2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Sat 30 Aralık 2020 ama ben tüp bebek tedavisi gördüm 13 Ocak transfer 25 ocakta beta da gördük

Biz bilmiyorduk, birkaç kez oldu ama inşallah bir zararı olmamıştır
İnşallah olmamıştır canm bizim de kontrol öncesi gün oldu ama kontrolde bı sıkıntı çıkmadı bilmiyorduk. Doktor söyleyince dikkat e aldık bizde olsun birşey olmamıştır içini ferah tut kendinde ağrı hissetmiyorsan normalden farklı olarak şuan birşey olmamıştır

Bugun ilk defa mide bulantisi yasadim dedigin gibi benim de tadim yok hassaslasmaya basladim kokulara
Bende öyle canım ya. Dün kendi yaptığım, bayılarak yediğim yemeği bu gün midem almadı
Merhabalar acaba keseyi gören var mı? Beta kaç iken kese görünüyor?
Canım ben 3126 iken karından göremedi, vajinal gördü. Senin betan kaç şuan?
Sat 30 Aralık 2020 ama ben tüp bebek tedavisi gördüm 13 Ocak transfer 25 ocakta beta da gördük
Maşallah, çoook güzel haber. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah, aramıza hoşgeldin. Yaşını da paylaşmak istersen listemize ekleyelim canım.

26 canım ilk çocuğum teşekkür ederim hepimiz sağlıklıca alırız inşallah

beta 600 dü iki gün önce

Benim de sat 3 ocakti haftaya pazartesi hastaneden randevu aldım acaba çok mu gecikiyorum doktora gitmekte? Beta HCG değerim kaç hiç bilmiyorum gebelik testim de bitmişti ovulasyon testi yaptım çift kalın çizgi çıktı

Bence geç değil. Folik asiti kullanıyorsanız, ağrımız kanamanız yoksa daha da beyleyebilirsiniz
Benim de sat 2 ocak. 3 kere beta verdim sıkıntı yaşıyorum. Pazartesi mecburi kontrole gidicem. Olası betamı hesapladığımda 8.000 felan olucak pzartesi. Fazlasıyla erken

Son düzenleme:
Çok teşekkür ederim hayırlısıyla kalp atışlarını duyalım aşırı stresli bir durum yahu

Merhaba arkadaşlar, ben bugün doktora gittim. Şu an 5+4’deyim. Ultrasonda kese göründü ama embriyo görünmedi, kalp atışı da duyulmadı. Doktor korkacak bir şey yok vajinal yapsam görünür belki ama gerek yok, haftaya gelin tekrar bakalım dedi.

siz kesenin içinde embriyoyu gördünüz mü minicik de olsa

Çok teşekkür ederim hayırlısıyla kalp atışlarını duyalım aşırı stresli bir durum yahu

Aşağıdaki arkadaş gibi gereksiz stres olabiliyoruz erken gidince işte. Bende öncekinde erkenden gittim. Ay görünmedi kese. Bebek görünmedi. Bişey mi var acaba diye evham yapıp durmuştum

Ben daha önce kayıp yaşadım. Onda sizin tarihlerinizde görünmemişti bebek, sonradan çıktı ortaya korkmayın

Kızlar merhaba şuan 5+4teyim daha önce bir düşük yaptım ve daha sonra 8 ay da hamile kaldım. Pazartesi doktorum vajinal baktığında 13.7mm kese ve içinde yolk salk görmüştü yeri iyi demişti. Bugün devlete tahlil vermek için gittim doktor ultrasonla bakalım önce dedi baktı ve bu düşcek dedi karnımdan 12mm ölçtü yarın kendi doktoruma gidicem ama çok korkuyorum neden kese daha küçük göründü sizce nasıl insana böyle pat diye düşcek diyebiliyorlar daha iki gün önce kendi doktorum iyi demişti

Nerden anlıyor da hemen düşecek diyor ya. Benim de beceriksiz doktor karından göremedi dış gebelik dedi hemen. Arkadaşımın sağlıklı bebeğine doktor düşük olcak diye ilaç içirdi kaç gün. Canım doktordan doktora, cihazdan cihaza fark ediyor. Hemen sıkma canını, kendi doktoruna görün mutlaka.

Teşekkür ederim, keseyi çok net gördü ve yolk sac da var dedi ama insan şüpheye düşüyor işte böyle dönemlerde

Bu haftalarda belli olmaz bi gün iyi görünürken diğer gün düşcek denebiliyor demişti doktor neden öyle dedi bilmiyorum soramadımda tutuldum orda ben ztn düşük yapmıştım bi kere dedim Ozmn sana ilaç vereyim dedi bnde kendi doktoruma gitcem diyip çıktım yaşı da büyük bi doktordu hiç mi acıma duygusu yok ben anlamıyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…