Benim de hesabıma göre 4+3 canım cuma günü doktorda randevum var inşallah her şey iyidir5.haftanin içindesin dedi doktor ama bat tarihime göre 5+4um canminşallah hepimiz için tüm melek bekleyenler için dualarımiz sağlıklı bı şekilde gelsinler sizin kaç haftalık
Yaaa ben de 4+3üm adet sancısı gibi ağrım varKızlar merhaba 4+5 hamileyim iki gün önce betahcg 120idi öğrendiğimde 40ti artış var keseyi karından göremedik bugün 6.haftaya randevu verdi doktor. Sol kasigimda ara ara ağrılarım oluyor bugün ultrasonda doktor rahim duvarimiz çok güzel yerleşmeye çalışıyor haftaya görürüz dedi. Yerleşme ağrısı olabilir mi bu ağrı solda yumurtam gelişmişti bu ay. Bir dolgunluk hissi ara ara adet krampı gibi kramplar giriyor ama hafif böyle yaşayan var mı aranizda
Hayırlı haberlerle gelirsiniz inşallahBenim de hesabıma göre 4+3 canım cuma günü doktorda randevum var inşallah her şey iyidir
88 li iseniz 33 olamamışsınız henüz salı günü gittim dr a 1147 çıktı değerim. Haftaya salı günü tekrar gideceğimYok bende 88 liyimsizin beta kaç çıktı en aın sat larımız yakın kese için ne zaman gideceksiniz
Yani doktora sordum çok birşey demedi tedirgin etmemek için herhalde birçok yerdede olabilir diyor. Ağrın varsa yürüyüş yapma dedi sadece. Aşılama ile oldu benim çatlatma iğnesi yapar dedi de bilmiyorum ya hayırlısı bakalım 10gun sonra inşallah kese görünür ne stresmis yaaYaaa ben de 4+3üm adet sancısı gibi ağrım varçok korkuyorum inşallah normaldir
Birde ben yorulunca yürüyünce oluyor dinlenip uzandigimda olmuyor sanki rahim kasları ile ilgili gibiYaaa ben de 4+3üm adet sancısı gibi ağrım varçok korkuyorum inşallah normaldir
Her hastanenin kan cihazları da farklılı gösteriyor. Çıkan değerleri kıyaslamayın asla. Cihaz hassasiyetleri farklı.sat 7Ocak Bat 4Şubat . pazartesi 151.4 tü betahcg, bugün farklı bir hastaneye gittim tekrarlamak için 280.5 çıktı tam iki kat artmamış sorun yoktur inşallah. herkesin değerleri çok yüksek benim değerim çok düşük geldi bana. haftaya doktor randevusuna mı gitsem yoksa 2 gün sonra tekrar kan testi yaptırsam mı bilmiyorum.
Ne güzel tek sefere kız maşallahÖncesinde korunduk 17sinde beraber olduk 31inde ögrendim
Artık daha dikkat etmeye çalışıyorum canım. Toksoplazma testi yaptırana kadar temkinli olacağım. İnşallah daha önce geçirmişimdir ve bağışıklığım vardır. Kedilerden çok iyi yıkanman İş meyve sebze ve yeşillikler den de bulaşıyormuş, dikkat etmek lazım ya.Canim yazını dolanırken gördüm hayırlı olsun. Bende yeni gebeyim 4+5 bugün doktora gittim özellikle kedi köpeklerden bu dönemde uzak durmami dokunmamami söyledi. Kedin ile eşin ilgilensin benden naçizane tavsiye. Ailemin evinde köpek var eşimin ailesindede kedi var bende onlardan nasıl uzak durucam diye düşünüyorum gidip geliyoruz hayvanlar sirnasiyor sevmeden yapamıyorum
Canım normalde iki katı değil %60 artış beklenir. Senin maşallah %60 artmış. Yani 300e çıkmadı diye endişelenme. Bazen %60 bazen %100 artıyor.sat 7Ocak Bat 4Şubat . pazartesi 151.4 tü betahcg, bugün farklı bir hastaneye gittim tekrarlamak için 280.5 çıktı tam iki kat artmamış sorun yoktur inşallah. herkesin değerleri çok yüksek benim değerim çok düşük geldi bana. haftaya doktor randevusuna mı gitsem yoksa 2 gün sonra tekrar kan testi yaptırsam mı bilmiyorum.
Valla benim midem yanmam çok canım. Bende bu soruyu düşünüyorum hep böyle mi olacak diyeKızlar ben gebeliği öğrenmeden bir hafta önce sürekli reflü gibi bişeyler yaşadım, boğazımda acı su, yanma vs. Şimdi de gece 4, boğazımda yanma ile uyandım uykumdan. Benim gibi olan var mı, galiba benim gebelik böyle geçecek
O kadar kolay kapılan birşey değil kedine çiğ ve şarküteri birşey verme. Benim iki kedim ve bir köpeğim var henüz hiç toksoplazma geçirmedim. Hayvanlardan kapmaktansa şarküteri ve iyi pişmemiş etmen kapmak daha kolay ona çok dikkat etmek lazımKızlar doktora gittiğinizde mutlaka toksoplazma testi yaptırmak isteyin. Evde kedi besleyenler varsa dikkatli olsun kumunu temizlerken. Kum temizledikten sonra ellerinizi iyice yıkayın mutlaka. Kedi dışkısından, iyi pişmemiş çiğ etten, iyi yıkanmayan sebze, meyve, yeşillikler de bulaşıyormuş. Sebze meyve ve yeşillikler de sirkeli suda bekletmeden tüketmeyin. Tehlikeli birşey diyorlar toksoplazma için. Benim evde kedim var. İç dış parazit aşıları tamam ama korkuyorum. Doktora gidene kadar temkinli olacağım. Sizleri de haberdar etmek istedim güzel anneler bu konuyla ilgili.
Ayrıca listemizi de sabah güncelleyeceğim inşallah. Bu gün yapacaktım ama çok yorucu bir gündü. Kafam çok dağınık. Kusuruma bakmayın hanımlar, sabah güncellerim inşallah. O zamana kadar yeni annelerimiz de soruları cevaplarsa topluca eklerim
Olabilir canım, ben de hep uzanmaya dinlenmeye dikkat ediyorum... ufak bir iş yapsam 1 saat yatıyorum. İnşallah güzel haberler alırız, her şey güzel ilerlerBirde ben yorulunca yürüyünce oluyor dinlenip uzandigimda olmuyor sanki rahim kasları ile ilgili gibi
Ben de yarın 4+5 olacağım ve randevum var. İçte mi dışta mı ne demek acaba? Anlayamadım da ondan soruyorumBugün 4+5 oldum. Sabah ilk randevum vardı. Keseyi gördü ama çok küçükmüş. Fakat içte mi dışta mı tam anlayabilmek için pazartesi ye tekrar gün verdi. Erken zamanda bunu görememek normal mi acaba,?
Dış gebelik yada bebeğin tüpün dışında olması sağlıksız yani .Ben de yarın 4+5 olacağım ve randevum var. İçte mi dışta mı ne demek acaba? Anlayamadım da ondan soruyorumYani madem kese görünmüş, iç~dış olayı nedir?
İçini ferah tut canım pazartesi görürsün merak etmeBugün 4+5 oldum. Sabah ilk randevum vardı. Keseyi gördü ama çok küçükmüş. Fakat içte mi dışta mı tam anlayabilmek için pazartesi ye tekrar gün verdi. Erken zamanda bunu görememek normal mi acaba,?
Ben de 4+4Merhaba arkadaşlar 4+4 günlük hamileyim bende
Yaaa ben kese sadece rahimde görünür sanıyordum. Yani dış gebelikse zaten görünmüyor diye biliyordumMerhaba arkadaşlar 4+4 günlük hamileyim bende
Dış gebelik yada bebeğin tüpün dışında olması sağlıksız yani .
Öyle mi benim sat 3 Ocak seninde öyle galibaBen de 4+4