusuk nedenin asla pihtilasma olamaz daha o pihtilasma olacak damarlarin bile varolmamisken nasi pihtilasma yapabilir dedi....sonuc olarak bana saglikli olani bulana kadar deneyeceksiniz dedi doktor. o ay ki yumurtaniz sperminiz kalitesiz olabilir yada hicbir sorun olmaz kromozomlar eslesirken dizilimde hata olur bunlar %90 erken dusuk nedeni sayiyoruz dedi.ben de biraktim akisina canim bakalim neler beklio beni
Benim ilk öğrendiğim hafta çok ağrıyordu canım. Şuan hafifledi ama dediğin gibi dışarı gidince, bir iş yapınca falan ağrıyor.Kizlar bel ağrınız varmı ne durumdasınız ? Ben 6 haftanın içindeyim bugün biraz ağrı var ama biraz fazla dışarıda isim vardı git gel yaptm.belki ondan ağrıyor. En başında sadece ağrım olmuştu adeti beklerken sonrasında olmamisti
Canım çok sevindim, çok güzel haberHatırlarsanız bat dan bir gün önce gebelikle birlikte oluşan kistim patlamıştı ve çok ağrım olmuştu. Bugün 10 gün geçtiği için üzerinden ve kontrole gittim. Allahıma şükürler olsun kese yerli yerinde ve sağlam
Minnacık ama midemizi bulandırıyor işteİlk 3 aydan snr çok dikkatli beslenmek gerekir. Şuan 0.2 0.8 gram arası bişiler
Canım doktor ne test istiyorsa yaptır. İçin rahatlar en azından. Sonra yine gebe kalınca acaba bu da kimyasal olur mu diye endişeler yaşamazsın. Belki pıhtılaşma, genetik bozukluk filan yoksa bile o ayki sperm kalitesizdir, ya da yumurta öyledir. Diğer aylar gebelik sağlıklı ilerlerse bile içinde endişelerin olmaz. Testlerin tertemiz çıkar inşallah canımKızlar doktordan geldim. Rahime ve yumurtalıklarda baktı hiç bı sıkıntı yok dedi. Herhangi parça vs zaten kimyasal gebeliklerde olmaz dedi. Ayrıca ileri tetkik yapılması genetik tarama pıhtılaşma bozukluğu gibi testlerin yapılması gerekiyor dedi. Ve benim Araştırma hastanesine gitmemi istedi. İlk bebeğimin de düşük olduğunu söyledim. Bı sıkıntı var bu belli dedi. Bu gebeliğin normal devam edip ilerleyen zamanlarda kalbide durabilirdi o zaman daha çok uzulurdun dedi. Biraz rahatladım kızlar. Bu testleri yaptırmadan gebelik düşünme dedi
Ekliyorum canım aramıza hoşgeldin, hayırlı olsunMerhaba 29 yaşındayım sat 1.1.2021 ilk çocuk tahmini doğum 8.10.21 benide listeye eklerseniz sevinirim
anladim canim.ama düsun ben ilk dusugumu yapali 2 yila yaklasyim okadar insanla yazistim konustum ki kimyasal olsun düşük olsun hicbirinde kromozomal bozukluk ciktigini gormedim.yaptir ama strese girme dusuk bir olasilik oCanım benim korkum genetik sorun olması pıhtılaşma bozukluğu bir şekilde halledilir
Sonuçlar için aramaları gerekiyormuş beni hastaneden ama sekreterin hatası yüzünden aramadılar ve belki de ilaca başlamam gerekiyordu ama başlayamadılar. Gerçekten bir işi yapma kapasitesi olmayan insanlar koltuk işgal etmese keşke hiçbir yerde yaRandevum çarşamba günü. Midem bulanmıyor kesinlikle :) biraz halsizliğim var ve ayakta fazla duramıyorum. Kanamam ya da lekelenmem yok. Bakalım ya artık hayırlısı bir çarşamba gelsin de
Ben de yarın giderim belki arada ağrım oluyor yoksa gitmem deSabrına hayranııımay benim eşim herkese ilan etmek istiyor bende bi kalbini duyaydık bari diyorum ondan bu acelem
Sizinle sat aynı kalp atışı için ne zaman gelin dedi Dr?Bugün keseyi görmeye gittik çok şükür gördük de. Ben kan tahlili vermeye giderken bizimkinin arayıp haber vermediği kalmamış resmen. Bari kalp atışını bekleseydik
Gözünüz aydın canım insallah kalp atışını da duyarsiniz biz de perşembe kalp atışı için gidicez. Kesenin boyutu ne kadarmışMerhabalar bende 10 ekimde düşük yapmıştım şu anda 5+5 kesiyi gördük çarşamba günü kalp atışını duyacağız inşallah aynı tereddüt bizdede var ama psikolojik olarak kendimizi rahatlatmamız gerekiyor doktorum oksapar adında bir iğne verdi hamileliğimin son gününe kadar vurulacağım umarım aynı sıkıntıyı bir daha yaşamayız
6 mm di kesemiz sizinde gözünüz aydın Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahGözünüz aydın canım insallah kalp atışını da duyarsiniz biz de perşembe kalp atışı için gidicez. Kesenin boyutu ne kadarmış