Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilmiyorum açıkçası, YouTube'da kağan Kocatepe videosunda da gördüm şurada da diyor ki soda değil maden suyu için. Valla yanlış olabilir çok acemiyim bu konuda okuyup en doğrusuna karar verin istersenizMerhaba canım. Sebebi nedir acaba? Ben hem rahatlatıyor hemde magnezyum var diye her gün bir tane içmeye çalışıyordum da.
Valla egzersiz sayılır mı bilmiyorum ama ben neredeyse hergün markete falan iniyorum canım. Hergün yarım saat falan yürümüş oluyorum
Bilmiyorum açıkçası, YouTube'da kağan Kocatepe videosunda da gördüm şurada da diyor ki soda değil maden suyu için. Valla yanlış olabilir çok acemiyim bu konuda okuyup en doğrusuna karar verin isterseniz
Hayirli olsunKızlar selaammmm bende bugün öğrendim kan sonucu 165 çıktı Ekim ayı gözüküyor doğum herkesin hamileliği sağlıkla iler inşallah
Super darisi pazartesi benim basimaKizlar bugun kontrole gittim kese göründü hemde karnimdan bakıp göründü. 5haftalik dedi tam net bişey demedi ama 5in içindesin dedi. 2hafta sonraya randevu verdi kalp atışı için
Sürekli mesajlarınızı arıyor gözüm. Rabbim kolylık versinCanım hala ağrılarım var derin nefes alamıyorum oksijen veriyorlar kan sulandirici ve agri kesici serum veriyorlar bu bni biraz rahatlatıyor cok tesekkur ederim canım benim sorduğun için
Anladım teşekkür ederimBenim ki de baya azaldi ilk zamanlar baya adet agrisi gibiydi suan yok denecek kadar az sadece gaz var
Aynen canım çok yorulmadan hareket iyidir ya.Yarım saat yürüyüş iyi tabi canım günlük.. ben de yapmaya calısacagım
Canım Allah yardımcın olsun. Sende bebekte çok iyi olursunuz inşallah ara sıra gelişmelerden haberdar etCanım hala ağrılarım var derin nefes alamıyorum oksijen veriyorlar kan sulandirici ve agri kesici serum veriyorlar bu bni biraz rahatlatıyor cok tesekkur ederim canım benim sorduğun için
Canım zamanla azalıyor sanırım belirtiler. Benim yine ağrım var ama eskisi gibi değil, daha seyrek.Arkadaşlar ben bişey sormak istiyorum.. kasıklarımda batmalar vardı ama azaldı sanki o hassasiyet kalmadı yani bugün öyle . Sizce normal mi devam eden varmı? Böyle olması mı iyi olmaması mı bilemedim
Gaz benim de var ya, nasıl düzelir bilmiyorumBenim ki de baya azaldi ilk zamanlar baya adet agrisi gibiydi suan yok denecek kadar az sadece gaz var
Sırt, bel ağrısı oluyor canım. Normal sanırımilginç belirtilerde bugün ara sıra sırt ağrısı olan oluyor mu omuzlara doğru valla benimki ağrıyor bazı yerlerde bebek yerleşirken oluyor diye okudum
Canım hayırlı uğurlu olsun öbür topikte gördüm seni çok sevindim maşallah soruları cevaplarsan eklerim listemize.Kızlar selaammmm bende bugün öğrendim kan sonucu 165 çıktı Ekim ayı gözüküyor doğum herkesin hamileliği sağlıkla iler inşallah
Maşallah, sağlıkla pıtpıtları da duyarsın inşallah canımKizlar bugun kontrole gittim kese göründü hemde karnimdan bakıp göründü. 5haftalik dedi tam net bişey demedi ama 5in içindesin dedi. 2hafta sonraya randevu verdi kalp atışı için
Kız soda dediğim maden suyu işte, ben ona soda diyorum hepBilmiyorum açıkçası, YouTube'da kağan Kocatepe videosunda da gördüm şurada da diyor ki soda değil maden suyu için. Valla yanlış olabilir çok acemiyim bu konuda okuyup en doğrusuna karar verin isterseniz
Canım benim 3126 beta ile karından iki kez kese göremedi. Korkma hemen görünmedi diye. 1500den sonra bakar sanırım yine. Bazen yüksek beta da karından gözükmeyebiliyor, vajinal bakarsa mutlaka görür.Son adet tarihim 3 ocak bugün kan testi yaptırdım beta hcg 1147 çıktı hamileyim muhtemelen Eylül sonu Ekim başı doğum olur . Sonuç nasıl sizce doktor kese göremedi
Bian dedim neden azalıyor belirtiler tamam ozaman sorun yok aynı haftalardayız zaten hemen hemen aynı şeyler oluyordurteşekkür ederimAynen canım çok yorulmadan hareket iyidir ya.
Canım Allah yardımcın olsun. Sende bebekte çok iyi olursunuz inşallah ara sıra gelişmelerden haberdar et
Canım zamanla azalıyor sanırım belirtiler. Benim yine ağrım var ama eskisi gibi değil, daha seyrek.
Gaz benim de var ya, nasıl düzelir bilmiyorum
Sırt, bel ağrısı oluyor canım. Normal sanırım
Canım hayırlı uğurlu olsun öbür topikte gördüm seni çok sevindim maşallah soruları cevaplarsan eklerim listemize.
Maşallah, sağlıkla pıtpıtları da duyarsın inşallah canım
Kız soda dediğim maden suyu işte, ben ona soda diyorum hep
Canım benim 3126 beta ile karından iki kez kese göremedi. Korkma hemen görünmedi diye. 1500den sonra bakar sanırım yine. Bazen yüksek beta da karından gözükmeyebiliyor, vajinal bakarsa mutlaka görür.
Rica ederim canım, sağlıkla ilerlesin inşallahBian dedim neden azalıyor belirtiler tamam ozaman sorun yok aynı haftalardayız zaten hemen hemen aynı şeyler oluyordurteşekkür ederim
İnşallah hepimizin sağlıklı ilerlesin sağlıklı bebişlerimiz olsunRica ederim canım, sağlıkla ilerlesin inşallah
Ekliyorum canım hoşgeldin aramıza22 yaşındayım ilk gebeliğim sat 01.01.2021 doğum tarihi 08.10.2021
Amin kuzum Amiin inşallahİnşallah hepimizin sağlıklı ilerlesin sağlıklı bebişlerimiz olsun
Cok tesekkur ederim canım insallah iyi haberlerler gelmek istiyorum pıhtı yüzünden kalbim yorgun düşmüşAynen canım çok yorulmadan hareket iyidir ya.
Canım Allah yardımcın olsun. Sende bebekte çok iyi olursunuz inşallah ara sıra gelişmelerden haberdar et
Canım zamanla azalıyor sanırım belirtiler. Benim yine ağrım var ama eskisi gibi değil, daha seyrek.
Canım hayırlı uğurlu olsun öbür topikte gördüm seni çok sevindim maşallah soruları cevaplarsan eklerim listemize.
Canım benim 3126 beta ile karından iki kez kese göremedi. Korkma hemen görünmedi diye. 1500den sonra bakar sanırım yine. Bazen yüksek beta da karından gözükmeyebiliyor, vajinal bakarsa mutlaka görür.
Amin cok tesekkur ederim pıhtı yüzünden kalbim yorgun düşmüş hala eski seviyelerine indirmeyi bekliyorlar inşallah güzel haberler yazmak istiyorum Allah hepinizden razı olsunSürekli mesajlarınızı arıyor gözüm. Rabbim kolylık versin
İnşallah hayirli haberlerini alırızSuper darisi pazartesi benim basima
Benimde birgün önce belirtiler azaldı gibi ne akıntı ne kaşık ağrısı göğsümde hassasiyet azaldı bende endişelendim aama birkaç saat sonra tekrar etti bugün doktora gittim zaten kese de gorundu bazen olabiliyor demekki vücut alışana kadar hormonlarımiz zaten alt üst o yüzden belli olmuyor. Herkesin benzer şeyler yaşıyor olması insanı rahatlatıyor tabi buradaArkadaşlar ben bişey sormak istiyorum.. kasıklarımda batmalar vardı ama azaldı sanki o hassasiyet kalmadı yani bugün öyle . Sizce normal mi devam eden varmı? Böyle olması mı iyi olmaması mı bilemedim
İnşallah hepimiz o güzel kalp atışlarını duyarız hepimiz Allah'ın izniyle sağlıklı bir hamilelik geçiririzAynen canım çok yorulmadan hareket iyidir ya.
Ben sata göre 6+0 dım keseyi yeni gördü karından tam net göremedi vajinal baktı daha küçük kesen 1 hafta sonra gel dediEvet benimde yarın 5+2oluyor. İnşallah kan sonucuna göre netlestirir ama kese için 5,6 haftalar diyor nette zaten biz biraz erkenci davranıyoruz hiç üzülme belki vajinadan baksa gorecekti inşallah olumlu sonuç olur içini ferah tut