2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Benim de 4+6 da vajinalden gördü. 9 gün sonraya randevum var. Benim tüp bebek ve kanında pıhtılaşma var. Eğer sizin doğal gebelik ise sorun yoksa geç değil bence .
Hımm anladım. Pıhtılaşma için hamilelik döneminde ve sonrasında bi dönem ilaç kullandırılıyor heralde

kizlar gunaydinn.dun gece ve bu sabah kahverengi akintim oldu.agrim yok progestan aldim alttan uzandim simdi.sizde de boyle akinti oluyor mu? doktora gitsem ekstra bisey yapmaz diye gitmiyorum daha kese bile olusmadi sonucta.
Bizim bi akrabanın hep oldu o şekilde progestan kullandı hamilelik sonuna kdr. Hatta bi keresinde adetten daha fazla kanaması oldu ama bebek sağlıklıydı. Korkulacak bişi yok inşallah

Bana da 4+5 de vajinal den gördü 20 gün snr gel dedi bende geç diye düşünüyorum.
Ben dayanamadım söylediği tarihten 5gun önceye aldım bir de benim karnından bakinca hemen görmüştü erkene aldım eğer derse 5gun sonra bidaha giderim napiyim çok uzun beklemek istemedim okadar :)

5+0 ve 5+6 arasında ölçüm yapan arkadaş varsa beta ve progesteron değerlerini paylaşabilir mi? Benim 26000 ve 17,5 :/
İçime bir sıkıntı düştü

5+0 ve 5+6 arasında ölçüm yapan arkadaş varsa beta ve progesteron değerlerini paylaşabilir mi? Benim 26000 ve 17,5 :/
İçime bir sıkıntı düştü
Ben 4+3 deki kn sonucuma göre hesapladığımda 5+0 da beta değerim 4400 civarında olucak. Yumurtlamam da tam zamanında oldu geç döllenme değil. Sizin beta değeriniz düşük değil bence.

Ben 4+3 deki kn sonucuma göre hesapladığımda 5+0 da beta değerim 4400 civarında olucak. Yumurtlamam da tam zamanında oldu geç döllenme değil. Sizin beta değeriniz düşük değil bence.
Belirtilerim son günlerde neredeyse tamamen geçti, prıgesteron da sınıra yakın çıkınca endişelendim

Ben dayanamadım söylediği tarihten 5gun önceye aldım bir de benim karnından bakinca hemen görmüştü erkene aldım eğer derse 5gun sonra bidaha giderim napiyim çok uzun beklemek istemedim okadar :)
Bende 1 hafta öncesinde aldım eğer dayanamazsm giderim dayanırsam zamanında giderim

Merhaba kızlar. Ben de yeni geldim. Geçen pazartesi günü kontrole gittim kan testinde çıktı ama iki defa bakmasına rağmen kese görğnmedi. Pazartesiye yine gün verdi. Çok Korkuyorum ya kimyasal gebelikse diye

Baktı da ben sormayı akıl edemedim. Eve geldikten sonra aklıma geldi. Ultrasondan baktığında daha dört haftalıktı. Ondan olabilir mi acaba
Dün akşam ben de doktora gittim 4+4tü kese değil ama nokta gibi bir şey göründü. Dünden beri kahve rengi akıntım var diye bir sürü ilaç verdi. Ben kimyasal yaşadım, değerim 24tü. Bunda hafif lekelenme olmasına rağmen 151 çıktı. Yine de çok korkuyorum. Bende daha çok küçükler tek yapmamız gereken beklemek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…