2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Ayni yerde mi yaptırdınız kan testini

İnşallah artar değeriniz. Benim bilgim yok maalesef. Ama umarım sağlıklı bir gebelik yaşarsınız

canım başta düşük değerde olup sonra yükselen gebelikler de oluyormuş. İnşallah bebeğin seninledir. En doğrusunu doktorun söyleyecektir. Stres en büyük etken, sen stres yapma ki bebeğin tutunsun

Canım kaybın için başın sağolsun. İnşallah bu bebişin sana sağlıkla tutunur. Sağlıkla mutlulukla kucağına alırsın inşallah listeye ekledim, aramıza hoş geldin
Canım makinede arıza filan olabilir mi acaba ya? Böyle değerleri az azalıp sağlıklı gebelik yaşayan insanlar da var. Hemen strese sokma kendini. En güzel bilgiyi doktor verir kuzum, sen stres yapma kendini.
Ayy maşallah ya ne güzel darısı bize de nasip olsun inşallah. Ben eşimin işi sebebiyle ancak 1 ay sonra gidebileceğim, inşallah bizde sağlıkla duyarız ya

canım başta düşük değerde olup sonra yükselen gebelikler de oluyormuş. İnşallah bebeğin seninledir. En doğrusunu doktorun söyleyecektir. Stres en büyük etken, sen stres yapma ki bebeğin tutunsun
Evet onuda duydum canım ama insan yine de acaba diyor inşallah benimledir dediğin gibi bakalım pazartesiye kaldı umutlarım

Canım makinede arıza filan olabilir mi acaba ya? Böyle değerleri az azalıp sağlıklı gebelik yaşayan insanlar da var. Hemen strese sokma kendini. En güzel bilgiyi doktor verir kuzum, sen stres yapma kendini.
Hiç bilmiyorum ki canım vallahi iyi ki sizler varsınız eksik olmayın biraz da olsa rahatlıyor insan böyle konuştukça

Sizindemi beta yüksek acaba ?

Allah razı olsun canımAminn inşallah herkes sağlıklı bir şeklilde bebegine kavusur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…