Anladım benimde biraz fazla yuksek geldide endişe ediyorum bugun batımdıBenim de ağrılarım oluyor ama kramp şeklinde değil sanırım. Doktorunuz uygun görmüş olabilir ama önlem amaçlı gibi geliyor. Önceki hamileliğimde benim doktorum da vermişti, düşük riski yoktu ama önceden düşüğüm olmuştu, o yüzden vermişti.
Ben 2 hafta önce iki gün arayla ölçtürdüm, sonra tekrar ölçtürmedim. O zaman iki kat artmıştı. Henüz bir doktorla da görüşmedim. Haftaya kısmetse.
Çevremde ve bu grupta duyduğum betalardan yola çıkarak yorum yaptım naçizane.
Bende okudum ama cok cok yuksekse öyleymiş canım sagolNe demek kuzum. Burda birbirimize destek olmak için varız.
Merhaba canım, hayırlı olsun bebeğinne tür kramplar canım? Mesela ilk aylarda kasık ağrısı, rahim ağrısı, minik kramplar normal diyorlar. Bebek yerleştiği ve rahmi büyüttüğü için. Senin kramplar çok mu şiddetli?
Kızlar düzensiz bir yüksek artış yoksa, yüksek beta sıkıntı değil diye biliyorum. Hatta yüksek betayı ikiz bebek diye bile yorumluyorlar.
İnşallah sağlıkla çook güzel bir kese görürsün canım, ne zaman istersen eklerim. Etiketlemen yeterli
Hadi bakalım güzel haberler bekliyoruz canım
Bende hesapladım çarşamba 5 bin küsur oluyor ben pazartesi vericem kan oda 3 binli çıkması lazım en az bugün karnimda batmalar oluyor göbek deliği ve çevresinde sizde varmı öyle biseyAyy hadi inşallah betalarimiz yakınmış birbirine çarşamba değerim 3000 geçmiş olur diye düşünüyorum seninde çoktan geçmiş olur kesemizi görürüz inşallah
Rengi nasıl canım o önemli sanırımKızlar çok az kanamam olmuş peçeteye silince geldi
Hafif sümüksü akıntının içinde ince çizgi şeklinde kırmızıRengi nasıl canım o önemli sanırım
Benimde kasik ve göğüs ağrım yok hepsi kesildi bugün gobek deligi ve çevresinde iğne batmalari oluyor sizdede varmiBenimde öyle gecen hafta sızlıyordu bu hafta yok yerlesti sanirim
Önemli olan devam etmesi artması sanırım yerleşme diyorlar geneldeHafif sümüksü akıntının içinde ince çizgi şeklinde kırmızı
Bu sabah bende de bir kere oldu. Aslında grupta başka insanlar yazdığında telaşlanacak bir şey olmadığını düşünmüştüm ama sabah görünce aklıma takıldı. Umarım her şey yolundadır hepimiz içinKızlar çok az kanamam olmuş peçeteye silince geldi
Şu an ayağa kalkmaya korkuyorum devamı gelecek diye az önce markete gidip geldim lavaboya girince gördümBu sabah bende de bir kere oldu. Aslında grupta başka insanlar yazdığında telaşlanacak bir şey olmadığını düşünmüştüm ama sabah görünce aklıma takıldı. Umarım her şey yolundadır hepimiz için
Yok o hic olmadi bendeBenimde kasik ve göğüs ağrım yok hepsi kesildi bugün gobek deligi ve çevresinde iğne batmalari oluyor sizdede varmi
Ağrinda oldu mu canım hicBu sabah bende de bir kere oldu. Aslında grupta başka insanlar yazdığında telaşlanacak bir şey olmadığını düşünmüştüm ama sabah görünce aklıma takıldı. Umarım her şey yolundadır hepimiz için
Canim daha önce de yazmıştım eklersen sevinirimKızlar gözden kaçırdığım, listeye eklemeyi unuttuğum olursa hatırlatın olur mu?
Canım çok özür dilerim gözden kaçırdım sanırım. Hemen ekliyorum, hayırlı olsunCanim daha önce de yazmıştım eklersen sevinirim
Yaş 29
Sat 30 Aralık
Nasipse ilk çocuk
Muhtemel Doğum 6 Ekim
Bende iki kez filan böyle kahverengi si, turuncumsu oldu kızlar. Üşüyünce ve yorulunca oluyor sanırım. Bende marketten gelmiştim, bir baktım öyle akıntı var. Kendimi ısıtıp dinlenince geçmişti. Ağrı filanda yoktu canım var mı sende?Ağrinda oldu mu canım hic
Benim ilk hafta çok ağrıyordu, şimdi azaldı ama iş yapınca ağrıyor yineKızlar bel ağrısı olan var mı sancı şeklinde. Normal mi acaba. Bu acemilik çok zor
Canım ağrinda yok ben anlamadimBende iki kez filan böyle kahverengi si, turuncumsu oldu kızlar. Üşüyünce ve yorulunca oluyor sanırım. Bende marketten gelmiştim, bir baktım öyle akıntı var. Kendimi ısıtıp dinlenince geçmişti. Ağrı filanda yoktu canım var mı sende?
Sonuc nedir:)Bende bugün tekrar doktora gidiyorum sat 25 Aralık keseyi geçen hafta görmüştük bu hafta ne görcez heyecanlıyım
Benim bugün başladı iş yaptıysam demek kiBenim ilk hafta çok ağrıyordu, şimdi azaldı ama iş yapınca ağrıyor yine