- 5 Aralık 2019
- 79
- 108
İnşaellah tutunurlar hayırlı ve sağlıklı bir şekilde gelirler. Benim eşimde sperm düşüklüğü vardı. 4 milyondu ve hareketli sperm sıfırdı. Bu durum bizim için bir mucize. O yüzden korkuyorum sonra diyorum bu kadarını yaşatan dahasını da nasibinde varsa yaşatır. KarmakarışığımDün akşam ben de doktora gittim 4+4tü kese değil ama nokta gibi bir şey göründü. Dünden beri kahve rengi akıntım var diye bir sürü ilaç verdi. Ben kimyasal yaşadım, değerim 24tü. Bunda hafif lekelenme olmasına rağmen 151 çıktı. Yine de çok korkuyorum. Bende daha çok küçükler tek yapmamız gereken beklemek.
Bir de rahim duvarı kalınlaşmış dedi bu da gebelik belirtisi oluyor sanırımDün akşam ben de doktora gittim 4+4tü kese değil ama nokta gibi bir şey göründü. Dünden beri kahve rengi akıntım var diye bir sürü ilaç verdi. Ben kimyasal yaşadım, değerim 24tü. Bunda hafif lekelenme olmasına rağmen 151 çıktı. Yine de çok korkuyorum. Bende daha çok küçükler tek yapmamız gereken beklemek.
Bende vajinal baktırdım hafif sağ kasık ağrım var bişey olmuş mudur ya çok korktum sizde bi ağrı oldu mu muayene sonrasıBenim de 4+6 da vajinalden gördü. 9 gün sonraya randevum var. Benim tüp bebek ve kanında pıhtılaşma var. Eğer sizin doğal gebelik ise sorun yoksa geç değil bence .
Ay tövbeler olsun ne yazmışım öyle, farkında değilim. Geçirmiyorum yazacaktım kuzum, telefon otomatik düzeltmiş. Allah korusun kuzum kimyasal falan değildir korkma. Değerim kötü olsa benim doktor mutlaka söylerdi. Hiç korkma sende.17 çıktığında mı kimyasal oldu canım, benim de 17 çıktı çok endişeliyim
Canım bana da karından baktı göremedi takvime göre 5+2yim. Vajinal baktırdım direk gördü. 4+3 dedi. Bazen karından gözükmeyebiliyor endişe etme.Merhaba kızlar. Ben de yeni geldim. Geçen pazartesi günü kontrole gittim kan testinde çıktı ama iki defa bakmasına rağmen kese görğnmedi. Pazartesiye yine gün verdi. Çok Korkuyorum ya kimyasal gebelikse diye
Aynısından bana da verdi canım 30 tablet olandan.Bana da folwo diye bir vitamin verdi onu kullanıyorum şimdilik
Bende muayene sonrası ağrı olmadı canım. Belki normal ağrındır, muayene ile alakası olmayabilir.Bende vajinal baktırdım hafif sağ kasık ağrım var bişey olmuş mudur ya çok korktum sizde bi ağrı oldu mu muayene sonrası
Canım Kana gün aşırı bakılıyor. 25 ocak ,27 ocak,29 Ocak önemli olan yüzde 60 dan fazla artması. Her zaman iki katı olacak diye bir şey yok.Kaçar gün sonra peki benimde dünden bugüne 50 olmuş daha
Vajinal ultrasonun zararı yok canım. Bebek de büyüyor kendine yer açıyor dinlenince geçmezse dr a danışabilirsiniz. Benim de ara ara kasık ağrım oluyor. Kanama olmadıkça korkma.Bende vajinal baktırdım hafif sağ kasık ağrım var bişey olmuş mudur ya çok korktum sizde bi ağrı oldu mu muayene sonrası
Aa dr a mı gittin canım, ne dedi peki. Ne ilacı verdi sana.Dün akşam ben de doktora gittim 4+4tü kese değil ama nokta gibi bir şey göründü. Dünden beri kahve rengi akıntım var diye bir sürü ilaç verdi. Ben kimyasal yaşadım, değerim 24tü. Bunda hafif lekelenme olmasına rağmen 151 çıktı. Yine de çok korkuyorum. Bende daha çok küçükler tek yapmamız gereken beklemek.
Canım dün öğlen kahverengi leke geldi, çok korktum. Hemen randevuyu akşama çektim. Doktor düşük riski var dedi progestan, kan sulandırıcı iğne verdi. Neyse ki leke azaldı. Beta da 151 çıktı iyi dedi. Yarın yine kan vereceğim beta yükselmişse iyi ilerler dedi, bakalım inşallah iyi olurAa dr a mı gittin canım, ne dedi peki. Ne ilacı verdi sana.
Adetten 2 gün önce canım.valla beta takibi yapmıyorum. hiç kendimi strese sokamam. olacağı varsa her türlü olur zaten bügün 4+4 oldum. haftaya 5+5 de doktora gideceğimCanım hangi gün yani adet günü mü 24 çıktı. Ben dün beta baktırdım da 151 çıktı. Gecikmenin 3. Günüydü. O yüzden merak ettim, şu an değerin kaç diyecektim
Hadi ya, çok geçmiş olsun tatlım. Lekelenme için normal diyordu doktorlar ama gitmen iyi olmuş demekki. Şimdi iyi gelir verdiği ilaçlar iyi ki gitmişsinCanım dün öğlen kahverengi leke geldi, çok korktum. Hemen randevuyu akşama çektim. Doktor düşük riski var dedi progestan, kan sulandırıcı iğne verdi. Neyse ki leke azaldı. Beta da 151 çıktı iyi dedi. Yarın yine kan vereceğim beta yükselmişse iyi ilerler dedi, bakalım inşallah iyi olur
Canm 4haftaliksa kese görünmemesi normal 5 ve 6 haftalarda görünüyor kese :)Baktı da ben sormayı akıl edemedim. Eve geldikten sonra aklıma geldi. Ultrasondan baktığında daha dört haftalıktı. Ondan olabilir mi acaba