2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Benim de ağrılarım oluyor ama kramp şeklinde değil sanırım. Doktorunuz uygun görmüş olabilir ama önlem amaçlı gibi geliyor. Önceki hamileliğimde benim doktorum da vermişti, düşük riski yoktu ama önceden düşüğüm olmuştu, o yüzden vermişti.

Ben 2 hafta önce iki gün arayla ölçtürdüm, sonra tekrar ölçtürmedim. O zaman iki kat artmıştı. Henüz bir doktorla da görüşmedim. Haftaya kısmetse.
Çevremde ve bu grupta duyduğum betalardan yola çıkarak yorum yaptım naçizane.
Anladım benimde biraz fazla yuksek geldide endişe ediyorum bugun batımdı

Ne demek kuzum. Burda birbirimize destek olmak için varız. ♥️

Merhaba canım, hayırlı olsun bebeğin 🙏🌺ne tür kramplar canım? Mesela ilk aylarda kasık ağrısı, rahim ağrısı, minik kramplar normal diyorlar. Bebek yerleştiği ve rahmi büyüttüğü için. Senin kramplar çok mu şiddetli?

Kızlar düzensiz bir yüksek artış yoksa, yüksek beta sıkıntı değil diye biliyorum. Hatta yüksek betayı ikiz bebek diye bile yorumluyorlar. 🙈

İnşallah sağlıkla çook güzel bir kese görürsün canım, ne zaman istersen eklerim. Etiketlemen yeterli 🌺🙏😍

Hadi bakalım güzel haberler bekliyoruz canım 😍
Bende okudum ama cok cok yuksekse öyleymiş canım sagol 😊

Ayy hadi inşallah betalarimiz yakınmış birbirine çarşamba değerim 3000 geçmiş olur diye düşünüyorum seninde çoktan geçmiş olur kesemizi görürüz inşallah ☺️💜
Bende hesapladım çarşamba 5 bin küsur oluyor ben pazartesi vericem kan oda 3 binli çıkması lazım en az bugün karnimda batmalar oluyor göbek deliği ve çevresinde sizde varmı öyle bisey

Bu sabah bende de bir kere oldu. Aslında grupta başka insanlar yazdığında telaşlanacak bir şey olmadığını düşünmüştüm ama sabah görünce aklıma takıldı. Umarım her şey yolundadır hepimiz için 🙏
Şu an ayağa kalkmaya korkuyorum devamı gelecek diye az önce markete gidip geldim lavaboya girince gördüm :KK43:

X