2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Kızlar acilden geldim malesef değerim 11 e düşmüş yine kimyasal oldu. Adetin 3. Günü gel dedi doktor değerlerine bakalım dedi. Benim hamilelik serüvenim de bu ay bu kadar sürdü. Her ay umutlanip hayal kırıklığı yaşıyorum. Bakalım bizi neler bekliyor. Hepinizi de çok sevmiştim:KK61::cry:
Canım çok geçmiş olsun canıni sıkma lütfen en azından hamile kalabiliyorsn diğer ay inşallah sağlıklı gebelik olur

Kızlar acilden geldim malesef değerim 11 e düşmüş yine kimyasal oldu. Adetin 3. Günü gel dedi doktor değerlerine bakalım dedi. Benim hamilelik serüvenim de bu ay bu kadar sürdü. Her ay umutlanip hayal kırıklığı yaşıyorum. Bakalım bizi neler bekliyor. Hepinizi de çok sevmiştim:KK61::cry:
Rabbim yardimcin olsun zamanını bekliyordur sağlıkla hamile kaldığın kucağına aldigin zamani gostersin rabbim

Canım yaşın, kaçıncı çocuk, tahmini doğum tarihi bu soruları da cevaplar mısın hemen ekleyeyim.
Merhaba

yaş 31 2. Çocuk sat 28 Aralık tahmini doğum 4 ekim 2021.
Bugün muayene oldum. Kese vardı kalp atışını duyamadık ama gördük. İnşaAllah bir sonraki randevuda kalp atışını da duyarız. Allah ol der ve olur. Hakkımızda hayırlısı arkadaşlar.

Kızlar benim kasık ağrım azaldi hatta tek taraflı ağrı hiç yok şu an sadece goguslerim agriyor:110:
Benimde tek taraflı ağrılarım yok denecek kadar azaldı göğüs ağrım en başından beri devam ediyor. Ve göğüs ucu biraz büyüdü rengi de koyuldu sizinde oldu mu bilmiyorum ama farklılıklar bunlar :)

En kısa zamanda olacaktır inşallah gönlünü ferah tut🙏 sanırım bende senin gibi akşam üstü biraz lekelenmem oldu değerim sağlıklı artmadı tahminimce kimyasal gebelik yaşıyorum. Ama üzülmek yok güzellikler hep bizi bulacaktır 🤲💫

Merhaba

Bugün muayene oldum. Kese vardı kalp atışını duyamadık ama gördük. İnşaAllah bir sonraki randevuda kalp atışını da duyarız. Allah ol der ve olur. Hakkımızda hayırlısı arkadaşlar.
Benimde 28 aralik en son ne zaman kan vermiştiniz kaçtı sonucunuz

Aynen öyle benim görümcem hamile. millet kilo alır hamilelikte bu bulantı ve kusma yüzünden baya kilo verdi
İşin kötü yanı zayıfım da, 46 kiloyum 🙈
Merhabalar öncelikle herkesi tebrik ederim.Saglikla kucaklayalalim bebekleri inşallah... Bugün 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim 4.5 yasinda bir kızım var. 33 yaşındayım
Hayırlı olsun canım, sağlıkla kucağına alırsın inşallah ♥️🙏
Merhaba

Merhaba canım, hayırlı olsun. 🙏Sağlıkla ilerlesin büyüsün inşallah 🌹
Merhaba yaş 33, 2. Cocuk SAT 12 ocak
Ekliyorum canım🙏♥️

• Beğen
Reactions: Ebt
Karından duyamayınca kalp atışlarını alttan baktı duyduk minik minik başlamış atmaya 😍 haftaya tekrar çağırdı karından gümbür gümbür duyalım dedi suanlık bir problem yok herşey yolunda dedi ☺️
:) gözünüz aydın, sağlıkla kavusun inşaAllah

X