2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Kızlar bende gebelik reflüsü başladı 😕 Bata bir hafta kala, midede acı su, boğazda asit ve yanma başladı. Sonrasında da nerdeyse iki günde bir devam etti. Bu sabah 4 te acı su gelmesi ile uyandım ve gün boyu hiç geçmedi, bişey de yiyemedim. Dr a mesaj attım, rennie şurup verdi, yemeklerden yarım saat önce içmek için. Akşam yemeği öncesi içtim ama çok da etkili olmadı gibi. Sanırım benim gebelik böyle geçecek 🥲

Ultrasonla mı baktı doktorun yoksa alttan muayene mi? Alttan baktıysa net emin olmak için uzun aralık vermiş olabilir

Geç döllenmeyse eğer değerin başta düşük çıkıyor olabilir canım. Sen düzgün artış varmı onu takip et, sayılara takılma fazla
Yok canm direk karnimdan bakıp gördü alttan değil. 27aralik sat zaten dediği zaman gidersem 8.haftamda olucam yani baya geç degilmi. 6.haftada cagrilan bile var aklım karıştı .

Yok canm direk karnimdan bakıp gördü alttan değil. 27aralik sat zaten dediği zaman gidersem 8.haftamda olucam yani baya geç degilmi. 6.haftada cagrilan bile var aklım karıştı .
Genelimizi keseyi gördükten 10 gün sonra çağırdı dr lar. Beklemek istemiyorsan İstersen erkene al canım, ya da dr a mesaj at daha erken kalp atışını duyma ihtimalim varmı, daha erken gelmek istiyorum de

Sivilce artışı yaşayan var mı?
Ergenliğimde ben böyle sivilce görmedim mahvoldu yüzüm her sabah en az 4 taneyle uyanıyorum gün içinde de yeni ikitane falan çıkıyor. Umarım hamileliğimin sonunda insanların beni tanıyabileceği halde olurum.

Kızlar merhaba benim reglim 3 gün gecikti dünden beri yaptığım testler çok silikti ihtimal vermedim bu sabah kan verdim 44.32 çıktı beta sonucum 2 gün sonra yine progesteron ve beta baktiricam ayni zamanda pıhtılaşma sorunum var kan sulandırıcı kullanıyorum ama iğne de olmam gerek bu konuda endişeliyim 2 buçuk yıl önce kürtaj oldum sonrasinda gebelik elde edemedim 2 kez aşılama da yaptirdim sonuç negatifti şimdi beta değerim de düşük geliyor günü geçti çünkü sizce nasil değerim iğneye 2 gün sonraki değerlere göre karar verilecek sanırım.
Benzer şeyler yaşamışız ben de 45 ile öğrendim. Moralinizi yüksek tutun. İnş sıkı tutunup beta yükselecektir. Önemli olan iki katı artması.

Genelimizi keseyi gördükten 10 gün sonra çağırdı dr lar. Beklemek istemiyorsan İstersen erkene al canım, ya da dr a mesaj at daha erken kalp atışını duyma ihtimalim varmı, daha erken gelmek istiyorum de
Erkene alicam sabredemicem zaten heralde çok uzak tarih çünkü merak ediyorum günler zor geçiyor😊

kizlar gunaydinn.dun gece ve bu sabah kahverengi akintim oldu.agrim yok progestan aldim alttan uzandim simdi.sizde de boyle akinti oluyor mu? doktora gitsem ekstra bisey yapmaz diye gitmiyorum daha kese bile olusmadi sonucta.

kizlar gunaydinn.dun gece ve bu sabah kahverengi akintim oldu.agrim yok progestan aldim alttan uzandim simdi.sizde de boyle akinti oluyor mu? doktora gitsem ekstra bisey yapmaz diye gitmiyorum daha kese bile olusmadi sonucta.
Canım kan değerlerine kendin takip et doktora gitmesende

Canım kan değerlerine kendin takip et doktora gitmesende
evet canim ediyorum 2 gunde 44 ten 107 ye cikti.bidaha pazartesi vericem.sonrada persembe ( acildeki doktorun nobeti bu sekilde onla takip ediyoruz) sonraki cumarteside doktora gidicem kese icin.

evet canim ediyorum 2 gunde 44 ten 107 ye cikti.bidaha pazartesi vericem.sonrada persembe ( acildeki doktorun nobeti bu sekilde onla takip ediyoruz) sonraki cumarteside doktora gidicem kese icin.
Anladım canım.ilk günler kahverengi akıntı gelmesi normal.hatta ben hamile olabileceğimi öyle anlamıştım:KK14:

Anladım canım.ilk günler kahverengi akıntı gelmesi normal.hatta ben hamile olabileceğimi öyle anlamıştım:KK14:
sali gunu gelmisti ilk yerlesme dedim.bidaha olmamisti 3 gun bugun sonra biraz daha yogun oldu.ama agrim yok.bide göğüslerim hala cok hassas ve kafami kaldiramiorum sersem gibiyim.bu iyiye isarettir die umut ediyorum🙏

X