2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Yorgunluk bende de var ama sadece o kadar. Geçen gittiğimde karından ultrason yapıldı, bu defa eğer karından göremezse bir de vajinal yapmasını isteyeceğim.
Kaç haftalıktı? Neden vajinal yapmadı ki?doktorlar genelde göremeyince vajinal bakar

Bazıları neden bilmiyorum ama vajinal bakmıyor göremiyorsa sonra gel diyormuş özellikle ilk haftalar sanırım. Doktordan doktora değişen çok şey var insan çok zor seçiyor o yüzden doktorunu
Doktoru sevmiştim aslında ama sonradan düşününce biraz üstünkörü davrandı gibime geldi. Bence de göremeyince vajinal baksa en azından bir hafta bu endişeyi yaşamazdım.

Doktora gittiğimde 5 hafta 4 günlüktü. Yanaşmadı pek vajinal yapmaya, herhalde haftaya da görünmezse o zaman yaparım diye düşündü.
Benim de rahim arkaya doğru 8 hafta falan olana kadar hep vajinal bakılır iki gebeliğimde de öyleydi. Muhtemelen göremezse haftaya vajinal bakar

Aşırı derece kanama sonucu biraz da ağrılarım azaldı. Parça düştü bir sürü..Biraz uzandım sonra oğlum geldi yanıma uzandı sonra sarılıp "Sana birşey olmasın annem bana olsun dedi :KK57:"oğlumun haberi yoktu aslinda nasılda anlayıp hissediyorlar. Ahh bı sarılma bı ağlama şu an herşeyi unuttum:KK36:
Ah kuzum benim ya minik kalbi nasılda kocaman seviyor annesini 🙏♥️
Akıntısı olan var mı? Arada ufak su gibi bazen sarımsı akıntı oluyor
Benim var canım, tam tarif ettiğin gibi. Bazen su gibi, bazen Kremsi sarı oluyor.

Arkadaşlar belirti durumlarınız nasıl? Ben çok endişeleniyorum, doktor randevum çarşamba günü, daha erkene alamadım programı tamamen dolu :/ öyle bir durumdayım ki 6+1 olmama rağmen en ufak bir belirtim yok. Arada kasık ağrısı oluyordu o bile bitti. Mide bulantısı, yanma, sancı, göğüs şişliği hiçbiri asla yok. Hamile kalmadan önce nasılsam tıpatıp aynıyım. Hiçbir şey anlamadım bu işten... boş gebelikten korkuyorum 😔😔
Benim de hiç belirtim yok, göğüs hassasiyetim vardı o da geçti. Arada bel ağrısı oluyor o da çok yorulduğumda

Benim sat 12 ocak ama bekliyorum 2 gün daha var reglime. Sizde bir belirti var mıydı? Ne zaman öğrendiniz biraz bilgi verebilir misiniz?
Benim beklenen adet tarihim bugündü dün kaset testte çift çizgiyi gördüm ayni gun kan testi verdim 96 cikti kaset test yapsanız cikar adetten 2 gün önce öğrenmiş oldum.uyku hali akıntı göğüs hassasiyeti belirtilerim vardi bence test yapabilirsiniz var ise görürsünüz

Benim beklenen adet tarihim bugündü dün kaset testte çift çizgiyi gördüm ayni gun kan testi verdim 96 cikti kaset test yapsanız cikar adetten 2 gün önce öğrenmiş oldum.uyku hali akıntı göğüs hassasiyeti belirtilerim vardi bence test yapabilirsiniz var ise görürsünüz
Maşallah rabbim devamını getirsin kucağına almayı da nasip etsin inşallah. Bende de uyku hali baş ağrısı var göğüslerim daha yeni yeni ağrımaya başladı akıntı öyle ıslaklık olmuyor ama ara ara silince geliyor peçeteye. Testim yok şu an yapamam ama yarın alabilirsem denerim.

X