2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Ben folicode kullanıyorum, kesede küçük de olsa embriyo göründü mü canım yoksa sadece kese oluşumu mu göründü?

İçini ferah tut canım pazartesi görürsün merak etme
Teşekkür ederim. Benim de 3.5 yaşında kızım var temmuz annesiyim.

Ben de yarın 4+5 olacağım ve randevum var. İçte mi dışta mı ne demek acaba? Anlayamadım da ondan soruyorum Yani madem kese görünmüş, iç~dış olayı nedir?
Dış gebelik var mı diye anlamaya çalıştı. Betahcg artışım normaldi aslında ama onceki tahlillerde bakmadı.

Hayırlısı olsun canım kaç hafta kaç günlük kese göründü acaba

Kızlar benim gibi pıhtılaşma problemi olan var mı ? Ben gebelik düşünmeden önce başladım coraspirin e şuan hala devam ediyorum . Yarın ilk randevum var inşallah görürüz keseyi ve bu sefer inşallah herşey yolundadır İki kaybım var aranızda benim gibi olup kullanan varmı coraspirini ? İğneye geçen varmı ?

merhaba 2 dusuk yasadim mthfr ve faktor 13 heterozigot.doktor coraspin icmene gerek yok dedi ama beta hcg 44 oldugunu ogrendigim gibi basladm.bu gece yine kan vercem artis icin.igneyi bebegi gormeden vermiyorlar.bende bekliyorum...doktorada beta hcg 2000 iken gidicem ona gore hesaplama yaptim randevu icin.

Anladım gördüğünde başlıycak ozaman bana da . Çok teşekkür ederim sağlıkla gelsin yavrularımız inşallahh

Ben folicode kullanıyorum, kesede küçük de olsa embriyo göründü mü canım yoksa sadece kese oluşumu mu göründü?
Hayır sadece kese şuan embriyo için çok erken zaten bu haftalar da kese rahim ici mi disi mi diye muayene ediyorlar .10 gün sonraya randevu verdi. O zaman insallah hem kalp atimini duyar hem de embriyo gormus oluruz.
Hayırlısı olsun canım kaç hafta kaç günlük kese göründü acaba
Teşekkür ederim. Tam 5 haftalik ama kişiden kişiye de değişebiliyo kiminde dah geç görülebiliyor.

Canım senin karından mi baktı? dışta ya da içte seklinde bir yorum yaptı mi?

Canım benim kedim 6 aylık kedim var. Meraklı biraz. Bir keresinde ton balığı yemiş tezgahta. Birde dün tabaktan çiğ yumurta yedi. Buzluktan çıkardığım çiğ tavukları dişlemiş, yalamış biraz. Korktum açıkçası.
Merhaba arkadaşlar 4+4 günlük hamileyim bende
Hayırlı olsun aramıza hoşgeldin canım. İlk sayfadaki sorular cevaplarsan listemize ekleyeyim.
Hayırlı olsun canım. Keseyi görünce bile insan çok rahatlıyor dimibana folwo diye birşey verdi canım.

Evet hemde nasıl darısı diğer annelerimize

Kızlar ben de bugün ilk kontrole gittim. Çok şükür karından ultrasonda kese göründü 10 gün sonra kalp atışı için çağırdı. Şuan 4+6 olarak söylediler. Insallah hepimiz için sağlıkla ilerler bu süreç Doktorumun beslenme konusundaki tavsiyeleri; olabildiğince organik beslenmek, yumurta, günde 2 bardak süt, ev yoğurdu, mevsiminde sebze ve meyve tüketimi, haftada 2 gün balık 2 gün et, kabuklu ceviz, badem, bol su tüketmek. Uzak durulması gerekenler ise paketli, hazır, dondurulmuş veya konserve gıdalar, şeker tüketimini sınırlamak, çay ve kahve mümkünse hiç icme dedi. Fiziksel olarak zorlayıcı hareketlerden kaçinmami soyledi. Herkesçe bilinen ama çok da uygulanmayan şeyler Sizler de doktor tavsiyelerinizi paylaşırsanız herkes faydalanır

Ya ne güzel şeyler söyledin ben de yarın 4+5 olacağım ve ilk doktor randevum var inşallah kese görünür Peki gebelik uygulaması kullanıyor musun? Doktorun söylediği hafta gün hesabı uygulamayla aynı mı?

Insallah sen de yarin görürsün Evet, gün gün gebelik uygulamasını kullanıyorum orada 5+1 olarak görünüyor. Ama doktor bi kaç gün farkın olabileceğini, önemli olan kesenin yeri ve boyutunun oldugunu soyledi canım

Folik asit olarak beş altı aydır folattro kullaniyordum. İçeriğinde d vitamini ve B12 olduğu için tercih etmistim. Bugün doktor Folmega plus önerdi. Onun içeriği daha zengin.

Ton balığı sorun değilde diğerlerine dikkat etmek lazım azıcık fazla önlem Almak lazım hamile olmasakta çünkü onlarada yazık bizim yüzümüzden böyle hasta olmayı hak etmiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…