2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Ayni durum bende de var. Sadece sol kasikta bende biraz tirsiyorum dr randevum da pazartesi zaman gecmiyor
Bende mecburen pazartesi ya da salı gideceğim doktora moralim baya bozuldu bir koltuktan diğerine yatıyorum bir yumruk var sanki

Bende mecburen pazartesi ya da salı gideceğim doktora moralim baya bozuldu bir koltuktan diğerine yatıyorum bir yumruk var sanki
Bebek hangi yumurtaliga tutunduysa orada agri olabilir diyorlar umarim oyledir insallah bir sknti olmadan ilerler morali yuksek tututalim

Kızlar günaydın.. Bugün 5+6 ile ilk doktor randevuma gideceğim. Acayip heyecanlıyım 10 gündür nasıl dayandım bilmiyorum :)) İnşallah güzel geçer, dua edin lütfen.
Kızlar bugün keseyi gördü 5 hafta 5 gunlükmüs.doktor 5.5 ml oldugunu söyledi bilmiyorum boyut iyi mi ama rahmin tam ortasında oluşmuş dedi. Henüz kalp atışı duyulmadı haftaya tekrar çağırdı.

Kizlar betanin 2 katindan cok daha fazla artmasi sorun mudur biliyor musunuz
Pztesi 850 iken bugun 5900lerde korkmali mıyım

Allah'a şükür geldi diye bence şükret. Çünkü bende birkaç ay olmadı yıllarca bekleyenler nasıl hiissediyordur bilmiyorum ama bana o birkaç ay yetti tüm hayatımı etkiledi cidden bebek isteyip olmaması çok zor bı durum. Allah'a şükür sağlıkli bebekler olsunlar bence olumlu yanlarindan bakmaya calis

Ne yaptınız ne dedi doktor

Yok canm direk karnimdan bakıp gördü alttan değil. 27aralik sat zaten dediği zaman gidersem 8.haftamda olucam yani baya geç degilmi. 6.haftada cagrilan bile var aklım karıştı .
Benimde sat 26 aralıkta. Bizde keseyim gördük doktor 8 gun sonraya randevu verdi ama kalp atışı duyamayiz sadece görebiliriz dedi. Doktorun belki duyalım diye gec vermistir

Kızlar sol kasığım ağrıyor böyle baskı gibi.. çok canım sıkılıyor dış gebelik mi acaba
Hayir neden dis gebelik olsun kotu düşünmeyin. Benimde solda hep agri var doktor cok normal dedi. Henuz yerleşme bile tam gerçekleşmemiş sakin olun

Slm kızlar benim bat 8 subatti bugün test yaptım ve mucizemi öğrendim 2 ayrı test yaptım ikisinde pozitif şükürler olsun 3+2 haftalık şuanda minigim
Hayırlı olsun canım, sağlıkla ilerlesin, sağlıkla kucağına al inşallah
Kızlar bende adetten 6 günce 21 ile öğrendim
Adetten 3 günce 65 di
Adetten 1 gün sonra yani 4 günde 495 olmuş çok mutluyum inşAllah bebeklerimize sağ salim kavuşuruz ❤
İnşallah sağ salim doğar canım, hayırlı uğurlu olsun
Canım hiç korkma, endişelenme. Biraz başta zorlanırsın ama sonra çok rahat edersin. Birlikte büyürler, birbirlerine arkadaş kardeş olurlar çok güzel birşey. Allah yardım eder mutlaka, sağlıkla kucağına al hayırlı olsun

Dayanamadım gün gittim canım düşük riski var dedi ilaç verdi, betam da 151 çıktı iyi dedi. İnşallah sorunsuz ilerler
5 yasinda bir kızım var. Kizimda hiçbir sorun yaşamadım sonrasonda bir bos gebelik ve kalp atışı duran ikizlerim oldu. Simdi yeniden hamileyim ve gerçekten sakin olmak beklemekten başka çaremiz yok. Tabi ki önlemleri almak önemli ama eger olmuyorsa olmuyor. Instagramda dijitalebe Şule var onu takip edin kafanıza takılanlar sorun guzel cevaplar veriyor

Canım Kana gün aşırı bakılıyor. 25 ocak ,27 ocak,29 Ocak önemli olan yüzde 60 dan fazla artması. Her zaman iki katı olacak diye bir şey yok.
Ben biraz tedirginim bugün yine baktirdim uzun zaman olunca bir kürtajım var tam tüp bebeğe gidelim dediğimiz zaman diliminde böyle bir şey yaşayınca şaşırdım işin aslı çok sağ ol

Hepsini birden yaşadım sırayla :) doğum izinden döneli 7 ay oldu henüz is yerime, tekrar hamileyim desem kesin çıkarırlar herhalde onu da geçtim 3 ü de minik minik nasil bakarim bilmiyorum. Hamileliği kan sulandırici iğne ve ilaçlarla gecirenlerdenim bir yandan, Allahim sonumuzu hayret

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…