2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Bu pandemi döneminde çekinelecek bir konu olduğunu düşünmüyorum. Virüs varken eve kimseyi almaman normal bence anlayışla karşılar diye düşünüyorum.

Covid geçirse bile 3 ay sonra tekrar yakalanma riski var. Ve kendi olmasa bile bulaştırıcı olabilir.

Evet çok rahatladım şuan sayenizde çok teşekkür ederim

Uykum var boynum ağrıyor. Oğlum benimle oyun oyna diye bana yapışıyor kardesini de bilmiyor daha ona haber vermek icin çok sabirsizim

İnşallah hepimiz o güzel kalp atışlarını duyarız hepimiz Allah'ın izniyle sağlıklı bir hamilelik geçiririz
Amin canım inşallah
Uykum var boynum ağrıyor. Oğlum benimle oyun oyna diye bana yapışıyor kardesini de bilmiyor daha ona haber vermek icin çok sabirsizim
Yaaa ne zaman söylemeyi düşünüyorsunuz canım? Çok sevinir minnoş ya

Amin canım inşallah

Yaaa ne zaman söylemeyi düşünüyorsunuz canım? Çok sevinir minnoş ya
Sevinmek ne kelime çıldırır arada gelip karnımı opuyor sebepsiz kardeşim var orada diyor. Onu kimseye opturmem bebekler opulmez anne koklanir diyor. En son gittiğimiz bir mağazadan elbise aldı 1-3 ay

Ac

Pazar günü beta 164 çıktı kızlar sizce ne zaman ultrasyonda gözükür duruma gelir

Son adet tarihim 3 ocak bugün kan testi yaptırdım beta hcg 1147 çıktı hamileyim muhtemelen Eylül sonu Ekim başı doğum olur . Sonuç nasıl sizce doktor kese göremedi
Bence çok iyi benim sat 2 ocak bugün akşamda yaptırdım 1100 çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…