2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Merhaba kızlar
Hepinizi tebrik ederim. Sağlıcakla kucağınızada alırsınız inş🙏🏻 Bata son 6 bnm de umarım bnde aranıza katılırım🥰
Merhaba canım. Seni de aramıza bekliyoruz inşallah 6 gün sonra 🙏😍
Benimde tam iki kat ilerleme olmadı ama kese ve yolk sac göründü
zaten en az %60ilerlemeyi sağlıklı buluyorlar canım. Bazılarının da %100 artıyor.
Geçen hafta alabalık almıştım bu haftada öyle yapicam dün gece canım şalgam çekti normalde hiç içmem asermeye başladım gibi düşünmeyin ben hep canı birşeyler isteyen biriyim😂
Sende bendensin desene🤣canı sürekli bişey çekenler kulübü🤣🤣
Kızlar 5+1 hamileyim pembe ve kahve akıntı oluyor az az nedendir ağrım yok ama
Canım doktora göründün mü? Belki ilaç filan verir. İlk zamanlar akıntı normal diyorlar ama görünmekte fayda var. Rengi kırmızıya dönmeden gözük istersen.

Kızlar 5+6dayım. Birkaç gündür ara ara kahverengi akıntı geliyor. Düne kıyasla bugün daha az. Anormal bir ağrım olmadı. Akıntı normal olabilir, olmayabilir de, o yüzden insan stres yapıyor. Haftasonu gitmeyi düşünüyorduk ama yarın gideceğiz muhtemelen.
Aslında tedirginliğimin sebebi doktorların söylediğine göre ağrı eşiğim yüksekmiş o yüzden, bazı ağrıları pek hissetmiyorum. Ya bir terslik varsa ama hissetmediğim için yok sanıyorsam diye düşündüm. Moralim biraz bozuk o yüzden açıkçası.
Bu sabah midem bulanınca sevindim, inşallah her şey yolundadır.
Sizde nasıl durumlar? Umarım herkes ve hepimizin bebişi iyidir.

Merhaba canım. Seni de aramıza bekliyoruz inşallah 6 gün sonra 🙏😍

zaten en az %60ilerlemeyi sağlıklı buluyorlar canım. Bazılarının da %100 artıyor.

Sende bendensin desene🤣canı sürekli bişey çekenler kulübü🤣🤣

Canım doktora göründün mü? Belki ilaç filan verir. İlk zamanlar akıntı normal diyorlar ama görünmekte fayda var. Rengi kırmızıya dönmeden gözük istersen.
Hahah😂😂aynen öyle sürekli bişey ister canım

Sizlerin gece uykularınız nasıl ben hiç uyuyamıyorum geceleri 3 te 4 te kalkıp sabahı bekliyorum gerçi gündüz de uyuyamıyorum uykuya dalmakta aşırı sorun yaşıyorum bitik haldeyim.

Kızlar 5+6dayım. Birkaç gündür ara ara kahverengi akıntı geliyor. Düne kıyasla bugün daha az. Anormal bir ağrım olmadı. Akıntı normal olabilir, olmayabilir de, o yüzden insan stres yapıyor. Haftasonu gitmeyi düşünüyorduk ama yarın gideceğiz muhtemelen.
Aslında tedirginliğimin sebebi doktorların söylediğine göre ağrı eşiğim yüksekmiş o yüzden, bazı ağrıları pek hissetmiyorum. Ya bir terslik varsa ama hissetmediğim için yok sanıyorsam diye düşündüm. Moralim biraz bozuk o yüzden açıkçası.
Akıntıya normal diyorlar bu günlerde yerleşme kanaması olabiliyormuş kahverengi ise korkmamak lazımmış ama bi doktora görünmek en iyisi tabiki umarım hepimizin bebişi iyidir sağlıkla doğdukları günleri de paylaşırız burdan 😍

Sizlerin gece uykularınız nasıl ben hiç uyuyamıyorum geceleri 3 te 4 te kalkıp sabahı bekliyorum gerçi gündüz de uyuyamıyorum uykuya dalmakta aşırı sorun yaşıyorum bitik haldeyim.
Ben senin aksine çoook uyuyorum. Öncesinde de uykuyu çok seven bi insandım. Dün öğlende 2.5 saat uyumuşum🤗 buna rağmen gece 8 saat uyudum. Evde yalnız kalırsam direk uyuyorum 😂

Ben de öyle oluyorum 2.28 de kalktığım oldu. Yatakta dönüp duruyorum. Gündüz uyuyorum ama sonra.

Kızlar selam 4 şubattan beri betama batırıyorum hala sağlıklı ilerlemiyor sanki 4 şubatta beta 42, 6 şubatta beta 49 bugün 84 çıktı dr a yazdım henüz görmedi geç döllenme bile olsa beta bu kadar ağır ilerler mi😔

gece 2 de uyuyup 5 te uyandim bende canim.dön dön sabahi ettim.2 gun oncesine kadar surekli uyuyordum simdi de uykusuzluk baasladi

Ben de çok yorgun olurum, anında uyurum diye düşünüyordum ama benim de pek uykum gelmiyor şu sıralar
Akıntıya normal diyorlar bu günlerde yerleşme kanaması olabiliyormuş kahverengi ise korkmamak lazımmış ama bi doktora görünmek en iyisi tabiki umarım hepimizin bebişi iyidir sağlıkla doğdukları günleri de paylaşırız burdan 😍
Sağ ol canım amin 🤗

Kızlar selam 4 şubattan beri betama batırıyorum hala sağlıklı ilerlemiyor sanki 4 şubatta beta 42, 6 şubatta beta 49 bugün 84 çıktı dr a yazdım henüz görmedi geç döllenme bile olsa beta bu kadar ağır ilerler mi😔
Evet canım biraz yavaş ilerliyor ama hemenn kendini üzme doktorunla görüş o sana ne yapman gerektiğini söyleyecektir inşallah saglikla ilerler gebeliğin

İnşallah bir problem yoktur. Bence yok çünkü şiddetli bir ağrı oluyormuş riskli durumlarda. Yani ne kadar yüksek olsada ağrı eşiği hissederdiniz.

Çok uyuyorum uyanamıyorum bende. Sadece farklı olarak çok iştahsızm bişi yiyemiyorum 2 haftada 1 1.5 kilo vermişim

X