Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım normaldir bebiş yer açıyor kendine yarın gidince mutlaka söyle amaKızlar kahverengi bir akıntı geldi kan değil, çok az geldi, internette normal yazıyor, başına gelen var mı 4+4üm yarın doktor kontrolüm var ilk defa
Ay ne bileyim ya 9 ay öncesinden bir kimyasalım var diye korktum ama o normal kanama gibi gelmişti inşallah bir sorun yokturcanım normaldir bebiş yer açıyor kendine yarın gidince mutlaka söyle ama
Kimyasal direk adet gibi oluyor canm .. benim oğlumda 9 ay kahverengi akıntılik kesilmedi . İnanmazsin belki her ay adet gününde kahverengi akıntı olduAy ne bileyim ya 9 ay öncesinden bir kimyasalım var diye korktum ama o normal kanama gibi gelmişti inşallah bir sorun yoktur
Yaaa yüreğime su serptin kuzum İnşallah benimki de öyledir, sorun olmasın da isterse her ay gelsinKimyasal direk adet gibi oluyor canm .. benim oğlumda 9 ay kahverengi akıntılik kesilmedi . İnanmazsin belki her ay adet gününde kahverengi akıntı oldu
İlk başlarda kontrollü ol canım ilişkiden de kaćin mutlakaYaaa yüreğime su serptin kuzum İnşallah benimki de öyledir, sorun olmasın da isterse her ay gelsin
cok guzel artmisKızlar salı günü beta 165 di bugün baktırdım 387 çıkmış güzel değil mi artış
Evet canım tam 2 katı çok güzel darısı başıma bende yarın kan verecegimKızlar salı günü beta 165 di bugün baktırdım 387 çıkmış güzel değil mi artış
Görürsün insallah ben 5+2 de gordum, bugunde kalp atisini duyduk, darisi sizlereBen haftaya cumartesi 5+5 oluyorum keseyi görürüm inşallah bu beta degeriyle
Teşekkür ederim inşallah bende yarın görürümEvet canım benim de iki kaybım var. Ben kullanıyorum ek olarak da kan sulandırıcı iğne de kullanıyorum. Dün keseyi gördük bizde. İnş kalp atışını da duyarız. Dr un iğneyi gerekli görürse verir sana da.
Pıhtılaşma sorununuz varmıydıBir önceki gebeliğimde kullandım 1 kutu. Bıraktım iğne kullanmadım hiç.
Ay zaten ilişkiden de çok korkuyorum eşim de korkuyor biz artık 9 ay...İlk başlarda kontrollü ol canım ilişkiden de kaćin mutlaka
HİÇ KORKMA. dinlenınce geçmeyen kanama ve ağrılı kanama yoksa sorun değil.Kızlar kahverengi bir akıntı geldi kan değil, çok az geldi, internette normal yazıyor, başına gelen var mı 4+4üm yarın doktor kontrolüm var ilk defa
Yok kuzum çok şükür ağrı yok, inşallah yarın doktor iyi haberler verir, 9 ay önceden bir kimyasalım var diye zaten bu hamileliğime de sevinemedim, insan hep bir sorun çıkacak zannediyor Biliyorum daha ağır şeyler geçiren kadınlarımız var, ama işte insan hep kendi sorununu en kötüsü sanıyorHİÇ KORKMA. dinlenınce geçmeyen kanama ve ağrılı kanama yoksa sorun değil.
Sağlıkla kucağınıza alın insallah. Karından mı duydunuz kalp atışını bende Cumartesi gideceğim de heyecanlıyım insallah duyarımGörürsün insallah ben 5+2 de gordum, bugunde kalp atisini duyduk, darisi sizlere
Evet karindan, kese de karindan görünüştu, insallah duyarsinkac haftalık oluyorSağlıkla kucağınıza alın insallah. Karından mı duydunuz kalp atışını bende Cumartesi gideceğim de heyecanlıyım insallah duyarım
Ay benim de ya kilo aldığımı sanmıyorum ama vücut yağlanıyor galiba, bebişe iyi hizmet edebilmek içinKot pantolon kasıklarımı sıkıyor
İnşallah her şey yolundadır, iyi haberleri alırsınız. Denildiği gibi her kanama ya da leke kötü şeylerin habercisi değilAy ne bileyim ya 9 ay öncesinden bir kimyasalım var diye korktum ama o normal kanama gibi gelmişti inşallah bir sorun yoktur
İnsana yaşadığı kadarı ağır geliyor. Ben de düşük yaşadım. O korku hala beni de yokluyor, izin vermemeye çalışsam da. İnsanız nihayetinde duygularımızı baskılamak ve sadece mantıkla hareket etmek kolay olmuyor. Hele de hamile halimizleYok kuzum çok şükür ağrı yok, inşallah yarın doktor iyi haberler verir, 9 ay önceden bir kimyasalım var diye zaten bu hamileliğime de sevinemedim, insan hep bir sorun çıkacak zannediyor Biliyorum daha ağır şeyler geçiren kadınlarımız var, ama işte insan hep kendi sorununu en kötüsü sanıyor