Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Harika canım 2. Cocuk da farklı bir heyecanmış değil mi bnm son adet tarihi de 12 ocakCanım bende 33 yaşındayım 2. Bebeğim olcak kısmet olursa son adet tarihim 3 ocak oğlum 8 yasinda
Kan vereceğiniz hastaneye telefon edip cep telefonunuza kan vereceğinize dair mesaj atılıyormuş sanırım. Yolda polis durdurursa o mesajı gösteriyormuşsunuz. Ben özel bir kliniğe gidiyorum onlar izin yazısı veriyor haftasonu gitmem gerekmişti bir kere. Ama diğer hastanelerden hiç bu şekilde gitmedim. Bir telefon edin sorun isterseniz.Günaydın kızlar normal poliklinikte sıra bulmak imkansız acilden bakarlar mı acaba kısıtlamada var bugun dun evde kendim öğrendim acaba yolunda mı her şey merak ediyorum.. çünkü önceki gebeliğim 16.haftada düşük yaptım aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum..
Merhaba, 29 yaşındayım 3. Çocuğum nasipse, tahmini doğum tarihi 11.10.2021 :) o zmana 30 olmus oluyorum aslinda nasipseCanım yaşın, kaçıncı çocuk, tahmini doğum tarihi bu soruları da cevaplar mısın hemen ekleyeyim.
Ben biraz önce geldim 2.kez kan vermeye gittim deger nasıl kontrol amaclı polis falan yoktu olursada hastaneye gidiyorum gebeyim demek yeterliGünaydın kızlar normal poliklinikte sıra bulmak imkansız acilden bakarlar mı acaba kısıtlamada var bugun dun evde kendim öğrendim acaba yolunda mı her şey merak ediyorum.. çünkü önceki gebeliğim 16.haftada düşük yaptım aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum..
Kadın doğum acildeki doktor muayene için bakmayabilir. Kanama vs durumlarında bakıyorlar genelde ama bir şansınızı deneyebilirsinizGünaydın kızlar normal poliklinikte sıra bulmak imkansız acilden bakarlar mı acaba kısıtlamada var bugun dun evde kendim öğrendim acaba yolunda mı her şey merak ediyorum.. çünkü önceki gebeliğim 16.haftada düşük yaptım aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum..
benim lekelenmem vardi gece yarisi gittik.anlattim durumu agrim var kanamam var daha oncede dusuk yapmistm eminde deilim hamilemiyim enfeksiyonmu faln die.hem enfeksiyon icin kan ve idrar aldilar hemde betahcg icin.yolda polise rastlamadik.sanirim rastlasakta hamileyim kanamam var falan derdikGünaydın kızlar normal poliklinikte sıra bulmak imkansız acilden bakarlar mı acaba kısıtlamada var bugun dun evde kendim öğrendim acaba yolunda mı her şey merak ediyorum.. çünkü önceki gebeliğim 16.haftada düşük yaptım aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum..
Geçmiş olsun canım ilaç falan verdiler mi? arkadaşlar gebeyim demeniz yeterliymiş polislere elbette anlayış gösterirler zaten öyle sandıgınız gibi her kosebasında polis beklemiyorbenim lekelenmem vardi gece yarisi gittik.anlattim durumu agrim var kanamam var daha oncede dusuk yapmistm eminde deilim hamilemiyim enfeksiyonmu faln die.hem enfeksiyon icin kan ve idrar aldilar hemde betahcg icin.yolda polise rastlamadik.sanirim rastlasakta hamileyim kanamam var falan derdik
idrar ve kan da enfeksiyon cikmadi canim.beta hcg 44 cikti orda ogrendik hamile oldugumu.biz aslinda enfeksiyonu daha yuksek ihtimal goruyorduk.ilac vermediler bisey cikmayinca.kanama icin ben kendi kendime progestana basladim.folik asit ve coraspin kullaniyorum ayricaGeçmiş olsun canım ilaç falan verdiler mi? arkadaşlar gebeyim demeniz yeterliymiş polislere elbette anlayış gösterirler zaten öyle sandıgınız gibi her kosebasında polis beklemiyor
Yolk sac görünmedi mi göründüyse boş gebelik yoktur. Ayrıca belirti olmaması büyük şans.Bende 5+6 dayım aşırı halsizim. Bence korkmayın inşallah sağlıklıArkadaşlar belirti durumlarınız nasıl? Ben çok endişeleniyorum, doktor randevum çarşamba günü, daha erkene alamadım programı tamamen dolu :/ öyle bir durumdayım ki 6+1 olmama rağmen en ufak bir belirtim yok. Arada kasık ağrısı oluyordu o bile bitti. Mide bulantısı, yanma, sancı, göğüs şişliği hiçbiri asla yok. Hamile kalmadan önce nasılsam tıpatıp aynıyım. Hiçbir şey anlamadım bu işten... boş gebelikten korkuyorum
Bende aynıyım asla bi belirtim yok kalp atışını duydum çok şükür belim ağrıyor biraz sadece oda bayağı geçti regl olmam gereken zamanda çok bel ağrım olmuştu o dönem geçince hafiflediArkadaşlar belirti durumlarınız nasıl? Ben çok endişeleniyorum, doktor randevum çarşamba günü, daha erkene alamadım programı tamamen dolu :/ öyle bir durumdayım ki 6+1 olmama rağmen en ufak bir belirtim yok. Arada kasık ağrısı oluyordu o bile bitti. Mide bulantısı, yanma, sancı, göğüs şişliği hiçbiri asla yok. Hamile kalmadan önce nasılsam tıpatıp aynıyım. Hiçbir şey anlamadım bu işten... boş gebelikten korkuyorum
Korkma canim, ben suan 6+5 im sadece ara ara ac kalirsam midemde kazinma gibo bisey oluyor, ama diger gebeliklerde hatırladığım 7.8.haftalarda basliyordu bulantilarim bakalim bunda nasil olacakArkadaşlar belirti durumlarınız nasıl? Ben çok endişeleniyorum, doktor randevum çarşamba günü, daha erkene alamadım programı tamamen dolu :/ öyle bir durumdayım ki 6+1 olmama rağmen en ufak bir belirtim yok. Arada kasık ağrısı oluyordu o bile bitti. Mide bulantısı, yanma, sancı, göğüs şişliği hiçbiri asla yok. Hamile kalmadan önce nasılsam tıpatıp aynıyım. Hiçbir şey anlamadım bu işten... boş gebelikten korkuyorum
Bende ayniyim benimde doktor randevum çarşamba günü bel kaşık ağrıları göğüs ağrısı vardı hepsi gitti sadece ayakta durunca hemen yoruluyorumArkadaşlar belirti durumlarınız nasıl? Ben çok endişeleniyorum, doktor randevum çarşamba günü, daha erkene alamadım programı tamamen dolu :/ öyle bir durumdayım ki 6+1 olmama rağmen en ufak bir belirtim yok. Arada kasık ağrısı oluyordu o bile bitti. Mide bulantısı, yanma, sancı, göğüs şişliği hiçbiri asla yok. Hamile kalmadan önce nasılsam tıpatıp aynıyım. Hiçbir şey anlamadım bu işten... boş gebelikten korkuyorum
Geçen hafta gittiğimde keseyi gördü, yolk sac var galiba ama şu an net göremiyorum, zaten daha erken dedi. Haftaya randevu verdi. İnşallah bir problem yokturYolk sac görünmedi mi göründüyse boş gebelik yoktur. Ayrıca belirti olmaması büyük şans.Bende 5+6 dayım aşırı halsizim. Bence korkmayın inşallah sağlıklı
İnşallah yoktur içinizi ferah tutun. Hepimiz sağlıkla kalp atışını görsek de bir nefes alsak. İnşallah hepimizinki sağlıkla ilerler. Olmayanlara da bir an evvel rabbim nasip ederGeçen hafta gittiğimde keseyi gördü, yolk sac var galiba ama şu an net göremiyorum, zaten daha erken dedi. Haftaya randevu verdi. İnşallah bir problem yoktur
Yorgunluk bende de var ama sadece o kadar. Geçen gittiğimde karından ultrason yapıldı, bu defa eğer karından göremezse bir de vajinal yapmasını isteyeceğim.Bende ayniyim benimde doktor randevum çarşamba günü bel kaşık ağrıları göğüs ağrısı vardı hepsi gitti sadece ayakta durunca hemen yoruluyorum