- 14 Ekim 2020
- 3.614
- 6.961
Inşallah canim rabbim hepimize sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin inşallah ❤Hepimiz tedirginlik yaşıyoruz. Yalnız değilsiniz. Ama iyi ki bir aradayız, birimiz sıkıştığımızda diğerlerimiz yetişiyorinşallah iyi haberler almaya devam edersiniz. İnşallah hep beraber bu süreci güzellik ve sağlıkla atlatırız.
Umarım değildir. Belki daha iyi bilen arkadaşlar da cevap verir. Haftaya güzel haberler almaya devam edersiniz umarım
Ben Van'da yaşıyorum emine var lokman hekim de ben ona gidiyorum çok memnunumKızlar vanda yaşayan var mı aranızda? Orda doktor önerisi yapabilecek biri var mı? İyi bir doktor arıyorum. Geçen gittiğim doktoru hiç beğenmedim.
Kuzum ben ondan hiç memnun kalmadım. Hiç ilgilenmedi, 2 kez baktı karından kese göremedi. Direk dış gebelik olabilir dedi. Oysa bana bazen karından gözükmez gel alttan bakalım demesi lazımdı. Soracağım çok şey vardı korkudan üzüntüden hiçbirini soramadım, unuttum. Başka doktor arıyorum o yüzdenBen Van'da yaşıyorum emine var lokman hekim de ben ona gidiyorum çok memnunum
Benim arkadaşım Bağcılar Medipolde doğum yaptı, doktorundan memnundu. İlgilenirseniz ismini öğrenebilirim.Kızlar İstanbul Avrupa yakasında olan var mı doktor olarak nereyi kimi tercih edeceksiniz ya da ediyorsunuz gidip memnun kalanlar yazabilir mi
Öğrenirsen sevinirim canımBenim arkadaşım Bağcılar Medipolde doğum yaptı, doktorundan memnundu. İlgilenirseniz ismini öğrenebilirim.
Ben Anadolu yakasında yaşıyorum. Önceki doktoruma ilk muayeneye gideceğim. Her şey yolunda giderse, doğuma kadar onunla inşallah
Anadolu yakasinda nereye gidiyorsun canımBenim arkadaşım Bağcılar Medipolde doğum yaptı, doktorundan memnundu. İlgilenirseniz ismini öğrenebilirim.
Ben Anadolu yakasında yaşıyorum. Önceki doktoruma ilk muayeneye gideceğim. Her şey yolunda giderse, doğuma kadar onunla inşallah
Benim progesteronum 6 idiKesin olarak değil zaten yani 25 altı olanlarda dış gebelik olmak ihtimali daha yüksek oluyormuş
Evet canım merkezdeyim ben. Bende görmediği halde gebelik var inşallah dedi pazartesiye gün verdi. Hatice var aynı yerde ona göründün müKuzum ben ondan hiç memnun kalmadım. Hiç ilgilenmedi, 2 kez baktı karından kese göremedi. Direk dış gebelik olabilir dedi. Oysa bana bazen karından gözükmez gel alttan bakalım demesi lazımdı. Soracağım çok şey vardı korkudan üzüntüden hiçbirini soramadım, unuttum. Başka doktor arıyorum o yüzdenmerkezde misin sen?
O da bir arkadaşımı bebeğinde down var, bağırsağında yapışıklık var, parlama var diye öyle korkutmuş ki, kız başka doktora göründü. Hiçbir şeyi yok bebeğin, sapa sağlam. Herkese farklı oluyor sanırım doktorlar.Evet canım merkezdeyim ben. Bende görmediği halde gebelik var inşallah dedi pazartesiye gün verdi. Hatice var aynı yerde ona göründün mü
Muhtemelen gücümün yetebildiği yere kadar evetKızlar birşey soracam ya temizliğinizde ağda kullanacak misiniz özel bölge için
Muhtemelen öyledir. Çünkü Hatice de bana hiç iyi gelmedi üç defa gittim her seferinde ayrı hüsran. En sonunda eşime tüp bebekle bile çocuğun olmaz demişO da bir arkadaşımı bebeğinde down var, bağırsağında yapışıklık var, parlama var diye öyle korkutmuş ki, kız başka doktora göründü. Hiçbir şeyi yok bebeğin, sapa sağlam. Herkese farklı oluyor sanırım doktorlar.
Ben oğlumdayken doktor onu bile yasaklamıştı 9 ay jilet kullandım. Düşük tehlikem vardı 8.haftaya kadar yattım. Ama rahat edemiyorum bunda sıkıntı olmazsa ağda yapacamMuhtemelen gücümün yetebildiği yere kadar evet
Anadolu yakasında hangi hastane ve doktor?Benim arkadaşım Bağcılar Medipolde doğum yaptı, doktorundan memnundu. İlgilenirseniz ismini öğrenebilirim.
Elif Çiler Eren'miş adı. İsterseniz siz de araştırın.Öğrenirsen sevinirim canım
Anadolu yakasinda nereye gidiyorsun canım
Koşuyolu Medicanada Banu Öndeş var. Banu hanımın bilgisi, etik anlayışı ve güleryüzü sayesinde güzel bir hamilelik ve doğum geçirdim ve onun kararlarına her zaman güvendim.Anadolu yakasında hangi hastane ve doktor?
Canım ben florya medikal park ta hediye dağdevirene gidiyorum. 2 arkadaşım daha ona gidiyor, iyi bi doktor.Kızlar İstanbul Avrupa yakasında olan var mı doktor olarak nereyi kimi tercih edeceksiniz ya da ediyorsunuz gidip memnun kalanlar yazabilir mi
Ben de o zaman göremedim . Hcg değeri 2.000 sen fazla olması gerekiyor. 4900lerde doktor vajinal baktı gördüBugün 4+5 oldum. Sabah ilk randevum vardı. Keseyi gördü ama çok küçükmüş. Fakat içte mi dışta mı tam anlayabilmek için pazartesi ye tekrar gün verdi. Erken zamanda bunu görememek normal mi acaba,?
Ben happy mom ve Banu çiftçiKızlar hangi gebelik uygulamasını kullanıyorsunuz? Ben sprout u indirdim ama gün gün gelişme yazmıyor, haftalık gibi. Sizinkiler nasıl