2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
merhaba hanımlar. ben de dün keseyi gördüm. bugün 5 haftalığız:) gün içinde kramplarım oluyor diye progestan fitil verdi. var mı böyle bi durum yaşayan ya da fikri olan
Benim de ağrılarım oluyor ama kramp şeklinde değil sanırım. Doktorunuz uygun görmüş olabilir ama önlem amaçlı gibi geliyor. Önceki hamileliğimde benim doktorum da vermişti, düşük riski yoktu ama önceden düşüğüm olmuştu, o yüzden vermişti.
Sizindemi beta yüksek acaba ?
Ben 2 hafta önce iki gün arayla ölçtürdüm, sonra tekrar ölçtürmedim. O zaman iki kat artmıştı. Henüz bir doktorla da görüşmedim. Haftaya kısmetse.
Çevremde ve bu grupta duyduğum betalardan yola çıkarak yorum yaptım naçizane.

Hiç bilmiyorum ki canım vallahi iyi ki sizler varsınız eksik olmayın😊 biraz da olsa rahatlıyor insan böyle konuştukça 😇
Ne demek kuzum. Burda birbirimize destek olmak için varız. ♥️
merhaba hanımlar. ben de dün keseyi gördüm. bugün 5 haftalığız:) gün içinde kramplarım oluyor diye progestan fitil verdi. var mı böyle bi durum yaşayan ya da fikri olan
Merhaba canım, hayırlı olsun bebeğin 🙏🌺ne tür kramplar canım? Mesela ilk aylarda kasık ağrısı, rahim ağrısı, minik kramplar normal diyorlar. Bebek yerleştiği ve rahmi büyüttüğü için. Senin kramplar çok mu şiddetli?
Sizindemi beta yüksek acaba ?
Kızlar düzensiz bir yüksek artış yoksa, yüksek beta sıkıntı değil diye biliyorum. Hatta yüksek betayı ikiz bebek diye bile yorumluyorlar. 🙈
ben keseyi gordugum gibi yazilacagim canimm 💕
İnşallah sağlıkla çook güzel bir kese görürsün canım, ne zaman istersen eklerim. Etiketlemen yeterli 🌺🙏😍
Bende pazartesi kan vericem sağlık ocağında benimde randevum çarşamba 😍
Hadi bakalım güzel haberler bekliyoruz canım 😍

Herkese selam,
Bugün ilk muayenemi oldum, vajinal muayeneydi, kalp atışını duyduk 5 hafta 6 günlük, henüz çok çok küçük tabii. Bir sürü kan testi istedi doktorum 2. muayene 3 hafta sonra olacak yine beklemece. Sağlıkla devam eder inşallah hepimizin.
Hayırlı olsun canım maşallah, böyle sağlıkla ilerler inşallah 😍hepimiz sağlıkla kalp atışlarını da duyarız inşallah 🙏🌺 vitamin folik asit falan verdi mi canım?

Hayırlı olsun canım maşallah, böyle sağlıkla ilerler inşallah 😍hepimiz sağlıkla kalp atışlarını da duyarız inşallah 🙏🌺 vitamin folik asit falan verdi mi canım?
Amin inşallah canım. Öğrendiğimden beri follidoce önermişti onu kullanıyorum ama multivitamin falan vermedi. D vitaminine bakılacak, testlerden biri oydu heralde o testlerin sonucuna göre yazacak.

Ne demek kuzum. Burda birbirimize destek olmak için varız. ♥️

Merhaba canım, hayırlı olsun bebeğin 🙏🌺ne tür kramplar canım? Mesela ilk aylarda kasık ağrısı, rahim ağrısı, minik kramplar normal diyorlar. Bebek yerleştiği ve rahmi büyüttüğü için. Senin kramplar çok mu şiddetli?

Kızlar düzensiz bir yüksek artış yoksa, yüksek beta sıkıntı değil diye biliyorum. Hatta yüksek betayı ikiz bebek diye bile yorumluyorlar. 🙈

İnşallah sağlıkla çook güzel bir kese görürsün canım, ne zaman istersen eklerim. Etiketlemen yeterli 🌺🙏😍

Hadi bakalım güzel haberler bekliyoruz canım 😍
ara ara birkaç saniyelik kramplar giriyor canım. dayanılmıcak şiddette değil ama baya hissettiriyor kendini:KK43: umarım normaldir

ara ara birkaç saniyelik kramplar giriyor canım. dayanılmıcak şiddette değil ama baya hissettiriyor kendini:KK43: umarım normaldir
İlk öğrendiğim hafta bana da oluyordu canım ama şiddetli ve sürekli olmadığı için pek önemsemedim. Ama en iyisini doktorun bilir. Verdiği ilacı düzenli kullan. 🙏♥️

benim tamamen gecti canim kasikta hicbirsey hissetmiyorum.dedigin gibi goguslerimin agriyor.bide hep 5

Karından duyamadı ama vajinal baktı duyduk kalp atışını. Çok yeni başlamış dedi haftaya tekrar çağırdı karından duyalım gümbür gümbür gelsin ses dedi tekrar çağırdı çok şükür herşey yolunda şuan dedi 😍
Hadi gözünüz aydın benimde perşembe günü randevum insallqh hersey yolundadır

Evet her laboratuvar farklı sonuc gösteriyormuş. Cok takılmayın dua edin. Benimde net bi bilgim yok iki güne bir iki kat deniyor bi kac gun sonra tekrar verin.
Peki progesteron 23 çıktı nasıl sizce normal mi bu değer bununla ilgili bilginiz var mi pazartesiyi dua ederek getiricem🤲

X