- 26 Mart 2018
- 238
- 283
Benim de ağrılarım oluyor ama kramp şeklinde değil sanırım. Doktorunuz uygun görmüş olabilir ama önlem amaçlı gibi geliyor. Önceki hamileliğimde benim doktorum da vermişti, düşük riski yoktu ama önceden düşüğüm olmuştu, o yüzden vermişti.merhaba hanımlar. ben de dün keseyi gördüm. bugün 5 haftalığız:) gün içinde kramplarım oluyor diye progestan fitil verdi. var mı böyle bi durum yaşayan ya da fikri olan
Ben 2 hafta önce iki gün arayla ölçtürdüm, sonra tekrar ölçtürmedim. O zaman iki kat artmıştı. Henüz bir doktorla da görüşmedim. Haftaya kısmetse.Sizindemi beta yüksek acaba ?
Ne demek kuzum. Burda birbirimize destek olmak için varız.Hiç bilmiyorum ki canım vallahi iyi ki sizler varsınız eksik olmayınbiraz da olsa rahatlıyor insan böyle konuştukça
Merhaba canım, hayırlı olsun bebeğinmerhaba hanımlar. ben de dün keseyi gördüm. bugün 5 haftalığız:) gün içinde kramplarım oluyor diye progestan fitil verdi. var mı böyle bi durum yaşayan ya da fikri olan
Kızlar düzensiz bir yüksek artış yoksa, yüksek beta sıkıntı değil diye biliyorum. Hatta yüksek betayı ikiz bebek diye bile yorumluyorlar.Sizindemi beta yüksek acaba ?
İnşallah sağlıkla çook güzel bir kese görürsün canım, ne zaman istersen eklerim. Etiketlemen yeterliben keseyi gordugum gibi yazilacagim canimm
Hadi bakalım güzel haberler bekliyoruz canımBende pazartesi kan vericem sağlık ocağında benimde randevum çarşamba
Hayırlı olsun canım maşallah, böyle sağlıkla ilerler inşallahHerkese selam,
Bugün ilk muayenemi oldum, vajinal muayeneydi, kalp atışını duyduk 5 hafta 6 günlük, henüz çok çok küçük tabii. Bir sürü kan testi istedi doktorum 2. muayene 3 hafta sonra olacak yine beklemece. Sağlıkla devam eder inşallah hepimizin.
Amin inşallah canım. Öğrendiğimden beri follidoce önermişti onu kullanıyorum ama multivitamin falan vermedi. D vitaminine bakılacak, testlerden biri oydu heralde o testlerin sonucuna göre yazacak.Hayırlı olsun canım maşallah, böyle sağlıkla ilerler inşallahhepimiz sağlıkla kalp atışlarını da duyarız inşallah vitamin folik asit falan verdi mi canım?
Hadi bakalım herşey güzel olsun canımAmin inşallah canım. Öğrendiğimden beri follidoce önermişti onu kullanıyorum ama multivitamin falan vermedi. D vitaminine bakılacak, testlerden biri oydu heralde o testlerin sonucuna göre yazacak.
İnşallah canım sağolasın cümlemizinki.Hadi bakalım herşey güzel olsun canımsağlıkla büyür inşallah bebişin.
ara ara birkaç saniyelik kramplar giriyor canım. dayanılmıcak şiddette değil ama baya hissettiriyor kendiniNe demek kuzum. Burda birbirimize destek olmak için varız.
Merhaba canım, hayırlı olsun bebeğinne tür kramplar canım? Mesela ilk aylarda kasık ağrısı, rahim ağrısı, minik kramplar normal diyorlar. Bebek yerleştiği ve rahmi büyüttüğü için. Senin kramplar çok mu şiddetli?
Kızlar düzensiz bir yüksek artış yoksa, yüksek beta sıkıntı değil diye biliyorum. Hatta yüksek betayı ikiz bebek diye bile yorumluyorlar.
İnşallah sağlıkla çook güzel bir kese görürsün canım, ne zaman istersen eklerim. Etiketlemen yeterli
Hadi bakalım güzel haberler bekliyoruz canım
İlk öğrendiğim hafta bana da oluyordu canım ama şiddetli ve sürekli olmadığı için pek önemsemedim. Ama en iyisini doktorun bilir. Verdiği ilacı düzenli kullan.ara ara birkaç saniyelik kramplar giriyor canım. dayanılmıcak şiddette değil ama baya hissettiriyor kendiniumarım normaldir
Evet her laboratuvar farklı sonuc gösteriyormuş. Cok takılmayın dua edin. Benimde net bi bilgim yok iki güne bir iki kat deniyor bi kac gun sonra tekrar verin.*42 den olacaktı evet aynı yerde yaptırdım oda fark ediyormuş sanırım
Benimde öyle gecen hafta sızlıyordu bu hafta yok yerlesti sanirimKızlar benim kasık ağrım azaldi hatta tek taraflı ağrı hiç yok şu an sadece goguslerim agriyor
Sadece bir gün nedenini sormadım. Muhtemelen yerleşme kanamasıdır diye düşündüm. Regl olur gibi de sancım olmuştuCanım doktoruna sormuş muydun sebebini ? Kaç gün sürmüştü
benim tamamen gecti canim kasikta hicbirsey hissetmiyorum.dedigin gibi goguslerimin agriyor.bide hep 5
Hadi gözünüz aydın benimde perşembe günü randevum insallqh hersey yolundadırKarından duyamadı ama vajinal baktı duyduk kalp atışını. Çok yeni başlamış dedi haftaya tekrar çağırdı karından duyalım gümbür gümbür gelsin ses dedi tekrar çağırdı çok şükür herşey yolunda şuan dedi
Benide eklemişsiniz sat 25 aralikKızlar gözden kaçırdığım, listeye eklemeyi unuttuğum olursa hatırlatın olur mu?
Ayy hadi inşallah betalarimiz yakınmış birbirine çarşamba değerim 3000 geçmiş olur diye düşünüyorum seninde çoktan geçmiş olur kesemizi görürüz inşallahBende pazartesi kan vericem sağlık ocağında benimde randevum çarşamba
Canım yaşın, kaçıncı çocuk, tahmini doğum tarihi bu soruları da cevaplar mısın hemen ekleyeyim.Benide eklemişsiniz sat 25 aralik
Peki progesteron 23 çıktı nasıl sizce normal mi bu değer bununla ilgili bilginiz var mi pazartesiyi dua ederek getiricemEvet her laboratuvar farklı sonuc gösteriyormuş. Cok takılmayın dua edin. Benimde net bi bilgim yok iki güne bir iki kat deniyor bi kac gun sonra tekrar verin.
Hep bir endişe bende öyleyim bir sonraki randevu vaktim gelmiyor gibi geliyorHadi gözünüz aydın benimde perşembe günü randevum insallqh hersey yolundadır