2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Bende hesapladım çarşamba 5 bin küsur oluyor ben pazartesi vericem kan oda 3 binli çıkması lazım en az bugün karnimda batmalar oluyor göbek deliği ve çevresinde sizde varmı öyle bisey
Yok canım bende sadece arada regli sancısı gibi ağrı oluyor oda çok az böyle 4 5 saate bir günde 1 2 defa en fazla

Benim kanamam arttı göğüs ağrım gitti kimyasal gebelik geçirdim yine :KK43: :KK43: :KK43:
Acile gideceğiz
Üzülme canın sağolsun tekrar olur sen iyi ol hayatta herşeyin oluru var ama erken ama geç hayırlı zamanda olsun hep duamızın bu olması lazım o zaman herşey daha kolay gelecek

Benim kanamam arttı göğüs ağrım gitti kimyasal gebelik geçirdim yine :KK43: :KK43: :KK43:
Acile gideceğiz
Geçmiş olsun, umudunuzu kaybetmeyin belki kimyasal değildir, kanama için hemen acile gitmeniz iyi olmuş. Göğüs ağrısı bende de hiç yok ama belirtiler kişiden kişiye değişir, umarım güzel sonuçlarla çıkarsınız hastaneden.

Bende iki kez filan böyle kahverengi si, turuncumsu oldu kızlar. Üşüyünce ve yorulunca oluyor sanırım. Bende marketten gelmiştim, bir baktım öyle akıntı var. Kendimi ısıtıp dinlenince geçmişti. Ağrı filanda yoktu canım var mı sende?

Canım devamı gelmediyse akıntının korkma. Dinlen ve sıcak tut kendini.

Oyy oy iki adım atsam yoruluyorum ya :KK70: koku hassasiyeti ve bulantı da başladı bende.

Ah be. Hayırlısı olsun hakkınızda inşallah

Belki değildir canım hemen git acile

İnşallah kötü bi şey yoktur, hayırlı haberlerini bekliyoruz.

Üzülme canın sağolsun tekrar olur sen iyi ol hayatta herşeyin oluru var ama erken ama geç hayırlı zamanda olsun hep duamızın bu olması lazım o zaman herşey daha kolay gelecek

Kuzum çok mu söküldü kanama? Dur bakalım belki progestan filan verir. Dikkat et, güzel haberlerini bekliyoruz :KK61:

Geçmiş olsun, umudunuzu kaybetmeyin belki kimyasal değildir, kanama için hemen acile gitmeniz iyi olmuş. Göğüs ağrısı bende de hiç yok ama belirtiler kişiden kişiye değişir, umarım güzel sonuçlarla çıkarsınız hastaneden.
Kızlar acilden geldim malesef değerim 11 e düşmüş yine kimyasal oldu. Adetin 3. Günü gel dedi doktor değerlerine bakalım dedi. Benim hamilelik serüvenim de bu ay bu kadar sürdü. Her ay umutlanip hayal kırıklığı yaşıyorum. Bakalım bizi neler bekliyor. Hepinizi de çok sevmiştim:KK61::cry:

Kızlar acilden geldim malesef değerim 11 e düşmüş yine kimyasal oldu. Adetin 3. Günü gel dedi doktor değerlerine bakalım dedi. Benim hamilelik serüvenim de bu ay bu kadar sürdü. Her ay umutlanip hayal kırıklığı yaşıyorum. Bakalım bizi neler bekliyor. Hepinizi de çok sevmiştim:KK61::cry:
Çok geçmiş olsun canım. Hakkında hayırlısı olsun. Çok üzüldüm. Ama bugün bir hadiste gördüm bir kimse kaderde olan sırrı ilahiyi bilirse, o kimseye musibetler kolay olur. Ellâh yardımcın olsun 😔

Ya of çok üzüldüm şu an. Sana dua edicem canım inşallah en kısa zamanda hayırlı sağlıklı şekilde tekrar nasip olur. İyi ol, allah sağlık versin sana ve ailene.

Kızlar bel ağrısı olan var mı sancı şeklinde. Normal mi acaba. Bu acemilik çok zor 😅
Bende de oluyor arada. Sözde daha önce hamilelik geçirdim ama ben de kendimi acemi gibi hissediyorum.
Acile gideceğiz

Çok üzüldüm canım, ben de kullanıcı adına alışmıştım. İnşallah bir sonraki ay sağlıklı bir gebelik yaşarsın.

Canım çok üzüldüm, çok geçmiş olsun :KK43: herşeyin hayırlısı üzülmemeye çalış lütfen. Baksın doktor değerlerine, ona göre bir ilaç tedavi verir belki. Ayrıca çok sevmiştim ne demek, aramızdan gitme lütfen. Sen Ekim anneleri topiğindesin her zaman, Kasım annesi olacak olsanda hep burda ol. Olsanda🙏♥️
Çok şükür bende henüz hiç bulantı yok koku hassasiyeti hafiften var
Aman iyi canım bulantı zorluyor ya

Canım çok üzüldüm, çok geçmiş olsun :KK43: herşeyin hayırlısı üzülmemeye çalış lütfen. Baksın doktor değerlerine, ona göre bir ilaç tedavi verir belki. Ayrıca çok sevmiştim ne demek, aramızdan gitme lütfen. Sen Ekim anneleri topiğindesin her zaman, Kasım annesi olacak olsanda hep burda ol. Olsanda🙏♥️

Aman iyi canım bulantı zorluyor ya
Aynen öyle benim görümcem hamile. millet kilo alır hamilelikte bu bulantı ve kusma yüzünden baya kilo verdi

X