Canım benim Allah razı olsun teşekkür ederim güzel dileklerin ve duaların içinDua edicem canım senin için inşallah yavaş yavaştan bianda hızlanır güzel gider öyle olanlarda gördüm az az gidip sonra düzenli artışı olan ins seninde öyle olur
Çok geçmiş olsun. Neden düşük oldu? İnşallah bir daha yaşamazsınız. Doktorunuz ne dedi?Uykusuzluk sorunu bende var maalesef gece kesik kesik uyuyorum rahat uyuyamıyorum... Düşük sonrası gebeliği olan varmı aramızda 1 ekimde düşük yaptım 16 haftalık içimde acaba yine aynı mı olacak diye kuşku da var..
Çok Teşekkürler..Aminn inşallah kimseye yaşatmasın Rabbim Rutin Kontrole gittiğimde öğrendim kalp atışı yok dendi 1 hafta olmuş. Suni sancıyla normal doğum yaptımÇok geçmiş olsun. Neden düşük oldu? İnşallah bir daha yaşamazsınız. Doktorunuz ne dedi?
Çok geçmiş olsunÇok Teşekkürler.. Rutin Kontrole gittiğimde öğrendim kalp atışı yok dendi 1 hafta olmuş. Suni sancıyla normal doğum yaptımben hiç bir değişiklik hissetmedim fark etmedim hiç kontrolde öğrendim .. Patoloji sonucu temiz çıktı. Genetik test yaptırdık sonucu yeni çıktı.. Cuma günü alacağız
Çok tesekkur ederim..Çok geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun. Benim de daha önce düşüğüm oldu. Biz de kalp atışını duymaya gittik ama duyamadık. Çok travmatik bir olaydı. Benimki yeniydi, henüz 7 haftalıktı. Yine de yıkıcı bir durum. Çok şükür, düştük de kalkabildik, sonrasında oğlum oldu. Şimdi ikinciye hamileyim kısmetse. İnşallah bir daha problem yaşamazsınız.Çok Teşekkürler..Aminn inşallah kimseye yaşatmasın Rabbim Rutin Kontrole gittiğimde öğrendim kalp atışı yok dendi 1 hafta olmuş. Suni sancıyla normal doğum yaptımben hiç bir değişiklik hissetmedim fark etmedim hiç kontrolde öğrendim .. Patoloji sonucu temiz çıktı. Genetik test yaptırdık sonucu yeni çıktı.. Cuma günü alacağız
Sizede geçmiş olsun inşallah bir daha yaşamayız aynı şeyleri benimde 4 yaşında bir oğlum var 2.yide inşallah kucaklarımıza alırız sağlıklı hayırlı bir şekilde..Çok geçmiş olsun. Benim de daha önce düşüğüm oldu. Biz de kalp atışını duymaya gittik ama duyamadık. Çok travmatik bir olaydı. Benimki yeniydi, henüz 7 haftalıktı. Yine de yıkıcı bir durum. Çok şükür, düştük de kalkabildik, sonrasında oğlum oldu. Şimdi ikinciye hamileyim kısmetse. İnşallah bir daha problem yaşamazsınız.
Benim başladı..Kızlar günaydın. Sabah bulantıları başlayan var mı?
Valla benim eşim de öyle, hemen paylaşmış her yerdeBugün keseyi görmeye gittik çok şükür gördük de. Ben kan tahlili vermeye giderken bizimkinin arayıp haber vermediği kalmamış resmen. Bari kalp atışını bekleseydik
Kussam rahatlarım belki ama o da olmuyor. Annenin depolarından alır bebek birşey olmaz diyorlar da insan düşünüyor işte acaba bebek besleniyor mu diyeİlk
3 ay bebiş zaten çok bişey almıyomuş inşallah bir sıkıntı olmaz Allah koruryersem kusarım yiyemiyorum o yüzden
Benimki de 3 ay demeyelim kimseye diyordu benden önce herkese duyurduBir de bana diyordu şimdilik kimseye söyleme diye
Merhabalar bende 10 ekimde düşük yapmıştım şu anda 5+5 kesiyi gördük çarşamba günü kalp atışını duyacağız inşallah aynı tereddüt bizdede var ama psikolojik olarak kendimizi rahatlatmamız gerekiyor doktorum oksapar adında bir iğne verdi hamileliğimin son gününe kadar vurulacağım umarım aynı sıkıntıyı bir daha yaşamayızUykusuzluk sorunu bende var maalesef gece kesik kesik uyuyorum rahat uyuyamıyorum... Düşük sonrası gebeliği olan varmı aramızda 1 ekimde düşük yaptım 16 haftalık içimde acaba yine aynı mı olacak diye kuşku da var..
igneyi kese gorununce mi verdi acaba.benimde 2 dusugum var.kesenin gorunmesi cumartesiyi bulcak.ozman giderim die dusunuyorum igneyede hemen baslatir sanirimMerhabalar bende 10 ekimde düşük yapmıştım şu anda 5+5 kesiyi gördük çarşamba günü kalp atışını duyacağız inşallah aynı tereddüt bizdede var ama psikolojik olarak kendimizi rahatlatmamız gerekiyor doktorum oksapar adında bir iğne verdi hamileliğimin son gününe kadar vurulacağım umarım aynı sıkıntıyı bir daha yaşamayız
Aynen iğneyi keseyi ve yolk kesesini gördü o gün yazdı coraspirin ile birlikteigneyi kese gorununce mi verdi acaba.benimde 2 dusugum var.kesenin gorunmesi cumartesiyi bulcak.ozman giderim die dusunuyorum igneyede hemen baslatir sanirim
birde progestron kapsülü rahim içi fitil olarak kullanıyorumAynen iğneyi keseyi ve yolk kesesini gördü o gün yazdı coraspirin ile birlikte
Bende verimli uyku alamıyorum. Akşam istedigim saatte uyuyorum ama gece 2 3 defa uyanıyorum hep kesikli.Sizlerin gece uykularınız nasıl ben hiç uyuyamıyorum geceleri 3 te 4 te kalkıp sabahı bekliyorum gerçi gündüz de uyuyamıyorum uykuya dalmakta aşırı sorun yaşıyorum bitik haldeyim.
Ben de aynı şekilde. Gece üç gibi uyanıp altıya kadar falan uyuyamıyorum. Sonra bir iki saat daha uyuyup kalkıyorum. Ayrıca iki gündür kötü rüyalar görüyorum.Bende verimli uyku alamıyorum. Akşam istedigim saatte uyuyorum ama gece 2 3 defa uyanıyorum hep kesikli.
Canım senin doktor randevun ne zaman? Belirtilerin nasıl?Ben de aynı şekilde. Gece üç gibi uyanıp altıya kadar falan uyuyamıyorum. Sonra bir iki saat daha uyuyup kalkıyorum. Ayrıca iki gündür kötü rüyalar görüyorum.
Sat 2 ocak benim. 2 şubatta betam 1100 çıktı. Fikir verir belki size5+1 haftalık olduk bugun acilden beta baktırdım 4091 çıktı kızlar 3 ocak son adet..aynı tarihlerde olup beta baktıran var mı cumartesi kendim testle öğrenmiştim.
Kötü ruyalar bende de var ya yorgun kalkıyorum valla nasıl olucak bakalım çoğu insan hamileyken uykusu çok olur bizimde böyle değişir inşallah:))Ben de aynı şekilde. Gece üç gibi uyanıp altıya kadar falan uyuyamıyorum. Sonra bir iki saat daha uyuyup kalkıyorum. Ayrıca iki gündür kötü rüyalar görüyorum.