2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Uykusuzluk sorunu bende var maalesef gece kesik kesik uyuyorum rahat uyuyamıyorum... Düşük sonrası gebeliği olan varmı aramızda 1 ekimde düşük yaptım 16 haftalık içimde acaba yine aynı mı olacak diye kuşku da var..
Çok geçmiş olsun. Neden düşük oldu? İnşallah bir daha yaşamazsınız. Doktorunuz ne dedi?

Çok geçmiş olsun. Neden düşük oldu? İnşallah bir daha yaşamazsınız. Doktorunuz ne dedi?
Çok Teşekkürler..Aminn inşallah kimseye yaşatmasın Rabbim Rutin Kontrole gittiğimde öğrendim kalp atışı yok dendi 1 hafta olmuş. Suni sancıyla normal doğum yaptım 😞 ben hiç bir değişiklik hissetmedim fark etmedim hiç kontrolde öğrendim .. Patoloji sonucu temiz çıktı. Genetik test yaptırdık sonucu yeni çıktı.. Cuma günü alacağız

Son düzenleme:
Çok Teşekkürler.. Rutin Kontrole gittiğimde öğrendim kalp atışı yok dendi 1 hafta olmuş. Suni sancıyla normal doğum yaptım 😞 ben hiç bir değişiklik hissetmedim fark etmedim hiç kontrolde öğrendim .. Patoloji sonucu temiz çıktı. Genetik test yaptırdık sonucu yeni çıktı.. Cuma günü alacağız
Çok geçmiş olsun 😔

Çok Teşekkürler..Aminn inşallah kimseye yaşatmasın Rabbim Rutin Kontrole gittiğimde öğrendim kalp atışı yok dendi 1 hafta olmuş. Suni sancıyla normal doğum yaptım 😞 ben hiç bir değişiklik hissetmedim fark etmedim hiç kontrolde öğrendim .. Patoloji sonucu temiz çıktı. Genetik test yaptırdık sonucu yeni çıktı.. Cuma günü alacağız
Çok geçmiş olsun. Benim de daha önce düşüğüm oldu. Biz de kalp atışını duymaya gittik ama duyamadık. Çok travmatik bir olaydı. Benimki yeniydi, henüz 7 haftalıktı. Yine de yıkıcı bir durum. Çok şükür, düştük de kalkabildik, sonrasında oğlum oldu. Şimdi ikinciye hamileyim kısmetse. İnşallah bir daha problem yaşamazsınız. 🙏🙏

Çok geçmiş olsun. Benim de daha önce düşüğüm oldu. Biz de kalp atışını duymaya gittik ama duyamadık. Çok travmatik bir olaydı. Benimki yeniydi, henüz 7 haftalıktı. Yine de yıkıcı bir durum. Çok şükür, düştük de kalkabildik, sonrasında oğlum oldu. Şimdi ikinciye hamileyim kısmetse. İnşallah bir daha problem yaşamazsınız. 🙏🙏
Sizede geçmiş olsun inşallah bir daha yaşamayız aynı şeyleri benimde 4 yaşında bir oğlum var 2.yide inşallah kucaklarımıza alırız sağlıklı hayırlı bir şekilde..
.

Bugün keseyi görmeye gittik çok şükür gördük de🤲. Ben kan tahlili vermeye giderken bizimkinin arayıp haber vermediği kalmamış resmen. Bari kalp atışını bekleseydik 🤭
Valla benim eşim de öyle, hemen paylaşmış her yerde 🤣
İlk

3 ay bebiş zaten çok bişey almıyomuş inşallah bir sıkıntı olmaz Allah korur🙏🏻yersem kusarım yiyemiyorum o yüzden:KK43:
Kussam rahatlarım belki ama o da olmuyor. Annenin depolarından alır bebek birşey olmaz diyorlar da insan düşünüyor işte acaba bebek besleniyor mu diye 😔
Bir de bana diyordu şimdilik kimseye söyleme diye 😂
Benimki de 3 ay demeyelim kimseye diyordu benden önce herkese duyurdu🤣

Uykusuzluk sorunu bende var maalesef gece kesik kesik uyuyorum rahat uyuyamıyorum... Düşük sonrası gebeliği olan varmı aramızda 1 ekimde düşük yaptım 16 haftalık içimde acaba yine aynı mı olacak diye kuşku da var..
Merhabalar bende 10 ekimde düşük yapmıştım şu anda 5+5 kesiyi gördük çarşamba günü kalp atışını duyacağız inşallah aynı tereddüt bizdede var ama psikolojik olarak kendimizi rahatlatmamız gerekiyor doktorum oksapar adında bir iğne verdi hamileliğimin son gününe kadar vurulacağım umarım aynı sıkıntıyı bir daha yaşamayız

Merhabalar bende 10 ekimde düşük yapmıştım şu anda 5+5 kesiyi gördük çarşamba günü kalp atışını duyacağız inşallah aynı tereddüt bizdede var ama psikolojik olarak kendimizi rahatlatmamız gerekiyor doktorum oksapar adında bir iğne verdi hamileliğimin son gününe kadar vurulacağım umarım aynı sıkıntıyı bir daha yaşamayız
igneyi kese gorununce mi verdi acaba.benimde 2 dusugum var.kesenin gorunmesi cumartesiyi bulcak.ozman giderim die dusunuyorum igneyede hemen baslatir sanirim

Sizlerin gece uykularınız nasıl ben hiç uyuyamıyorum geceleri 3 te 4 te kalkıp sabahı bekliyorum gerçi gündüz de uyuyamıyorum uykuya dalmakta aşırı sorun yaşıyorum bitik haldeyim.
Bende verimli uyku alamıyorum. Akşam istedigim saatte uyuyorum ama gece 2 3 defa uyanıyorum hep kesikli.

Ben de aynı şekilde. Gece üç gibi uyanıp altıya kadar falan uyuyamıyorum. Sonra bir iki saat daha uyuyup kalkıyorum. Ayrıca iki gündür kötü rüyalar görüyorum.
Kötü ruyalar bende de var ya yorgun kalkıyorum valla nasıl olucak bakalım çoğu insan hamileyken uykusu çok olur bizimde böyle değişir inşallah:))

Kizlar bel ağrınız varmı ne durumdasınız ? Ben 6 haftanın içindeyim bugün biraz ağrı var ama biraz fazla dışarıda isim vardı git gel yaptm.belki ondan ağrıyor. En başında sadece ağrım olmuştu adeti beklerken sonrasında olmamisti

Hatırlarsanız bat dan bir gün önce gebelikle birlikte oluşan kistim patlamıştı ve çok ağrım olmuştu. Bugün 10 gün geçtiği için üzerinden ve kontrole gittim. Allahıma şükürler olsun kese yerli yerinde ve sağlam💓

X