- 21 Şubat 2011
- 466
- 1.015
Canım bana dr adet kanaması gibi olmadığı sürece normal dedi. Olabilirmiş yaniKızlar kahverengi bir akıntı geldikan değil, çok az geldi, internette normal yazıyor, başına gelen var mı 4+4üm yarın doktor kontrolüm var ilk defa
Bir sorun olmadigi surece en guzeli beklemek insallah tek seferde kalp atisini duyarsin saglikla gelir bebişAy benim de yakilo aldığımı sanmıyorum ama vücut yağlanıyor galiba, bebişe iyi hizmet edebilmek için
İnşallah her şey yolundadır, iyi haberleri alırsınız. Denildiği gibi her kanama ya da leke kötü şeylerin habercisi değil
İnsana yaşadığı kadarı ağır geliyor. Ben de düşük yaşadım. O korku hala beni de yokluyor, izin vermemeye çalışsam da. İnsanız nihayetinde duygularımızı baskılamak ve sadece mantıkla hareket etmek kolay olmuyor. Hele de hamile halimizle
Bu arada ben bugün 5+2yim. Hamileliği annemlerin yanına memlekete geldiğimde öğrendim. Haftaya İstanbula dönene kadar doktora gitmeyi düşünmüyorum. Eşimin haberi bile yok dahayüz yüze söylemek istedim. Doktora gidene kadar 6+4 olacak herhalde. İnşallah geç olsa da güzel haberlerle geleceğim
Ben de yaşıyorum su an canımKızlar kahverengi bir akıntı geldikan değil, çok az geldi, internette normal yazıyor, başına gelen var mı 4+4üm yarın doktor kontrolüm var ilk defa
Bildiğim kadarıyla yoktu ilk bebeğim düştü önlem amaçlı vermistiPıhtılaşma sorununuz varmıydı
Kalp atısında değerden ziyade zaman önemli diye biliyorum senin saymana göre 5. Haftada olmaması normalKızlar merhaba dün yazmıştım düşük tehlikesi için bugün gittim doktora kese büyümüş şuan 17mm içinde çok minik bebeği gördüm dedi doktor etrafında kanama var dedi progestan kullanıyorum onun için. Yalnız beta hcg bakalım dedi 27700 çıktı doktor bu değerde kalp atışı olması gerekirdi dedi iki gün sonra tekrar bakıcaz değer artıyormu diye sizin beta kaçken duyulmuştu kalp atışışuan 5+4 haftalık ama ultrasonda 6+1 görünüyor
Anladım geçmiş olsun Allah bidaha hiçbirimize de yaşatmasınBildiğim kadarıyla yoktu ilk bebeğim düştü önlem amaçlı vermisti
Yaaa öyle mi, yeni mi söyledi bunuCanım bana dr adet kanaması gibi olmadığı sürece normal dedi. Olabilirmiş yani
Yaaaa ciddi misin ne zaman başladıBen de yaşıyorum su an canım
Doktorun boş yere stres yaptırmış canım kalp atışı için önemli olan haftan. Bence doktorunu değiştir canmKızlar merhaba dün yazmıştım düşük tehlikesi için bugün gittim doktora kese büyümüş şuan 17mm içinde çok minik bebeği gördüm dedi doktor etrafında kanama var dedi progestan kullanıyorum onun için. Yalnız beta hcg bakalım dedi 27700 çıktı doktor bu değerde kalp atışı olması gerekirdi dedi iki gün sonra tekrar bakıcaz değer artıyormu diye sizin beta kaçken duyulmuştu kalp atışışuan 5+4 haftalık ama ultrasonda 6+1 görünüyor
Kalp atısında değerden ziyade zaman önemli diye biliyorum senin saymana göre 5. Haftada olmaması normal
Aslında doktoruma çok güveniyorum özel ztn arkadaşlarımda hep onda doğum yaptı ama kafam karıştı yani beta bu kadar neden yüksek çıkıyor iki gün önceye göre kese normal büyümüş bakıldığında içinde 1mm bebek görünüyor da dedi kalbi dursa neden büyüsünDoktorun boş yere stres yaptırmış canım kalp atışı için önemli olan haftan. Bence doktorunu değiştir canm
Keseyi 5+1 de karından gördük şükür randevuyu 6+1 e verdi insallah görürüz kalp atışlarını da. Bir sürü de kan testi verdi. Testlere mi bakacak yoksa kalp atışı İçin mi çağırdı sormayı unuttum o an.Evet karindan, kese de karindan görünüştu, insallah duyarsinkac haftalık oluyor
Testlere de bakar tabii, ama önemli olan. suan. kalp atisini duymakKeseyi 5+1 de karından gördük şükür randevuyu 6+1 e verdi insallah görürüz kalp atışlarını da. Bir sürü de kan testi verdi. Testlere mi bakacak yoksa kalp atışı İçin mi çağırdı sormayı unuttum o an.
6+1 de duyulur insallahTestlere de bakar tabii, ama önemli olan. suan. kalp atisini duymak
insallah6+1 de duyulur insallah
Benim ilk gebeliğim tecrübesizim o yüzünden endişeliyiminsallahduyulmasa da endise etme dollenme ile alakalk sonraki haftalarda duyulan çok var, benim ilk oglumds 8.haftada ikincide 7.hafta da bunda 6+2 de duyuldu
En guzel tecrubelerle insallahBenim ilk gebeliğim tecrübesizim o yüzünden endişeliyim
Aynen kuzu yeni dedi. Ben 5+4 te gittim doktora 3 gün önce. Normal bunlar dediYaaa öyle mi, yeni mi söyledi bunuİnşallah öyledir be kuzum bu annelik duygusu insana ele geçirince çok tuhaf oluyoruz İnan banyo yapmaya korkuyorum ılık suyla hızlıca yıkanıp çıkıyorum inşallah korkulacak bir şey yoktur