- 19 Ocak 2021
- 616
- 1.109
Umarım iyi bir artış olmuşturBaya yüksekmiş bende yarın tekrar kan verecem bakalım kaça çıktı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Umarım iyi bir artış olmuşturBaya yüksekmiş bende yarın tekrar kan verecem bakalım kaça çıktı
Balık yağı mı diyorsunuzKizlar balik olarak neleri tercih ediyorsunz?
Yoo. Balik tuketimi olarak.Balık yağı mı diyorsunuz
He tamam ben balık yağı diye düşündüm hangi balık tercih ediyorsunuz demişsiniz de bu damak zevkiyle alakalı bir şey. Dondurulmuş ürünlerin sakıncası yok et ya da balık zaten balıkçıdan aldıklarımız bile muhafaza edilirken belki donduruluyordur özel özel taze arayan varsa bilmiyorum.Yoo. Balik tuketimi olarak.
Ya ben kendimden ornek vereyim hamilelik oncesi ve simdi de dahil bimden dondurulmus uskumru alip firinlayip yemekteydim. Ama su birkac gundur aklimi kurcaliyor. Dondurulmus mu, balikcidan alinan mi? Yarar, zarar konsnda emin olamadm.
Uskumru önerilmiyor sanırımYoo. Balik tuketimi olarak.
Ya ben kendimden ornek vereyim hamilelik oncesi ve simdi de dahil bimden dondurulmus uskumru alip firinlayip yemekteydim. Ama su birkac gundur aklimi kurcaliyor. Dindurulmus mu, balikcidan alinan mi? Yarar, zarar konsnda emin olamadm.
Kral uskumru onerilmiyor. Haklisiniz. Poff.Uskumru önerilmiyor sanırım
Dip balıklarından uzak durmaya çalışıyorum.internette araştırın hemen çıkıyor. Onları ayda bir falan yiyorum. Sıklıkla Karadeniz somon, alabalık ya da hamsi yiyorum ama şimdilik hamsi av yasağından yok tabiYoo. Balik tuketimi olarak.
Ya ben kendimden ornek vereyim hamilelik oncesi ve simdi de dahil bimden dondurulmus uskumru alip firinlayip yemekteydim. Ama su birkac gundur aklimi kurcaliyor. Dindurulmus mu, balikcidan alinan mi? Yarar, zarar konsnda emin olamadm.
Canım senin adetten kaç gün sonra 26bin çıktı beta? Maşallah çok güzel bir sayı. Benim adetten 9 gün sonra 3126 çıktı da az gibi geldi neden olur ki acaba? Erken ya da geç döllenme ile alakalı olabilir mi?Umarım iyi bir artış olmuştur
Merhaba canım, hayırlı olsun sağlıkla hepimiz kucağımıza alırız inşallahMerhabalarBen de aranıza katıldım. Herkese hayırlı sağlıklı rahat bir gebelik geçimesini diliyorum.
Ben alabalık yiyorum canım. Hem lezzetli geliyor hemde kılçığı az. Kızartıyorum genelde, fırın pek sevmemKizlar balik olarak neleri tercih ediyorsunz?
İnsaAllahUmarım iyi bir artış olmuştur
Canm ben kızımda ona gitmiştim. Sıcak kanlı herşeyi cevaplayan bir doktor. Güler yüzlü olması insanı rahatlatıyor. Doğumumuda o yapmıştı ben çok memnun kalmıştım. Hatta doğumda hiç dikiş düşmemişti. Şimdi ona gitmiyorum çünkü çok yoğun bir doktor. Evimin hemen yanında yy unv. Ek binası var sıra alınca sakin oluyor hiç beklemiyorum diye orada göründm hep.Memnun musun canım, sen ona mı gidiyorsun?
Ben geçenlerde yüzey balığı siye istavrit yedim ama sevmedim. Sevdiğim tüm balıklar dip balığı. Alabalıkla devam ederim belki.Kizlar balik olarak neleri tercih ediyorsunz?
Bat’tan 11 ya da 12 gün sonra çıktı canım. Bat 23 ocaktı benim.Canım senin adetten kaç gün sonra 26bin çıktı beta? Maşallah çok güzel bir sayı. Benim adetten 9 gün sonra 3126 çıktı da az gibi geldi neden olur ki acaba? Erken ya da geç döllenme ile alakalı olabilir mi?
Merhaba canım, hayırlı olsun sağlıkla hepimiz kucağımıza alırız inşallah
Ben alabalık yiyorum canım. Hem lezzetli geliyor hemde kılçığı az. Kızartıyorum genelde, fırın pek sevmem
Rakamın yüksekliği değil, düzenli artışı önemli diyorlar. Artış mevcutsa endişelenmeyin benceBat’tan 11 ya da 12 gün sonra çıktı canım. Bat 23 ocaktı benim.
Keseyi filan gördüm de insan düşünüyor işte sağlıkla ilerler inşallah hepimizin canımRakamın yüksekliği değil, düzenli artışı önemli diyorlar. Artış mevcutsa endişelenmeyin bence
Kasım Turan varmış bir komşum önerdi canım, onun hakkında bilgin var mı?Canm ben kızımda ona gitmiştim. Sıcak kanlı herşeyi cevaplayan bir doktor. Güler yüzlü olması insanı rahatlatıyor. Doğumumuda o yapmıştı ben çok memnun kalmıştım. Hatta doğumda hiç dikiş düşmemişti. Şimdi ona gitmiyorum çünkü çok yoğun bir doktor. Evimin hemen yanında yy unv. Ek binası var sıra alınca sakin oluyor hiç beklemiyorum diye orada göründm hep.
Hoş geldin CanımMerhabalarBen de aranıza katıldım. Herkese hayırlı sağlıklı rahat bir gebelik geçimesini diliyorum.