2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Kızlar bende bugün tam 4 haftalık oldum ilk adet günümdü adetime 3 gün kala beta hcg 65 di yarın kan vercem bakalım kaç çıkıcak sizinde adet olacakmış gibi sancılarınız varmı

Kızlar bende bugün tam 4 haftalık oldum ilk adet günümdü adetime 3 gün kala beta hcg 65 di yarın kan vercem bakalım kaç çıkıcak sizinde adet olacakmış gibi sancılarınız varmı
benim sadece aşırı bel ağrım vardı o zaman

Kızlar birdi benim progesteron seviyem 27 okuduğuma göre kimyasal gebeliklerde progestereyon seviyesi 25 altı oluyormuş bu konuda fikirleriniz nedir

Kızlar birdi benim progesteron seviyem 27 okuduğuma göre kimyasal gebeliklerde progestereyon seviyesi 25 altı oluyormuş bu konuda fikirleriniz nedir
Canım benim 17 çıkmıştı keseyi görmeye gittiğimde. Kimyasal da geçiriyorum şükür. Doğru bilgi olmayabilir.

Yaş 26 ilk çocuğum sat 30 Aralık tüp bebek ile hamile kaldım transfer tarihim 13 Ocak 25 ocakta ogrendim betada

İnşallah beta değeriniz iyidir. Tabi ki doktorlar daha iyi bilir ama doktor olmaları hata yapmayacakları anlamına gelmiyor maalesef. Umarım doktor boşuna telaşlandırmıştır. Umarım kalp atışlarını en kısa zamanda duyarsınız

Kesin olarak değil zaten yani 25 altı olanlarda dış gebelik olmak ihtimali daha yüksek oluyormuş
Beta artışı için 2.kan vermeye gittiğimde progesteron 40 di güzel demişti doktorum anlamamıştım hiç bişey nedir diye de araştırmadım açıkça

Pazartesi betam 600 dü yarın sanırım 3000 e yalın olur çok merak ediyorjm sabahtan gideceğim

Kizlar ben 2subatta keseyi gördüm doktorum 23subata gel dedi kalp atışı için. Çok geç değil mi? Siz hep 1hafta 10gun sonra filan gel ddiler demişsiniz. Daha erkene randevu alsammi?

Kızlar merhaba benim reglim 3 gün gecikti dünden beri yaptığım testler çok silikti ihtimal vermedim bu sabah kan verdim 44.32 çıktı beta sonucum 2 gün sonra yine progesteron ve beta baktiricam ayni zamanda pıhtılaşma sorunum var kan sulandırıcı kullanıyorum ama iğne de olmam gerek bu konuda endişeliyim 2 buçuk yıl önce kürtaj oldum sonrasinda gebelik elde edemedim 2 kez aşılama da yaptirdim sonuç negatifti şimdi beta değerim de düşük geliyor günü geçti çünkü sizce nasil değerim iğneye 2 gün sonraki değerlere göre karar verilecek sanırım.

Kizlar ben 2subatta keseyi gördüm doktorum 23subata gel dedi kalp atışı için. Çok geç değil mi? Siz hep 1hafta 10gun sonra filan gel ddiler demişsiniz. Daha erkene randevu alsammi?
Ultrasonla mı baktı doktorun yoksa alttan muayene mi? Alttan baktıysa net emin olmak için uzun aralık vermiş olabilir
Geç döllenmeyse eğer değerin başta düşük çıkıyor olabilir canım. Sen düzgün artış varmı onu takip et, sayılara takılma fazla

sali 44 olan degerim bu gece ayni saatte 107 olmus kizlar❤ cok mutlu oldum. pazartesi tekrar verecegim ins. 2000 lere yaklasincada kese icin doktora randevu alacagim.insallah bu seferki gebeligim saglikli olucak.onceki dusuklerimden farkli olarak bu donemde hamilelik belirtilerim cok fazla bu yuzden de cok umutluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…