2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Kızlar kahverengi bir akıntı geldi kan değil, çok az geldi, internette normal yazıyor, başına gelen var mı 4+4üm yarın doktor kontrolüm var ilk defa
Benimde batımdan bir gün sonra hafif kahverengi akıntı geldi durdu. 4 haftalara geliyor galiba oda

Ya maalesef sanırım beni de etkilemeye başladı. Oğluma karşı daha sabırsız oldum sanırım. Çevreme de daha çabuk sinirleniyorum ama belli etmemeye çalışıyorum. Umarım kontrol etmeyi başarırım zaman içinde.

Süper bana da yakın o zaman tamam canım bende doktor arayışındayım zaten çok teşekkür ederim

Muhtemelen gücümün yetebildiği yere kadar evet
Kızlar birşey soracam ya temizliğinizde ağda kullanacak misiniz özel bölge için
ben daha önce lazer yaptırmıştım şuanlık çıkanlara jilet yada tüy dökücü düşünüyorum. Çok çıkmadığı için ama sonrasında ağda kullanabilirim artma olursa.

Allah yardimciniz olsun

Muhtemelen öyledir. Çünkü Hatice de bana hiç iyi gelmedi üç defa gittim her seferinde ayrı hüsran. En sonunda eşime tüp bebekle bile çocuğun olmaz demiş
Bana da herkes emineyi öneriyor bilemedim ya. Ama çok vicdansız hatica sanırım ya. Baksana çocuğun olmaz diyor birde. Valla Allah büyüktür ya, bunlar Allahı unutuyor bazen tövbe ya.
Kızlar birşey soracam ya temizliğinizde ağda kullanacak misiniz özel bölge için
Valla benim canım çok acımaya başladı, çok tatlı oldu. Jilete döndüm ağdaya alışmıştım ne güzel

Benim progesteronum 6 idi doktorum kızdı allah askına takılmayın şu sayılara rakamlara dedi. Bende takmadım artık. İlk defa duydum böyle bir şeyi hiç kulak asma millete
Benim 2. Doğal yolla gebe kaldığım zamanki eski dr um progesteron düşük sağlıksız gebelik ise sürdürmek anlamsız olur dedi. Progestan fitil vermedi sonra gebeliği sonlandıracaktı. Ben de başka dr a gittim tabi o zamana kalbi durmuş. Bebek çabalamış yaşamak için halbuki. Açıkçası yaşamadan bilemiyorsunuz. Ben de o zaman öğrenmiştim. Progesterona bazı dr lar çok önem veriyor. Bilimsel makaleler var ya hani. Drlar hangi makaleyi baz alıyorsa farklı farklı yöntemler ile hastaya yaklaşabiliyorlar. Açıkçası güven sorunu yaşıyorum bÖyle olumsuz durumlara denk geldiğim için. Güvenebileceğiniz ve iletişiminizin iyi olduğu dr bulmak çok önemli. Doğacak ile öleceğe kimse engel olamaz zaten . İnş isteyen herkes hamile kalır ve sağlıkla kucağına alır inş. :)

Ben biraz tedirginim bugün yine baktirdim uzun zaman olunca bir kürtajım var tam tüp bebeğe gidelim dediğimiz zaman diliminde böyle bir şey yaşayınca şaşırdım işin aslı çok sağ ol
Inanirmisin hamile oldugumu bilmeden bir gun once biz de tup bebel karari almistik. 3 senedir olmuyordu.Allahin mucizesi

İnşallah canım. Aynen öyle düşecek olan bebek zaten düşecektir ben progesteronum 50 60lardeyken 3 kere kayıp yaşadım. Doktorunda dediği yaşayacaksa zatenher türlü yaşayacaktır. Tabi bu süreçte ilaç iğnelerle önlem alıyoruz alınması da gerekiyor

Benimde sat 26 aralıkta. Bizde keseyim gördük doktor 8 gun sonraya randevu verdi ama kalp atışı duyamayiz sadece görebiliriz dedi. Doktorun belki duyalım diye gec vermistir
Aa öyle mi ozaman çok endiselenmiyim işte 20gun fazla süre gibi geldi günler geçmiyor zaten beklicem bakalım:)

Bende arada hissettiğim kaşık ağrısı dışında hiçbir belirti yok :/
Benimde kasik ağrım fazla yürüdüğümde oluyor. Göğüs hassasiyetim var bazen artıyor bazen azalıyor ama hep var. Erken yoruluyorum. Birazda uykusuzluk var. Herkesin uykusu gelir benim tersine endişeden mıdır nedir öyle bulantı mide acıması hiç birşey daha başlamadı suanlik normal gidiyor

Merhabalar kızlar bugun kendim test ile öğrendim gebeliğimi 3 hamileliğim bir önceki gebeliğim 16 haftalıkken kaybettim maalesef..35 yaşındayım Sat 3 ocak ayında doğum tarihi 10.10.2021 inşallah sağlıkla hepimiz kavuşuruz bebeklerimize. 4 yaşında bir oğlum var

Sizin sat kaçtı?

Inanirmisin hamile oldugumu bilmeden bir gun once biz de tup bebel karari almistik. 3 senedir olmuyordu.Allahin mucizesi
Ne mutlu canım Allahim sağlıkla nasip etsin bizde perşembe bursaya gidecektik ama sanırım yine gidicez çünkü değerim çok artmamış 2 günde 44 den 49 a cıktı çok stresliyim o yüzden

Kızlar çok düşük diil mi değerim 44 den 49 a çıkmış 2 gün de progesteron sonucunu bekliyorum pazartesi yeniden bakalım dedi dr kanamam yok kasik agrım oluyor sadece kimyasal değildir inşallah benim gibi olup değeri yükselen var mı aranızda çok umutsuzum

Sat tarihlerimiz çok yakın, benim 26 Aralık, sonuçları bizimle de paylaşır mısınız
Karından duyamadı ama vajinal baktı duyduk kalp atışını. Çok yeni başlamış dedi haftaya tekrar çağırdı karından duyalım gümbür gümbür gelsin ses dedi tekrar çağırdı çok şükür herşey yolunda şuan dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…