2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Kızlar benim 4+6 da vajinalden göründü kese. 7+4 de gel dedi ama ben sabredemiyorum 6+4de gitsem duyarmıyım sizce kalp atışını
canım bekle tamam o dönemde duyan var ama duyamayan da cok gideceksin moralin bozulacak stres bi sürü yok yere en iyisi garanti olsun tarihini bekle

İnşallah sabredersem bekleyeyim canım. Yaa eşim herkese söylemek istiyor biran evvel. onun yüzünden erken duymak istiyorum. İnsanlar bu şekilde öğrenmiş olsun

Kızlar benim 4+6 da vajinalden göründü kese. 7+4 de gel dedi ama ben sabredemiyorum 6+4de gitsem duyarmıyım sizce kalp atışını
6+1 de vajinal duydum ama beni yine çağırdı 7.0 da karından duyalım yine gel dedi bence bekle ikisini bir gidersin.

Bence taze alın ve bildiğim kadarı ile somonok sağlıklı. Hamsi istavrit de öyle. Ama mezgit dip balığı çok tüketmeyin. Yani dip balığı tüketmememiz gerekiyor çünkü onlarda çok cıva oluyor bebeğe zarar veriyor

Merhaba kese kaç mm idi acaba bide oval mi yuvarlak mı? Bizimki oval dikey ölçüyorlar başka doktor yatay ölçtü farklı farklı şeyler söylediler kafamız karıştı
Merhaba, kese yuvarlaktı ve 14 mm di ama karından yaptığı için sadece keseyi gördü. Bir de sanki ultrason cihazının çözünürlüğü biraz düşük gibi geldi bana.. yani bulunduğum şehrin en iyi özel hastanelerinden birine gittim ama bilemiyorum eski gibiydi alet.

Kese zaten 4. Haftamızda oluşmuş oluyor ama göremiyormuşuz. Ben 4.haftamda gittim ultrasondan doktor gördü. Ama kan tahlili için haftaya gel kontrol ederiz dedi. Perşembe gidicem inanılmaz heyecanlı bi süreç :) ailelere 8.hafta kalp atışını duyunca açıklamak mantıklı diye uyardı beni.

Hemen hemen herkes keseyi görmüş, kalp atışları için gun saymakta gördüğüm kadarıyla ben henüz hic gitmedim 5+5 e ancak randevum, kan falan ugrasmazlar herhalde değil mi keseyi görür en azindan

Hemen hemen herkes keseyi görmüş, kalp atışları için gun saymakta gördüğüm kadarıyla ben henüz hic gitmedim 5+5 e ancak randevum, kan falan ugrasmazlar herhalde değil mi keseyi görür en azindan
ben de gitmedim daha.2 gun arayla acilde kan verdim.bir sonraki hafta gitmeyi dusunuyorum.erken gidince kese gorunene kadar beta hcg takibi yapiyorlar( özel hastane)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…