- 21 Şubat 2011
- 466
- 1.015
Yok canm direk karnimdan bakıp gördü alttan değil. 27aralik sat zaten dediği zaman gidersem 8.haftamda olucam yani baya geç degilmi. 6.haftada cagrilan bile var aklım karıştı .Ultrasonla mı baktı doktorun yoksa alttan muayene mi? Alttan baktıysa net emin olmak için uzun aralık vermiş olabilir
Geç döllenmeyse eğer değerin başta düşük çıkıyor olabilir canım. Sen düzgün artış varmı onu takip et, sayılara takılma fazla
Genelimizi keseyi gördükten 10 gün sonra çağırdı dr lar. Beklemek istemiyorsan İstersen erkene al canım, ya da dr a mesaj at daha erken kalp atışını duyma ihtimalim varmı, daha erken gelmek istiyorum deYok canm direk karnimdan bakıp gördü alttan değil. 27aralik sat zaten dediği zaman gidersem 8.haftamda olucam yani baya geç degilmi. 6.haftada cagrilan bile var aklım karıştı .
Ergenliğimde ben böyle sivilce görmedim mahvoldu yüzüm her sabah en az 4 taneyle uyanıyorum gün içinde de yeni ikitane falan çıkıyor. Umarım hamileliğimin sonunda insanların beni tanıyabileceği halde olurum.Sivilce artışı yaşayan var mı?
Olabilir canım inşallah sağlıklı ilerler tek temennim buGeç döllenmeyse eğer değerin başta düşük çıkıyor olabilir canım. Sen düzgün artış varmı onu takip et, sayılara takılma fazla
Benzer şeyler yaşamışız ben de 45 ile öğrendim. Moralinizi yüksek tutun. İnş sıkı tutunup beta yükselecektir. Önemli olan iki katı artması.Kızlar merhaba benim reglim 3 gün gecikti dünden beri yaptığım testler çok silikti ihtimal vermedim bu sabah kan verdim 44.32 çıktı beta sonucum 2 gün sonra yine progesteron ve beta baktiricam ayni zamanda pıhtılaşma sorunum var kan sulandırıcı kullanıyorum ama iğne de olmam gerek bu konuda endişeliyim 2 buçuk yıl önce kürtaj oldum sonrasinda gebelik elde edemedim 2 kez aşılama da yaptirdim sonuç negatifti şimdi beta değerim de düşük geliyor günü geçti çünkü sizce nasil değerim iğneye 2 gün sonraki değerlere göre karar verilecek sanırım.
Erkene alicam sabredemicem zaten heralde çok uzak tarih çünkü merak ediyorum günler zor geçiyorGenelimizi keseyi gördükten 10 gün sonra çağırdı dr lar. Beklemek istemiyorsan İstersen erkene al canım, ya da dr a mesaj at daha erken kalp atışını duyma ihtimalim varmı, daha erken gelmek istiyorum de
17 çıktığında mı kimyasal oldu canım, benim de 17 çıktı çok endişeliyimCanım benim 17 çıkmıştı keseyi görmeye gittiğimde. Kimyasal da geçiriyorum şükür. Doğru bilgi olmayabilir.
Bana da 4+5 de vajinal den gördü 20 gün snr gel dedi bende geç diye düşünüyorum.Kizlar ben 2subatta keseyi gördüm doktorum 23subata gel dedi kalp atışı için. Çok geç değil mi? Siz hep 1hafta 10gun sonra filan gel ddiler demişsiniz. Daha erkene randevu alsammi?
Benim 4+5 te 14.8 Di progesteron doktor hiçbirşey demedi onun için. Endişelenilecek bir durum mu bu?Kızlar 5+5 de beta 25bin, progesteron 17 görünüyor, doktora haftaya gideceğim. Sizce nasıl, progesteron düşük mü
Benim 5+4 de 17 çıktı, endişelenecek bir şey olmayabilir sadece fikir almak istedim, rakam alt sınıra yakın geldiği içinBenim 4+5 te 14.8 Di progesteron doktor hiçbirşey demedi onun için. Endişelenilecek bir durum mu bu?
Benim de 4+6 da vajinalden gördü. 9 gün sonraya randevum var. Benim tüp bebek ve kanında pıhtılaşma var. Eğer sizin doğal gebelik ise sorun yoksa geç değil bence .Bana da 4+5 de vajinal den gördü 20 gün snr gel dedi bende geç diye düşünüyorum.
Canım kan değerlerine kendin takip et doktora gitmesendekizlar gunaydinn.dun gece ve bu sabah kahverengi akintim oldu.agrim yok progestan aldim alttan uzandim simdi.sizde de boyle akinti oluyor mu? doktora gitsem ekstra bisey yapmaz diye gitmiyorum daha kese bile olusmadi sonucta.
evet canim ediyorum 2 gunde 44 ten 107 ye cikti.bidaha pazartesi vericem.sonrada persembe ( acildeki doktorun nobeti bu sekilde onla takip ediyoruz) sonraki cumarteside doktora gidicem kese icin.Canım kan değerlerine kendin takip et doktora gitmesende
Anladım canım.ilk günler kahverengi akıntı gelmesi normal.hatta ben hamile olabileceğimi öyle anlamıştımevet canim ediyorum 2 gunde 44 ten 107 ye cikti.bidaha pazartesi vericem.sonrada persembe ( acildeki doktorun nobeti bu sekilde onla takip ediyoruz) sonraki cumarteside doktora gidicem kese icin.
sali gunu gelmisti ilk yerlesme dedim.bidaha olmamisti 3 gun bugun sonra biraz daha yogun oldu.ama agrim yok.bide göğüslerim hala cok hassas ve kafami kaldiramiorum sersem gibiyim.bu iyiye isarettir die umut ediyorumAnladım canım.ilk günler kahverengi akıntı gelmesi normal.hatta ben hamile olabileceğimi öyle anlamıştım
Bugün tekrar verdim kan sonucunu bekliyorum inşallah dediğiniz gibi olurBenzer şeyler yaşamışız ben de 45 ile öğrendim. Moralinizi yüksek tutun. İnş sıkı tutunup beta yükselecektir. Önemli olan iki katı artması.