- 14 Ekim 2020
- 3.614
- 6.961
Benimde öyle canım. Patır kütür kazı yapıyorlar sankiBağırsak hareketleriniz nasıl? Sanki regl olmuşum gibi aşırı hareketliler.
Ben eşimin işi sebebiyle uzun süreler evde yalnız kalıyorum kuzum. Şimdi birde hamileyim. Allah korusun birşey olsa tek başıma tam teşekküllü hastaneye gitmem bile imkansız. Zaten insan tek olunca herşeyi kafasına takıyor, birde böyle hep olumsuz konuşuyorlar. Tek kalınca kafama takılıyor istemsizce. Kimse de düşünmüyor ki bu kız üzülür aman güzel şeyler diyeyim diye.Valla felaket tellalı gibi olmuşlar biraz. Gelecek olana ne yapsan geliyor, gidecek olana da ne yapsan gidiyor. uzanmayla ağır kaldırmayla hiç alakası yok diyor doktorlar. Hatta bi doktor şey demişti halter kaldırsanız o çocuk doğacaksa doğuyor. Allah korusun hepsini.
Benim 3 kişi biliyor şu an annem ablam ve kv işte o söyler diye çekiniyorum sıkı sıkı tembih ettim allah korusun bi şey olsa benim hayal kırıklığım bana yeterken bi de insanlara cevap vermekle uğraşamam dedim. Yalnız çok gezen bi arkadaşım bana gelmek istiyor ben de koronadan çekindiğim için ona söyleyebilirim hamileyim o yüzden daha çok korkuyorum telefonla görüşsek falan diye söyleyebilirim. Gelmeyin demeye çekiniyorum ya
Valla kuzum hiç çekinme açıkça söyle. Biz hamileler risk grubundayız. Allah korusun bir bulaşma zaten ilaç kullanamayız. Nazikçe dürüstçe söyle kuzum misafir kabul edemiyorum lütfen kusuruma bakma diye. Anlayışlı biriyse gönül koymaz, hak verir sana. Allah korusun arkadaşın alınacak diye sana bulaşsa birşey olsa kim verecek hesabını? Kendimizden önce karnımızdakileri düşünüyoruz kuzum artık. Anlayışlı insanlar bence buna küsmemeli diye düşünüyorum.