2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
5.haftanin içindesin dedi doktor ama bat tarihime göre 5+4um canm inşallah hepimiz için tüm melek bekleyenler için dualarımiz sağlıklı bı şekilde gelsinler sizin kaç haftalık
Benim de hesabıma göre 4+3 canım cuma günü doktorda randevum var inşallah her şey iyidir

Yaaa ben de 4+3üm adet sancısı gibi ağrım var çok korkuyorum inşallah normaldir

Yaaa ben de 4+3üm adet sancısı gibi ağrım var çok korkuyorum inşallah normaldir
Yani doktora sordum çok birşey demedi tedirgin etmemek için herhalde birçok yerdede olabilir diyor. Ağrın varsa yürüyüş yapma dedi sadece. Aşılama ile oldu benim çatlatma iğnesi yapar dedi de bilmiyorum ya hayırlısı bakalım 10gun sonra inşallah kese görünür ne stresmis yaa

sat 7Ocak Bat 4Şubat . pazartesi 151.4 tü betahcg, bugün farklı bir hastaneye gittim tekrarlamak için 280.5 çıktı tam iki kat artmamış sorun yoktur inşallah. herkesin değerleri çok yüksek benim değerim çok düşük geldi bana. haftaya doktor randevusuna mı gitsem yoksa 2 gün sonra tekrar kan testi yaptırsam mı bilmiyorum.

Her hastanenin kan cihazları da farklılı gösteriyor. Çıkan değerleri kıyaslamayın asla. Cihaz hassasiyetleri farklı.

Kızlar ben gebeliği öğrenmeden bir hafta önce sürekli reflü gibi bişeyler yaşadım, boğazımda acı su, yanma vs. Şimdi de gece 4, boğazımda yanma ile uyandım uykumdan. Benim gibi olan var mı, galiba benim gebelik böyle geçecek

Öncesinde korunduk 17sinde beraber olduk 31inde ögrendim
Ne güzel tek sefere kız maşallah
Artık daha dikkat etmeye çalışıyorum canım. Toksoplazma testi yaptırana kadar temkinli olacağım. İnşallah daha önce geçirmişimdir ve bağışıklığım vardır. Kedilerden çok iyi yıkanman İş meyve sebze ve yeşillikler den de bulaşıyormuş, dikkat etmek lazım ya.
Canım normalde iki katı değil %60 artış beklenir. Senin maşallah %60 artmış. Yani 300e çıkmadı diye endişelenme. Bazen %60 bazen %100 artıyor.
Valla benim midem yanmam çok canım. Bende bu soruyu düşünüyorum hep böyle mi olacak diye

O kadar kolay kapılan birşey değil kedine çiğ ve şarküteri birşey verme. Benim iki kedim ve bir köpeğim var henüz hiç toksoplazma geçirmedim. Hayvanlardan kapmaktansa şarküteri ve iyi pişmemiş etmen kapmak daha kolay ona çok dikkat etmek lazım

Birde ben yorulunca yürüyünce oluyor dinlenip uzandigimda olmuyor sanki rahim kasları ile ilgili gibi
Olabilir canım, ben de hep uzanmaya dinlenmeye dikkat ediyorum... ufak bir iş yapsam 1 saat yatıyorum. İnşallah güzel haberler alırız, her şey güzel ilerler

Bugün 4+5 oldum. Sabah ilk randevum vardı. Keseyi gördü ama çok küçükmüş. Fakat içte mi dışta mı tam anlayabilmek için pazartesi ye tekrar gün verdi. Erken zamanda bunu görememek normal mi acaba,?

Bugün 4+5 oldum. Sabah ilk randevum vardı. Keseyi gördü ama çok küçükmüş. Fakat içte mi dışta mı tam anlayabilmek için pazartesi ye tekrar gün verdi. Erken zamanda bunu görememek normal mi acaba,?
Ben de yarın 4+5 olacağım ve randevum var. İçte mi dışta mı ne demek acaba? Anlayamadım da ondan soruyorum Yani madem kese görünmüş, iç~dış olayı nedir?

Merhaba arkadaşlar 4+4 günlük hamileyim bende
Ben de yarın 4+5 olacağım ve randevum var. İçte mi dışta mı ne demek acaba? Anlayamadım da ondan soruyorum Yani madem kese görünmüş, iç~dış olayı nedir?
Dış gebelik yada bebeğin tüpün dışında olması sağlıksız yani .

Merhaba arkadaşlar 4+4 günlük hamileyim bende

Dış gebelik yada bebeğin tüpün dışında olması sağlıksız yani .
Yaaa ben kese sadece rahimde görünür sanıyordum. Yani dış gebelikse zaten görünmüyor diye biliyordum bu kullanıcı (ben) acemilikten öldü...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…