Kesenin boyutu ne kadarmışBenimde sat 26 aralıkta. Bizde keseyim gördük doktor 8 gun sonraya randevu verdi ama kalp atışı duyamayiz sadece görebiliriz dedi. Doktorun belki duyalım diye gec vermistir
1 cm dediKesenin boyutu ne kadarmış
Ayni yerde mi yaptırdınız kan testiniKızlar çok düşük diil mi değerim 44 den 49 a çıkmış 2 gün de progesteron sonucunu bekliyorum pazartesi yeniden bakalım dedi dr kanamam yok kasik agrım oluyor sadece kimyasal değildir inşallah benim gibi olup değeri yükselen var mı aranızda çok umutsuzum
*42 den olacaktı evet aynı yerde yaptırdım oda fark ediyormuş sanırımAyni yerde mi yaptırdınız kan testini
İnşallah artar değeriniz. Benim bilgim yok maalesef. Ama umarım sağlıklı bir gebelik yaşarsınızKızlar çok düşük diil mi değerim 44 den 49 a çıkmış 2 gün de progesteron sonucunu bekliyorum pazartesi yeniden bakalım dedi dr kanamam yok kasik agrım oluyor sadece kimyasal değildir inşallah benim gibi olup değeri yükselen var mı aranızda çok umutsuzum
Çok az artmış evet ama 2 gün sonra tekrar baktır canim*42 den olacaktı evet aynı yerde yaptırdım oda fark ediyormuş sanırım
canım başta düşük değerde olup sonra yükselen gebelikler de oluyormuş. İnşallah bebeğin seninledir. En doğrusunu doktorun söyleyecektir. Stres en büyük etken, sen stres yapma ki bebeğin tutunsunKızlar çok düşük diil mi değerim 44 den 49 a çıkmış 2 gün de progesteron sonucunu bekliyorum pazartesi yeniden bakalım dedi dr kanamam yok kasik agrım oluyor sadece kimyasal değildir inşallah benim gibi olup değeri yükselen var mı aranızda çok umutsuzum
Ben pazar günü kan vermiştim 164 çıktı siz tekrar kan verdiniz mi yükselme oldumuKızlar benim regli 1 Şubat yada 2 Şubat olması lazımdı dün değer 165 çıktı düşük mü bu değer kafam çok karıştı
Canım kaybın için başın sağolsun. İnşallah bu bebişin sana sağlıkla tutunur. Sağlıkla mutlulukla kucağına alırsın inşallahMerhabalar kızlar bugun kendim test ile öğrendim gebeliğimi 3 hamileliğim bir önceki gebeliğim 16 haftalıkken kaybettim maalesef..35 yaşındayım Sat 3 ocak ayında doğum tarihi 10.10.2021 inşallah sağlıkla hepimiz kavuşuruz bebeklerimize. 4 yaşında bir oğlum var
Canım makinede arıza filan olabilir mi acaba ya? Böyle değerleri az azalıp sağlıklı gebelik yaşayan insanlar da var. Hemen strese sokma kendini. En güzel bilgiyi doktor verir kuzum, sen stres yapma kendini.Kızlar çok düşük diil mi değerim 44 den 49 a çıkmış 2 gün de progesteron sonucunu bekliyorum pazartesi yeniden bakalım dedi dr kanamam yok kasik agrım oluyor sadece kimyasal değildir inşallah benim gibi olup değeri yükselen var mı aranızda çok umutsuzum
Ayy maşallah ya ne güzelKarından duyamadı ama vajinal baktı duyduk kalp atışını. Çok yeni başlamış dedi haftaya tekrar çağırdı karından duyalım gümbür gümbür gelsin ses dedi tekrar çağırdı çok şükür herşey yolunda şuan dedi
Inşallah çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz içinİnşallah artar değeriniz. Benim bilgim yok maalesef. Ama umarım sağlıklı bir gebelik yaşarsınız
Pazartesi tekrarlayacağım canım inşallah devam eder artışımÇok az artmış evet ama 2 gün sonra tekrar baktır canim
Evet onuda duydum canım ama insan yine de acaba diyor inşallah benimledir dediğin gibicanım başta düşük değerde olup sonra yükselen gebelikler de oluyormuş. İnşallah bebeğin seninledir. En doğrusunu doktorun söyleyecektir. Stres en büyük etken, sen stres yapma ki bebeğin tutunsun
Hiç bilmiyorum ki canım vallahi iyi ki sizler varsınız eksik olmayınCanım makinede arıza filan olabilir mi acaba ya? Böyle değerleri az azalıp sağlıklı gebelik yaşayan insanlar da var. Hemen strese sokma kendini. En güzel bilgiyi doktor verir kuzum, sen stres yapma kendini.
Sizindemi beta yüksek acaba ?Tam anlayamadım, önceki sayfalarda yazdıysanız kaçırdım herhalde. Keseyi gördünüz mü? Doktor yüksek olmasına yorum yaptı mı? Ben şimdiye kadar beklenenden yüksek çıkan betayla ilgili olumsuz hiçbir şey duymadım. İnşallah sizde de her şey yolundadır
Salı 165 çıkmıştı canım 2 gün sonra yani Perşembe tekrar verdim 387 çıktıBen pazar günü kan vermiştim 164 çıktı siz tekrar kan verdiniz mi yükselme oldumu
ben keseyi gordugum gibi yazilacagim canimmKızlar gözden kaçırdığım, listeye eklemeyi unuttuğum olursa hatırlatın olur mu?
Allah razı olsun canımCanım kaybın için başın sağolsun. İnşallah bu bebişin sana sağlıkla tutunur. Sağlıkla mutlulukla kucağına alırsın inşallahlisteye ekledim, aramıza hoş geldin
Canım makinede arıza filan olabilir mi acaba ya? Böyle değerleri az azalıp sağlıklı gebelik yaşayan insanlar da var. Hemen strese sokma kendini. En güzel bilgiyi doktor verir kuzum, sen stres yapma kendini.
Ayy maşallah ya ne güzeldarısı bize de nasip olsun inşallah. Ben eşimin işi sebebiyle ancak 1 ay sonra gidebileceğim, inşallah bizde sağlıkla duyarız ya
Bende pazartesi kan vericem sağlık ocağında benimde randevum çarşambaSalı 165 çıkmıştı canım 2 gün sonra yani Perşembe tekrar verdim 387 çıktıtekrar vermedim çarşamba doktor randevum var