- 14 Ekim 2020
- 3.614
- 6.961
Ahh ah benimki çok şımarık ablası, durduramıyoruzTon balığı sorun değilde diğerlerine dikkat etmek lazım azıcık fazla önlem Almak lazım hamile olmasakta çünkü onlarada yazık bizim yüzümüzden böyle hasta olmayı hak etmiyorlar
Bir önceki gebeliğimde kullandım 1 kutu. Bıraktım iğne kullanmadım hiç.Kızlar benim gibi pıhtılaşma problemi olan var mı ? Ben gebelik düşünmeden önce başladım coraspirin e şuan hala devam ediyorum . Yarın ilk randevum var inşallah görürüz keseyi ve bu sefer inşallah herşey yolundadırİki kaybım var aranızda benim gibi olup kullanan varmı coraspirini ? İğneye geçen varmı ?
Canım happy Mom ve Banu çiftçiyi indirdim benKızlar hangi gebelik uygulamasını kullanıyorsunuz? Ben sprout u indirdim ama gün gün gelişme yazmıyor, haftalık gibi. Sizinkiler nasıl
Canım bişey dicem de doktorun saçmalamış keseyi gorupte yerini diyememek de ne bilimBugün 4+5 oldum. Sabah ilk randevum vardı. Keseyi gördü ama çok küçükmüş. Fakat içte mi dışta mı tam anlayabilmek için pazartesi ye tekrar gün verdi. Erken zamanda bunu görememek normal mi acaba,?
Sağol tatlım, ikisini de indirdim şimdiCanım happy Mom ve Banu çiftçiyi indirdim ben
Evet canım benim de iki kaybım var. Ben kullanıyorum ek olarak da kan sulandırıcı iğne de kullanıyorum. Dün keseyi gördük bizde. İnş kalp atışını da duyarız. Dr un iğneyi gerekli görürse verir sana da.Kızlar benim gibi pıhtılaşma problemi olan var mı ? Ben gebelik düşünmeden önce başladım coraspirin e şuan hala devam ediyorum . Yarın ilk randevum var inşallah görürüz keseyi ve bu sefer inşallah herşey yolundadırİki kaybım var aranızda benim gibi olup kullanan varmı coraspirini ? İğneye geçen varmı ?
Canım ben de dün dr kontrolümde keseyi gördüm. Daha çok küçük haftaya kalp atışı için gideceğiz. Sat 31 Aralık yaşım 32 daha önce iki kaybım var. Başarısız aşılama ve tüp bebek denemem oldu. Bu gebeliğimde tüp bebek tedavisi ile oldu. Dua bekliyorum ben de herkesten. İnş hep beraber sağlıkla kucaklarımıza alırız.Ahh ah benimki çok şımarık ablası, durduramıyoruzRabbim hepimizin bebeklerini korusun inşallah
Maaşallah çok şükür canım keseyi görmüşsünKızlar ben de bugün ilk kontrole gittim. Çok şükür karından ultrasonda kese göründü10 gün sonra kalp atışı için çağırdı. Şuan 4+6 olarak söylediler. Insallah hepimiz için sağlıkla ilerler bu süreç Doktorumun beslenme konusundaki tavsiyeleri; olabildiğince organik beslenmek, yumurta, günde 2 bardak süt, ev yoğurdu, mevsiminde sebze ve meyve tüketimi, haftada 2 gün balık 2 gün et, kabuklu ceviz, badem, bol su tüketmek. Uzak durulması gerekenler ise paketli, hazır, dondurulmuş veya konserve gıdalar, şeker tüketimini sınırlamak, çay ve kahve mümkünse hiç icme dedi. Fiziksel olarak zorlayıcı hareketlerden kaçinmami soyledi. Herkesçe bilinen ama çok da uygulanmayan şeyler Sizler de doktor tavsiyelerinizi paylaşırsanız herkes faydalanır
Benimde boyum kısa. Yemek yedikçe göbek çıkıyor sanki 3 aylıkGöbeğim çok çabuk çıkıyor benim bunda da 10. Haftada çıkacak kesin boyumda kisA
Ben hamilelik takibi diye birşey kullanıyordum ama değiştireceğim.Kızlar hangi gebelik uygulamasını kullanıyorsunuz? Ben sprout u indirdim ama gün gün gelişme yazmıyor, haftalık gibi. Sizinkiler nasıl
Bende bakayım bunlara dediğin iyi oldu canımCanım happy Mom ve Banu çiftçiyi indirdim ben
Canım inşallah kalp atışını duyarsın güzelce. Rabbim kayıplarının yerine sana bu bebişi hediye etmiştir inşallah. Sağlıkla kucağına al, dualarım seninleCanım ben de dün dr kontrolümde keseyi gördüm. Daha çok küçük haftaya kalp atışı için gideceğiz. Sat 31 Aralık yaşım 32 daha önce iki kaybım var. Başarısız aşılama ve tüp bebek denemem oldu. Bu gebeliğimde tüp bebek tedavisi ile oldu. Dua bekliyorum ben de herkesten. İnş hep beraber sağlıkla kucaklarımıza alırız.
hangi genleriniz acaba ogrenebilirmiyim? keseyi gorunce dedi doktor bana igne icinEvet canım benim de iki kaybım var. Ben kullanıyorum ek olarak da kan sulandırıcı iğne de kullanıyorum. Dün keseyi gördük bizde. İnş kalp atışını da duyarız. Dr un iğneyi gerekli görürse verir sana da.
Ben çok anlamıyorum heterozigotum ben. Tüp bebek olduğu için ben hem iğne hem hap alıyorum.hangi genleriniz acaba ogrenebilirmiyim? keseyi gorunce dedi doktor bana igne icin
Haha inşallah öyledirCanım bişey dicem de doktorun saçmalamış keseyi gorupte yerini diyememek de ne bilim
benimde sağ kasığım da var ara ara oluyor.Kızlar bana bu defa bir sabır gelmiş inat ettim kalple keseyi bir kerede öğrenecem
O değil de sol kasığımda bir ağırlık var sanki bazen ufak ağrıyor sizde böyle olan var mı
Keseyi gördünüz mü siz inşallah dış gebelik değildirbenimde sağ kasığım da var ara ara oluyor.
ben daha 3 gün önce öğrendim canım. kötüyü çağırma canım. ben ilk çocuğumda da sadece sağ kasığım ağrırdıKeseyi gördünüz mü siz inşallah dış gebelik değildir