2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Kızlar kahverengi bir akıntı geldi kan değil, çok az geldi, internette normal yazıyor, başına gelen var mı 4+4üm yarın doktor kontrolüm var ilk defa

Kızlar kahverengi bir akıntı geldi kan değil, çok az geldi, internette normal yazıyor, başına gelen var mı 4+4üm yarın doktor kontrolüm var ilk defa
canım normaldir bebiş yer açıyor kendine yarın gidince mutlaka söyle ama

Ay ne bileyim ya 9 ay öncesinden bir kimyasalım var diye korktum ama o normal kanama gibi gelmişti inşallah bir sorun yoktur
Kimyasal direk adet gibi oluyor canm .. benim oğlumda 9 ay kahverengi akıntılik kesilmedi . İnanmazsin belki her ay adet gününde kahverengi akıntı oldu

Kimyasal direk adet gibi oluyor canm .. benim oğlumda 9 ay kahverengi akıntılik kesilmedi . İnanmazsin belki her ay adet gününde kahverengi akıntı oldu
Yaaa yüreğime su serptin kuzum İnşallah benimki de öyledir, sorun olmasın da isterse her ay gelsin

Ben haftaya cumartesi 5+5 oluyorum keseyi görürüm inşallah bu beta degeriyle

HİÇ KORKMA. dinlenınce geçmeyen kanama ve ağrılı kanama yoksa sorun değil.
Yok kuzum çok şükür ağrı yok, inşallah yarın doktor iyi haberler verir, 9 ay önceden bir kimyasalım var diye zaten bu hamileliğime de sevinemedim, insan hep bir sorun çıkacak zannediyor Biliyorum daha ağır şeyler geçiren kadınlarımız var, ama işte insan hep kendi sorununu en kötüsü sanıyor

Sağlıkla kucağınıza alın insallah. Karından mı duydunuz kalp atışını bende Cumartesi gideceğim de heyecanlıyım insallah duyarım
Evet karindan, kese de karindan görünüştu, insallah duyarsinkac haftalık oluyor

Kızlar siz beta kacken keseyi gördünüz. Hesaplarıma göre hafta içi pazartesi betam en az 1600 lerde olur aksilik çıkmazsa Çarşamba da 3000 ni geçmiş olur hangi gun gideyim doktora ona göre randevu Alicam ilk defa gidicem

Kot pantolon kasıklarımı sıkıyor
Ay benim de ya kilo aldığımı sanmıyorum ama vücut yağlanıyor galiba, bebişe iyi hizmet edebilmek için
Ay ne bileyim ya 9 ay öncesinden bir kimyasalım var diye korktum ama o normal kanama gibi gelmişti inşallah bir sorun yoktur
İnşallah her şey yolundadır, iyi haberleri alırsınız. Denildiği gibi her kanama ya da leke kötü şeylerin habercisi değil
İnsana yaşadığı kadarı ağır geliyor. Ben de düşük yaşadım. O korku hala beni de yokluyor, izin vermemeye çalışsam da. İnsanız nihayetinde duygularımızı baskılamak ve sadece mantıkla hareket etmek kolay olmuyor. Hele de hamile halimizle

Bu arada ben bugün 5+2yim. Hamileliği annemlerin yanına memlekete geldiğimde öğrendim. Haftaya İstanbula dönene kadar doktora gitmeyi düşünmüyorum. Eşimin haberi bile yok daha yüz yüze söylemek istedim. Doktora gidene kadar 6+4 olacak herhalde. İnşallah geç olsa da güzel haberlerle geleceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…