2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Bilmiyorum açıkçası, YouTube'da kağan Kocatepe videosunda da gördüm şurada da diyor ki soda değil maden suyu için. Valla yanlış olabilir çok acemiyim bu konuda okuyup en doğrusuna karar verin isterseniz

Bilmiyorum açıkçası, YouTube'da kağan Kocatepe videosunda da gördüm şurada da diyor ki soda değil maden suyu için. Valla yanlış olabilir çok acemiyim bu konuda okuyup en doğrusuna karar verin isterseniz

Yarım saat yürüyüş iyi tabi canım günlük.. ben de yapmaya calısacagım
Aynen canım çok yorulmadan hareket iyidir ya.
Canım hala ağrılarım var derin nefes alamıyorum oksijen veriyorlar kan sulandirici ve agri kesici serum veriyorlar bu bni biraz rahatlatıyor cok tesekkur ederim canım benim sorduğun için
Canım Allah yardımcın olsun. Sende bebekte çok iyi olursunuz inşallah ara sıra gelişmelerden haberdar et
Arkadaşlar ben bişey sormak istiyorum.. kasıklarımda batmalar vardı ama azaldı sanki o hassasiyet kalmadı yani bugün öyle . Sizce normal mi devam eden varmı? Böyle olması mı iyi olmaması mı bilemedim
Canım zamanla azalıyor sanırım belirtiler. Benim yine ağrım var ama eskisi gibi değil, daha seyrek.
Benim ki de baya azaldi ilk zamanlar baya adet agrisi gibiydi suan yok denecek kadar az sadece gaz var
Gaz benim de var ya, nasıl düzelir bilmiyorum
ilginç belirtilerde bugün ara sıra sırt ağrısı olan oluyor mu omuzlara doğru valla benimki ağrıyor bazı yerlerde bebek yerleşirken oluyor diye okudum
Sırt, bel ağrısı oluyor canım. Normal sanırım
Kızlar selaammmm bende bugün öğrendim kan sonucu 165 çıktı Ekim ayı gözüküyor doğum herkesin hamileliği sağlıkla iler inşallah
Canım hayırlı uğurlu olsun öbür topikte gördüm seni çok sevindim maşallah soruları cevaplarsan eklerim listemize.
Kizlar bugun kontrole gittim kese göründü hemde karnimdan bakıp göründü. 5haftalik dedi tam net bişey demedi ama 5in içindesin dedi. 2hafta sonraya randevu verdi kalp atışı için
Maşallah, sağlıkla pıtpıtları da duyarsın inşallah canım
Kız soda dediğim maden suyu işte, ben ona soda diyorum hep
Son adet tarihim 3 ocak bugün kan testi yaptırdım beta hcg 1147 çıktı hamileyim muhtemelen Eylül sonu Ekim başı doğum olur . Sonuç nasıl sizce doktor kese göremedi
Canım benim 3126 beta ile karından iki kez kese göremedi. Korkma hemen görünmedi diye. 1500den sonra bakar sanırım yine. Bazen yüksek beta da karından gözükmeyebiliyor, vajinal bakarsa mutlaka görür.

Bian dedim neden azalıyor belirtiler tamam ozaman sorun yok aynı haftalardayız zaten hemen hemen aynı şeyler oluyordurteşekkür ederim

Cok tesekkur ederim canım insallah iyi haberlerler gelmek istiyorum pıhtı yüzünden kalbim yorgun düşmüş
haber vermeye calisacagim cok tesekkur ederim

Arkadaşlar ben bişey sormak istiyorum.. kasıklarımda batmalar vardı ama azaldı sanki o hassasiyet kalmadı yani bugün öyle . Sizce normal mi devam eden varmı? Böyle olması mı iyi olmaması mı bilemedim
Benimde birgün önce belirtiler azaldı gibi ne akıntı ne kaşık ağrısı göğsümde hassasiyet azaldı bende endişelendim aama birkaç saat sonra tekrar etti bugün doktora gittim zaten kese de gorundu bazen olabiliyor demekki vücut alışana kadar hormonlarımiz zaten alt üst o yüzden belli olmuyor. Herkesin benzer şeyler yaşıyor olması insanı rahatlatıyor tabi burada

İnşallah hepimiz o güzel kalp atışlarını duyarız hepimiz Allah'ın izniyle sağlıklı bir hamilelik geçiririz

Ben sata göre 6+0 dım keseyi yeni gördü karından tam net göremedi vajinal baktı daha küçük kesen 1 hafta sonra gel dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…