2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Sevinmek ne kelime çıldırır arada gelip karnımı opuyor sebepsiz kardeşim var orada diyor. Onu kimseye opturmem bebekler opulmez anne koklanir diyor. En son gittiğimiz bir mağazadan elbise aldı 1-3 ay
Bazı çocuklar kardeş fikrine çok seviniyor ya. Seninki de öyle maşallah
Beni de ekler misiniz
33 yaşındayım sat 3 ocak
Beklenen doğum 10 Ekim
İkinci çocuğum
Ekliyorum canım aramıza hoşgeldin, hayırlı olsun
Beni de ekler misiniz?
35 yaşındayım
Sat 3 ocak
Beklenen doğum 10 Ekim
Ilk çocuğum

Kedilervekitaplar
Sağlıkla ilerlesin, hayırlı olsun canım. Ekliyorum
Gebeliğin başlarında, 4.-5. haftalarında ilişkiye girmek zararlı mı sizce kızlar??
Valla ben doktora sormayı unuttum kuzum ya. Ama zarar vermeyen pozisyonlar var sanırım internette onlara bakın bi
Merhaba, Beni de ekler misiniz?
32 yaşındayım
Sat 24 aralık
Beklenen doğum 01 Ekim
İkinci çocuğum

Benide ekler misiniz
Yaş 33
Sat 2 ocak
Beklenen doğum 9 ekim
İlk bebeğim kısmetse

Yaş 29
SAT 30.12.2020
Kısmetse ilk çocuk
Listeye ekleyebilirsiniz
Ekledim kızlar aramıza hoş geldiniz hayırlı uğurlu olsun bebişleriniz, maşallah
Kızlar benim regli 1 Şubat yada 2 Şubat olması lazımdı dün değer 165 çıktı düşük mü bu değer kafam çok karıştı
İlk değerin kaçtı canım ve hangi tarihte baktırmıştın? Bence regli sonrası olmasına rağmen iyi artmış gibi geldi bana. Benim reglden önce 33le öğrendim.

Regli günü de olabilir canım dün ilk defa baktırdım 165 işte

Yani dün yada ayın 1 inde regli olmam lazımdı dün 165 çıktı yarın tekrar baktiracagim

Arkadaşlar bel ağrım başladı ya dün akşamdan beri. Daha öncesinde de oluyor du ama 5 10dklik filan şimdi ara ara yürürken filan rahatsız ediyor sizinde ağrıyor mu
Benim ara sıra hâlâ ağrıyor canım.
Yani dün yada ayın 1 inde regli olmam lazımdı dün 165 çıktı yarın tekrar baktiracagim
Bence değerin güzel ama artışa bir bak canım, hayırlısı olsun

gunaydinnn...dun aksam kan testi sonucum 44 cikti kizlar.2 dusuk yasadigim icin listenize biraz daha sonra dahil olmak istiyorum.insallah bu sefer saglikla ilerler ve hepimiz guzel bir hamilelik geciririz
Günaydın canım. Hayırlı olsun şimdiden. Bu sefer sağlıkla kucağına almak nasip olur inşallah diğer düşüklerin için doktor pıhtılaşma testi yaptı mı acaba? Sebebi biliniyor mu?

Günaydın canım. Hayırlı olsun şimdiden. Bu sefer sağlıkla kucağına almak nasip olur inşallah diğer düşüklerin için doktor pıhtılaşma testi yaptı mı acaba? Sebebi biliniyor mu?
yapildi canim mthfr ve faktor 13 te pihtilasma var.ancak erken donem dusuk nedeni olarak gorulmedi.rahim filmi istiyodum aslinda ama ona da gerek gorulmedi.hemen hamile kalabildigim ve daha once hic adet duzensizligim olmadigi icin.yumurta kalitesizligi diye dusunuyoruz.ancak yine de igne baslatilacak annemin bana hamileligi biraz sikintili gecmis oyuzden onlem amacli

Çoğu doktor sanırım önlem amaçlı da olsa yine de iğne veriyor canım. İnşallah bu sefer bebeğin sana sıkı sıkı tutunur da doğuma kadar yerinden OynamazAllah yardımcın olsun canım, dualarımız seninle

Kızlar erkenden bulantı, mide yanması yaşayan var mı? Özellikle sabahları oluyor birkaç gündür, midem yanıyor ve bulanıyor gibi. Hiç tadım yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…