- 14 Ekim 2020
- 3.614
- 6.961
Valla benimde uykum var ama yatağa yatıyorum, sağa dön sola dön saat 10 oluyor. Bu saatten sonra uyunur mu amaan diye kalkıyorumÖnceden fosur fosur uyurdum şimdi uyuyamıyorum 3saat uyusam yetecek
Günaydın canımKızlar günaydın. Sabah bulantıları başlayan var mı?
Aman ona da işte alttan baktırmak çocuk düşer vs demişlerdir. O da öyle öğrenmiş eşime diyor. Bilmesem valla korkarım ay kesenin yeri oynar bilmem ne diyor. Aksine vajinal ultrason gerekli olduğunda çok faydalı bence. En azından rahimde kist var mı bir sıkıntı var mı direk görünür yaniKizz valla düşse benim oğlan düşerdi alttan baktı hep doktorlar ilk aylarda bildiğin orası oyulduAma kese nerdee ultrason probu nerde allasen
Merhabalar sanirim cok soda icmemeniz gerekiyor, ben oyle okumustumHadi inşallah minnoşu görürsün canım
Bi araştırayım canım teşekkür ederim
Ben soda içtim biraz rahatladım canım ya. Bide iyice giyindim, kazak, patik falan. Battaniye altındayım birde.
Merhaba canım. Sebebi nedir acaba? Ben hem rahatlatıyor hemde magnezyum var diye her gün bir tane içmeye çalışıyordum da.Merhabalar sanirim cok soda icmemeniz gerekiyor, ben oyle okumustum
Valla egzersiz sayılır mı bilmiyorum ama ben neredeyse hergün markete falan iniyorum canım. Hergün yarım saat falan yürümüş oluyorumKızlar bu dönemde özellikle ilk 3 ay egzersiz (ağır egzersiz değil tabi)ve yürüyüşün cok iyi geldiğini doğum sürecini bile kolaylaştırdığını söylüyor doktorlar yapan var mı ? İzledigim videolarda vs doktorlar hep bunu söylüyor. Gittiğimde soracağım doktora
Benim ayağıma kramp giriyor bununla alakalı olabilir mi acabaMerhaba canım. Sebebi nedir acaba? Ben hem rahatlatıyor hemde magnezyum var diye her gün bir tane içmeye çalışıyordum da.
Valla egzersiz sayılır mı bilmiyorum ama ben neredeyse hergün markete falan iniyorum canım. Hergün yarım saat falan yürümüş oluyorum
Magnezyum eksikliğinden olabilir canım. Önce doktoruna söyle vitamin değerlerine baktır mutlaka.Benim ayağıma kramp giriyor bununla alakalı olabilir mi acaba
Benim hâlâ adet olacak gibi ağrıyor, normalmiş bu.Yarın adet günüm benim ağrılar başladı
Yarım saat yürüyüş iyi tabi canım günlük.. ben de yapmaya calısacagımMerhaba canım. Sebebi nedir acaba? Ben hem rahatlatıyor hemde magnezyum var diye her gün bir tane içmeye çalışıyordum da.
Valla egzersiz sayılır mı bilmiyorum ama ben neredeyse hergün markete falan iniyorum canım. Hergün yarım saat falan yürümüş oluyorum
Canım hala ağrılarım var derin nefes alamıyorum oksijen veriyorlar kan sulandirici ve agri kesici serum veriyorlar bu bni biraz rahatlatıyor cok tesekkur ederim canım benim sorduğun içinÖrgü yapıyorum canım öyle iyi geliyor kidediğin gibi bebek eşyaları falan bakıyorum öyle
Aynen canım gaz normal bir durummuş sanırım ya.
Canım nasıl oldun, durumun nasıl?
Valla aynen öyle, tadını çıkarmaya bakacağım kuzum. Herşeyin hayırlısı sonuçta Allah ne yazdıysa o oluyor.
Benim de belirtiler yok denecek kadar az ama hcg değerim en son 2000 in üzerindeydi ve kanama gibi bir şey de olmadı. Belki biz de hafif semptomlarla geçireceğiz hamileliğimizi veya sonradan coşacak bakalım :) Yarın doktor kontrolüm var orada netleşir.Arkadaşlar ben bişey sormak istiyorum.. kasıklarımda batmalar vardı ama azaldı sanki o hassasiyet kalmadı yani bugün öyle . Sizce normal mi devam eden varmı? Böyle olması mı iyi olmaması mı bilemedim
Yaa siz kaç haftalıksınızBenim de belirtiler yok denecek kadar az ama hcg değerim en son 2000 in üzerindeydi ve kanama gibi bir şey de olmadı. Belki biz de hafif semptomlarla geçireceğiz hamileliğimizi veya sonradan coşacak bakalım :) Yarın doktor kontrolüm var orada netleşir.
Benim ki de baya azaldi ilk zamanlar baya adet agrisi gibiydi suan yok denecek kadar az sadece gaz varArkadaşlar ben bişey sormak istiyorum.. kasıklarımda batmalar vardı ama azaldı sanki o hassasiyet kalmadı yani bugün öyle . Sizce normal mi devam eden varmı? Böyle olması mı iyi olmaması mı bilemedim
Benimmmilginç belirtilerde bugünara sıra sırt ağrısı olan oluyor mu omuzlara doğru valla benimki ağrıyor bazı yerlerde bebek yerleşirken oluyor diye okudum
Ben ilk defa bugün yürüdüm (dün keseyi görmüştük) yarım saat yürüdüm kuzenime, 4 saat dinlendim. Dönüşte yine yarım saat yürüdüm. Sanki bu kadarı fazla, ben alışkının gerçi yürümeye ama. İlk 3 ay 15-20 dk daha iyi olur sankiKızlar bu dönemde özellikle ilk 3 ay egzersiz (ağır egzersiz değil tabi)ve yürüyüşün cok iyi geldiğini doğum sürecini bile kolaylaştırdığını söylüyor doktorlar yapan var mı ? İzledigim videolarda vs doktorlar hep bunu söylüyor. Gittiğimde soracağım doktora
benim de bazen oluyor bazen olmuyor sırtım tutulmuş gibi oluyor bazenBenimmmDün çok ilginç şekilde sırtıma resmen bıçak saplanır gibi ağrılar girdi. Ama sürekli devam etmiyor. Bugün daha çok kasık ağrım oldu ama.
Akşamları özellikle çekiyorum canm malesef çok sıkıştırıyor :)ben varım üstelik baya fazla 2 3 gündür de devam ediyor