2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Kızlar vanda yaşayan var mı aranızda? Orda doktor önerisi yapabilecek biri var mı? İyi bir doktor arıyorum. Geçen gittiğim doktoru hiç beğenmedim.

Inşallah canim rabbim hepimize sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin inşallah ❤

Kızlar İstanbul Avrupa yakasında olan var mı doktor olarak nereyi kimi tercih edeceksiniz ya da ediyorsunuz gidip memnun kalanlar yazabilir mi

Ben Van'da yaşıyorum emine var lokman hekim de ben ona gidiyorum çok memnunum
Kuzum ben ondan hiç memnun kalmadım. Hiç ilgilenmedi, 2 kez baktı karından kese göremedi. Direk dış gebelik olabilir dedi. Oysa bana bazen karından gözükmez gel alttan bakalım demesi lazımdı. Soracağım çok şey vardı korkudan üzüntüden hiçbirini soramadım, unuttum. Başka doktor arıyorum o yüzden merkezde misin sen?

Kızlar İstanbul Avrupa yakasında olan var mı doktor olarak nereyi kimi tercih edeceksiniz ya da ediyorsunuz gidip memnun kalanlar yazabilir mi
Benim arkadaşım Bağcılar Medipolde doğum yaptı, doktorundan memnundu. İlgilenirseniz ismini öğrenebilirim.
Ben Anadolu yakasında yaşıyorum. Önceki doktoruma ilk muayeneye gideceğim. Her şey yolunda giderse, doğuma kadar onunla inşallah

Öğrenirsen sevinirim canım

Anadolu yakasinda nereye gidiyorsun canım

Evet canım merkezdeyim ben. Bende görmediği halde gebelik var inşallah dedi pazartesiye gün verdi. Hatice var aynı yerde ona göründün mü

Evet canım merkezdeyim ben. Bende görmediği halde gebelik var inşallah dedi pazartesiye gün verdi. Hatice var aynı yerde ona göründün mü
O da bir arkadaşımı bebeğinde down var, bağırsağında yapışıklık var, parlama var diye öyle korkutmuş ki, kız başka doktora göründü. Hiçbir şeyi yok bebeğin, sapa sağlam. Herkese farklı oluyor sanırım doktorlar.

Muhtemelen öyledir. Çünkü Hatice de bana hiç iyi gelmedi üç defa gittim her seferinde ayrı hüsran. En sonunda eşime tüp bebekle bile çocuğun olmaz demiş

Anadolu yakasında hangi hastane ve doktor?

Öğrenirsen sevinirim canım
Elif Çiler Eren'miş adı. İsterseniz siz de araştırın.
Anadolu yakasinda nereye gidiyorsun canım

Anadolu yakasında hangi hastane ve doktor?
Koşuyolu Medicanada Banu Öndeş var. Banu hanımın bilgisi, etik anlayışı ve güleryüzü sayesinde güzel bir hamilelik ve doğum geçirdim ve onun kararlarına her zaman güvendim.
İsterseniz araştırın. Kısmetse ona gideceğim.

Bugün 4+5 oldum. Sabah ilk randevum vardı. Keseyi gördü ama çok küçükmüş. Fakat içte mi dışta mı tam anlayabilmek için pazartesi ye tekrar gün verdi. Erken zamanda bunu görememek normal mi acaba,?
Ben de o zaman göremedim . Hcg değeri 2.000 sen fazla olması gerekiyor. 4900lerde doktor vajinal baktı gördü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…